Skocz do zawartości

czerwiec 2011 | Forum o ciąży

nika1306

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agnieszka28 napisał(a):
cześć dziewczyny, ja mam termin na 21.06,od kilku tygodni wiemy że będzie dziewczynka od 5tygodnia ciąża jest na podtrzymaniu ale jestem dobrej myśli, myślałyście o szkole rodzenia?

WITAJ AGNIESZKO28!!
nic sie nie przejmuj dasz rade mysl tylk pozytywnie!bedziemy za ciebie trzymac kciuki! na poprawe humoru wejdz soboie na link ktory dzisiaj podalam!!! dziala 100% 🙂

• Mamusia
nika1306 napisał(a):
a ja jem wszysto na co mam ochote , tylko łososia unikam i serów plesniowych. czasem tak jest ze na czytasz sie czegos w necie i pozniej wpadasz w panike ..

a jadasz czasem owoce morza? ja je kocham tak jak plesniaki i normalnie nie moge sie czasem powstrzymac i podjem troche ☺️

a co do szkoly rodzenia to myslalam i nie wybieram sie-znajomi mowili ze mozna bez tego sie obejsc tym bardziej w mojej sytuacji na poczatku mama i babcia mi pokaza co i jak sie robi TYM BARDZIEJ ZE ZAMIERZAM DO SAMEGO KONCA PRACOWAC I PO PROSTU NIE MAM NA TO CZASU ANI SILY PO PRACY

• Mamusia
uwielniam ryby i owoce morza czasem jadam tylko krewetki 🙂
najwiecej to wcinam owoców mandarynki banany winogrono itp.. ja sery plesniowe jadałm na samym poczatku ciąży oczywiscie w ilosciach umiarkowanych , teraz słabiej mam na nie ochote .

• Mamusia
kierownik opowiedzial fajny kawal:
kobieta wezwala hydraulika do kranu, naprawil i kaze zaplacic sobie 400 zl
kobieta zdziwiona mowi:
k-400??? tak duzo!! ja tyle nie mam
na to hydraulik
h-no jak to pani nie ma, to demontuemy nie ma nic za darmo
a kobieta na to
k-to moze ja panu zaplace w naturze
h-no dobrze niech bedzie
ida do pokoju kobieta sie rozbiera a hydraulik widzac jej czarne slady na brzuchu pyta czemu jest taka brudna a kobieta na to
k-bo placilam za wegiel

• Mamusia
hahaha dobry kawał 😁 długo mnie tu nie było 🙂 aleście się rozgadały normalnie :P

w sumie to idziemy z brzusiam już spać i chciałyśmy sprawdzić co słychać 🙂 jutro wracamy do tatusia i czeka nas 7 godzin w pks-ie 😞 jakoś damy radę...

Pozdrawiamy 😘

• Mamusia
Nequitia napisał(a):
hahaha dobry kawał 😁 długo mnie tu nie było 🙂 aleście się rozgadały normalnie :P

w sumie to idziemy z brzusiam już spać i chciałyśmy sprawdzić co słychać 🙂 jutro wracamy do tatusia i czeka nas 7 godzin w pks-ie 😞 jakoś damy radę...

Pozdrawiamy 😘

7godzin???? podziwiam was!! ja to 40 minut i jestem na ostatnim zakrecie do wc moj pecherz dluzej nie wytrzymuje-3mam za was kciuki

co do wczorajszej wizyty u ginekologa to mam grzyba-ciula jednego i zapisal mi uwaga GYNAZOL powiedzial ze po 19 tyg ciazy mozna stosowac a na ulotce pisze:
NIE PRZEPROWADZONO BADAN U KOBIEC W CIAZY-DLATEGO ZASTOSOWANIE JEST ZALECANE JEDYNIE WTEDY GDY LEKARZ UZNA ZE KORZYSC MATKI PRZEWAZA NAD ZAGROZENIEM DLA PLODU
na dodatek jest taki aplikator jak strzykawa tylko nie z igla tylko okragla koncowka, wsadzasz gleboko w pitke i wyciskasz... bylam wczoraj pokichana jak to robilam i teraz az mnie brzuch ze strachu boli czy tam sobie nic nie uszkodzilam zeby malej to nie zaszkodzilo... ale rusza sie to moze jest ok... 🤨

• Mamusia
postaram sie cos wcisnac może jakis jogurt.. słodycze odpadaja jadłam je tonami a teraz mnie mdli jak zjem cos słodkiego 😮.. a mały szaleje..
wczoraj wstawiłam to zdjecie sukni slubnej na facebooka jejku jakie było oburzenie 😲 moj mąż dostał ataku smiechu 🤪

• Mamusia
no zdjecie jest mega przerazajace! w pracy to chlopcy kleli ze to potwor i jakby taka mieli to od razu kulka w leb.
moja mala ruszala sie rano i teraz cisza martwie sie tym lekarstwem juz nigdy takiego czegos nie zazyje i bede prosic o ulotki w aptece przed zakupem!

• Mamusia
witam dziewczyny! mam nadzieję, że zjadłyście już dziś pączusia ... 😉 ja właśnie zamierzam 😜 smacznego!!

sprzedam piękną suknię ślubną - zapraszam!!!
http://allegro.pl/show_item.php?item=1489766208