Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anonimosia napisał(a):

Widziałam dziś w sklepie poduszkę do karmienia i dla mamy, taką większą. Co myślicie o tym wynalazku? Przyda się?

ja mam taka duuuza 🙂 zajmuje troszke miejsca i maz mowi ze juz sie nie moze do mnie w nocy przytulic bo taka jestem opasana nia 🙂 jesli mowisz o takiej wielkosci: http://motherhood.pl/produkt/kojec-motherhood.html
to dla mnie bomba! nie ma pozycji w ktorej nie zasne 🙂 🙂

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
hej ..ciazka nocka..wstalam z lekkiem krwawieniem...doslownie leciutkim...dzisiaj mam wizyte..bardzo sie boje 😞wczoraj sie troche przeforsowalam za szybko szlam bo sie bardzo spieszylam,czulam jak pot leci mi po plecach...moze to byl powod 😞boje sie 😞

bez paniki-dobrze ze wizyta dzisiaj. Lekarz sprawdzi co zes zmajstrowala. Pewnie zmeczenie, albo ten szybki spacerek. Badz spokojna!
ja ostatnio schodzilam po schodach z 4 pietra od babci tak ochoczo jakbym nie byla w ciazy, a po godzinie siedziec nie moglam tak mnie brzuch i wszystko ciagnelo... no coz, rumakowanie sie skonczylo... teraz musimy juz tylko uwazac!

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
marinka napisał(a):
Aneczka ja zamówiłam też bodziaki, nie powstrzymałam się. W końcu no styczeń 🙂 🙂

a jakie body zamowilas przyslij link

http://allegro.pl/tu-body-roboty-7-szt-rozm-newborn-56-cm-i1379909648.html

o takie mój mąż jak przyjdzie to będzie zamawiał ale ja już zamówiłam i ma to zrobić. Nie mam nic z 56 to postanowiłam jedne takie kupić. A no i mam z H&M

• Mamusia
Witajcie brzuszki 😘
Ola 1978 nie martw się ja wierze w to że będzie wszystko dobrze 🙂
A widziałyście te bodziaki 😆 śmiałam sie z napisów na nich np.MÓJ DZIADEK JEST W DECHE 😁 http://allegro.pl/body-najwiekszy-wybor-sliczne-r-68-polskie-i1397694317.html

• Mamusia
Gość napisał(a):
też mam termin na maj 🙂 jak się czujecie? często czujecie ruchy dziecka?

Witaj!
Fajnie, nasze grono ciągle się powiększa.Ja od niedawna czuję je bardzo wyraźnie ( mój małż też) Zaloguj się proszę byśmy mogły lepiej się poznać. Pozdrawiam i miłego dnia 🙂

• Mamusia
Witam Was wszytskie.. od rana bylismy juz na spacerku , teraz troszke odpoczynku i lenistwa a popołudniu na aerobik 🙂 🙂
Anonimosia odnośnie bodziaków to ma tez na długi rękaw i z zatrzaskami przy szyi, te z primarku mam w domku i specjalnie sprawdzałam to te zakładki schodza az do rekawków tak jak by było rozpinene wiec nie martwie sie o to 🙂

• Mamusia
marinka napisał(a):
Aneczka a Ty dobrze się czujesz po tym aerobiku??

dzis ide 5 raz i poki co dobrze se czuje.. lekarz nie widzi żadnych przeciws. te zajęcia są bardzo spokojne , cwiczenia na piłkach , mieśnie nóg i pośladków 😆 a i z dziewczynami ktore sa w róznych tygodniach mozna pogadac 🙂 🙂

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
Adka.. obejrzałam te body co link przesłałas no super sa.. i jak tu sie nie skusic 🙂 🙂

Aneczko najgorzej że człowiek prawie wszystkie by chciał 😆 z allegro Bo są takie słodkie .
Olu tak jak Aneczka napisała trzeba wszystkie skopiować z drugiej ramki.