Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
monalissa napisał(a):
witajcie brzuszki 🙂 troche nie zagladałam bo weekend z miskiem i jakos tak zleciało
Aneczka super ćwiczysz ja próbuje zmobilizowac sie w domu i lipa 😞
Bea myśle że bedziesz bardzo dobrą dojrzałą mamą a ci ludzie którzy tak mówią to jacyś zacofancy bo teraz kobiety coraz później decydują się na macieżyństwo bo najpierw kariera itd a ty już masz pociechy prawie dorosłe więc taki mały szkrab zobaczysz jak zmieni wasze życie na duuuuzo lepsze i bogatsze 🙂 głowa do góry
moja mama urodziła moją siostre w wieku 38 lat i powiem ci że z perspektywy czasu teraz ma 60 to dla mnie nadal jest młodą kobieta której zazdroszcze jak fantastycznie dogaduje się z małymi dziećmi każde dziecko w rodzinie ją kocha i mysle że to własnie dlatego że wychowała naszą trójke zaczynając młodo a kończąc jako dojrzała mama a teraz jest najcudowniejszą babcią na świecie 😁
no i znowu się rozpisałam 😮

Witaj Monalissa pieknie piszesz o swojej mamie musi byc wspaniala kobieta 🙂my staralismy sie o Dzidzie 5 lat po drodze poronienie i czekamy na niego bardzo 🙂 pozdrawiam serdecznie

• Mamusia
justyna_88 napisał(a):
każdy wiek jeżeli fizycznie nie ma przeciwskazań jest dobry na dziecko 🙂
ja to bym chciała mieć taką dużą rodzinę... min. 3 dzieciaczków, jakiś pies, dom, ogród... hehe ahhhhhhhh 😁 😁

justynko z całego serca Ci tego zycze Marzenia sie spełniaja 🙂

• Mamusia
Jamargaretka napisał(a):
monalissa napisał(a):
ślicznie widać malutką buzke 😁
gratuluje córci ja mam termin dzien po tobie i tez juz nie moge sie doczekac usg 3d

a kiedy masz usg?

jeszcze sie nie zapisywałam bo u nas praktycznie z dnia na dzien się robi i jeszcze myśle nad idealnym tygodniem niektorzy mówią ze do 25 tyg najlepiej inni że 27 i juz sama nie wiem

• Mamusia
bea29 napisał(a):
CZeśc dziewczyny ja dzis od szóstej nie spie jakies ciemne mysli mi po glowie chodzą 😞 czy ja czasem nie za stara do wychowania synka i czy bede maiała siłe go wychować a wszystko dlatego że ostatnio słysze rózne opinie od moich (kolezanek powiedzmy)które przy kzdej okazji dziwią sie ze zdecydowalismy sie na dziecko jeszcze jedno majac poukadane zycie ustabilizowane i powiem Wam szczerze mam dosc takiego uswiadamiania mnie .Niewiem czy to zazdrosc przez nie przemawia czy głupota 🙂i choc mowie ze nie przejmowalam sie nigdy ludzkim gadaniem to troche mnie to wkurza .
No wygadalam sie juz mi troche lzej 🙂

Bea jak wiesz ja też za trzy tygodnie skończę 37 lat a więc wybije 38 .Nie ukrywam ze pierwsze moje myśli były jak ja sobie poradzę ale z czasem zdaje sobie sprawe że będzie dobrze a nawet moze lepiej niż jak byłam młoda.Mam dwoje dzieci prawie dorosłych które jeszcze pare latek i pojdą w swoją stronę w życiu a my bysmy z mężem zostali sami jak dwa stare pierniki bynajmiej ja tak bym się czuła już nikomu niepotrzebna. A tak będzie z nami nasz mały skarb Juleczka. Ja znowu słyszałam od swoich koleżanek że super że jestem w ciąży w tym wieku że to mnie odmłodzi .Wiem że mają racje i tego sie trzymam.Buziaki dla ciebie i głowa do góry.

• Mamusia
Dzien Doberek z samego rana! 🙂
ale dajecie czadu dzis! juz 10 stronek 🙃

Na poczatek dziekuje za mile slowa! to chyba moj synus dodaje mi coraz wiecej urody i radosci z zycia! 🙃

Bea nie przejmuj sie kolezankami i tym co gadaja, sluchaj glosu swego serca i rob tak jak Ty uwazasz! najwazniejsze, zebyscie Ty i Twoja rodzina byli szczesliwi! 🙂

Aneczka to bardzo fajna mozliwosc takie cwiczonka, az musze sie zapytac czy u nas nie organizuja takich spotkan dla ciezarnych 🙂 bo w domu samemu cwiczenia, to juz nie to samo 😜

co do Gondoli, to ja tez uwazam, ze jak dzidzia zacznie siadac to juz nie ma co ryzykowac, zeby dziecko siedzialo w gondoli, chyba, ze sa takie specjalne szelki i sie tym dziecko przypnie, zeby nie wypadlo!!! 🤢 ale chyba lepiej juz od 5-6 miesiaca przezucic sie na spacerowke! bezpieczniej! 🙂

ewelka ja zamowilam wozek ze skretnym przednim kolem 360 stopni! jest poprostu latwiej i lzej przy skrecaniu wozeczkiem 🙂

hej dziewczynki 😉moja Ania daje czadu od rana 🙂bardzo aktywna sie zrobila 🙂jutro wizyta na 7.30..zobacze moze kruszynke moja,moze serduszka posluchamy 😉

• Mamusia
cześć dziewczynki, czuję się dziś fatalnie, głowa mnie boli, kicham, smarczę się od rana, humor do d... 😞, tylko synuś mnie pociesza bo skacze w brzuszku. Idę się położę, może jak się zdrzemnę to będzie lepiej. Buziaki w brzuszki

• Mamusia
manki napisał(a):
OLU MÓJ Oskar też dzis szaleje przy czym daje mi dużo radości.
EWELKO główka do góy,zaaz humorek lepszy będzie 🙂
JOASIU trzymaj sie kochana i szybko wracaj do zdrowia.Buziaki w brzuszek...

dzieki manki jakos pogoda dzisiaj dolujaca.

• Mamusia
Hej dziewczynki! wczoraj mnie nie bylo ale dzisiaj juz nie moglam wytrzymac. niestety infenkcja znow do mnie wrocila,smarkam,glowa i kosci bola i leze tak sobie a tyle rzeczy do roboty. do tego maluszek dzis leniwy, czy to nie dziwne na tym etapie ciazy?
Jedynie moj maz fajna rzecz mi dzisiaj oznajmil ze dostanie w pracy drugie becikowe i posciel od firmy dla maluszka - takie tam maja zwyczaje. fajnie kazda rzecz a przy okazji kazdy grosz sie przyda.
Aha z ciekawostek od 3 lutego w tesco promocja na mega paki za 99,99zl (bodajze) pampersow, i 6paki chusteczek za 25zl, ja napewno na cos sie skusze.Tymczasem chyba jednak sie rusze bo od tego lezenia plecki bola.buziaki i milego dnia