Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dziewczynki ale ja jem... ☺️
I to ostatnio dosyć dużo...właśnie tych słodkości...
Ale pierwsze 3 miesiące to miałam wstręt do jedzenia, więc pewnie stąd ten mały przyrost...
No i podejrzewam, że Dzidek tez dużo ze mnie czerpie, bo żelazo też mam niskie 😉
Ale będę się teraz troszkę pilnować, bo szkoda byłoby teraz przybrać z nawiązką... 😉
Szczególnie czekam na wiosnę, żeby jakieś przyjemniejsze spacerki zacząć, bo póki co to chęci brak w taką pogodę... ☺️

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jamargaretka napisał(a):
ja w kazdym razie jem dużo - ciągle coś piekę. na dodatek nie mogę już jezdzić na rowerku ani chodzić na tańce - a spacery przy chorych zatokach też nie są dobrym pomysłem. więc przez te ostatnie 3 miesiące zardzewieję jedząc ciągle jakieś pyszności

ja moze nie objadam sie strasznie, ale to na co mam ochote jem 😜

codziennie cos slodkiego musze przekasic, bo inaczej bylabym zla 😜

jakos nie przejmuje sie jak narazie, chociaz powiem szczerze, ze powoli czasem mysle, zeby nie przegiac 😜
chyba wiecej niz 15 kg do przodu nie chcialabym miec do konca ciazy 🤢

• Mamusia
KAsiagwiazdka a wiesz ze ja tez zła jestem jak mam na cos ochote i miałabym sobie odmówic, nie zjesc ?? najwazniejsze zeby dobrze sie czuc.. ja mam 10 kg do przodu, i o dziwo ciezko sie nie czuje moze aerobik 2 razy w tyg tez daje swoje, ze ciało nie jest ocieżałe... trzeba sobie jakos radzic 😁

• Mamusia
Brzuszki ostatnio pisalam, ze mam problemy z cera, na policzkach mialam takie czerwone, przesuszone plamki, przypominajace liszajki! 🥴 okropnie to wygladalo!

od paru dni uzywam ten Kremik Vichy Nutrilogy 2 z woda termalna i jest super! cera jak nowo narodzona! takze polecam!!! 🙂

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
KAsiagwiazdka a wiesz ze ja tez zła jestem jak mam na cos ochote i miałabym sobie odmówic, nie zjesc ?? najwazniejsze zeby dobrze sie czuc.. ja mam 10 kg do przodu, i o dziwo ciezko sie nie czuje moze aerobik 2 razy w tyg tez daje swoje, ze ciało nie jest ocieżałe... trzeba sobie jakos radzic 😁

Aneczka, jesli bedziemy sie duzo ruszac, to te kg, ktore nam przybeda, po porodzie szybko zrzucimy, sam porod to napewno jakies 6 kg mniej od razu!- dzidzia, wody, opuchlizna!
a poki co korzystajmy 😜 i dbajmy dzidzie 🙂 bo jak mamy ochote, to znaczy, ze Nasze pocieszki tego potrzebuja 🙃

• Mamusia
kasiagwiazdka napisał(a):
byl czas, ze codziennie jadlabym serki waniliowe, jogurty truskawkowe i truskawki!

a teraz zajadam sie jogurtami kokosowo-migdalowymi 😜 pycha!
a i uwielbiam dzemik wisniowy 😜

nie moge patrzec na jogurty z owocow lesnych! 🤔

A mnie odrzuca od jogurtów,serków,mleka itp 😞ale jem raz na jakis czas ale bardzo rzadko bo nie mogę,staram sie mleko pic ale tez nie idzie,wiec jadam płatki na mleku.

a jak u Was???

• Mamusia
justina1975 napisał(a):
Kasiu Gwiazdko...Kobietki szczuplej postury tyja 2 razy(czasami i 3... 😉) wiecej niz kobietki przed ciaza dobrze zbudowane 😉 Nie wiem czemu,ale slyszalam,ze tak wlasnie jest 🤔

o mamo! lepiej nie 😜
moze nie naleze do baaaardzo chudych, ale nie bylam tez nigdy kurpulentna!
wiec jesli przytyje 2 razy tyle, heheheheh 😜 lepiej nie!
Ja mysle Justina, ze to chyba zalezy od organizmu Kobiety! ...od genow!
a to czy bedziemy duzo jesc, czy ograniczac sie, to ma wplyw, ale nie az tak duzy!
najwazniejsze, zeby sie po nocach nie objadac, a jak sie chce pic to najlepiej wode! duzo wody! 🙂