Skocz do zawartości

czerwiec 2011 | Forum o ciąży

nika1306

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja tak w sumie to nie wiem co lekarz sprawdza... wiem na pewno, że wykonuje te wszystkie pomiary za każdym razem, patrzy na serduszko, kręgosłup... ale dokładnie to niestety nie wiem 😞 zawsze jestem wpatrzona w ekran i nie pytam co teraz robi 🤔

• Mamusia
Dorota552 napisał(a):
Mi równiez lekarz powiedział że jest OK ale czy pęcherzyk jest i to jest ok, czy go nie ma to nie powiem.
Nika ten drugi brzucholek to czyj?

ha ten drugi to mojego Męża, jak chodzi w ciaży to we dwoje , 🤪 o nie ma tak ze tylko ja z brzuholkiem chodze 😮 ha ha moj mąż musiał sie troche wypiąc 😁

• Mamusia
He he w sumie sprawiedliwie 🙂
Mogę powiedzieć że my równiez chodzimy we dwoje a nawet we troje.
Wiecie co mam sukę i odkąd zaszłam w ciążę ona zachowuje się jakby równiez w niej była.
Je za pięcioro, mleko w cyckach masakra

• Mamusia
Dorota552 może ma urojoną? powinnaś pójść z nią do weterynarza mi się tak wydaje... bo jeśli faktycznie ma urojoną ciążę to później jakoś na psychice się to psu odbija... poza tym jak dzidzia już się urodzi to może jej napiszę tak brzydko "odbić" na punkcie Dzidziusia... ja się o tym uczyłam na licencjacie jeszcze... ale pamięć mam słabą 🙂

• Mamusia
Wiesz co ona odkąd miała szczeniaki średnio dwa razy w roku ma mleko.
Byłam u weterynarza ale mówił że ten typ tak ma a do psychiatry z psem nie będę chodziła.
A odbijać już jej odbija, jest tak zazdrosna że szkoda słów.
Z tym tylko że to jakmin w wersji mini więc krzywdy dziecku nie zrobi co najwyżej może po złości zacząć coś robić ale myślę że z tym również sobie poradzimy.

• Mamusia
Witajcie brzuszki 🙂 dziekuje za wasze wypowiedzi i macie racje leże plackiem w lóżeczku wstaje tylko do toalety i sniadanko musialam zrbbic sobie sama bo małżonek w pracy od 5.Tylko zastanawiam się czemu dopiero mam wizyte 21kwietnia powinnam szybciej na kontrole isc no ale co się nie robi dla naszych pociech do 21 kwietnia wytrzymam od dziś 3tyg 🙂

• Mamusia
🙂 Ja właśnie chciałam posiadzieć troszkę na balkonie na słoneczku, ale chyba Szkrabowi było za widno czy ciepło i tak mnie skopała że uciakłam do domu 🙂

A co do wyprawki mam na razie tylko ubranka na 56 i 62, butelki i monotor oddechu, wczoraj byłam oglądać wózek

• Mamusia
Z wyprawki mam ubranka, kołyskę, wanienkę... pieluszki tetrowe (ale musimy dokupić jeszcze)... i darowane łóżeczko ale nie wiem czy nie będziemy nowego kupowali jednak 🙂 i tak patrzę, że strasznie tego mało i duuuużo brakuje 🤔

• Mamusia
U nas już wszystko gotowe, w sumie to obie torby mam już spakowane 😁 (brakuje tylko uprać i uprasować ciuszki dla małej ale to już później). Brakuje tylko wózka i pampersów. Wózek kupimy pod koniec maja z majowych wypłat 😁 . Nas czeka trochę podróży do czasu porodu i stwierdziłam że będę wozić obie torby ze sobą w razie gdyby wcześniej się coś zaczęło.

• Mamusia
Dorota552 napisał(a):
🙂 Ja właśnie chciałam posiadzieć troszkę na balkonie na słoneczku, ale chyba Szkrabowi było za widno czy ciepło i tak mnie skopała że uciakłam do domu 🙂

A co do wyprawki mam na razie tylko ubranka na 56 i 62, butelki i monotor oddechu, wczoraj byłam oglądać wózek

KURCZE JAK CI ZAZDROSZCZE 😞 JA PRZEZ PRACE NIE MAM NA NIC SILY 😞

• Mamusia
Nequitia balkon mam takze mam gdzie wyjsc pooddychac troszke 🙂Niby wekend ma byc ciepły i słoneczny 😜Chyba jak troche posiedze to mi nie zaszkodzi co?bo lezaczek sie nie zmisci mam mały balkon 😞
Ja też mam ubranka w rozmiarze 56 i 62 i łózeczko darowane od siostry szwagier je robił jest stolarzem 😜 musze jeszcze kupic karuzele do łóżeczka,pare kosmetyków dla dziecka,pampersy z wycięciem na pępek no i dla mnie podpaski poporodowe mam 1 paczke a to mało będzie i jeszcze pewnie cos mi sie przypomni 🙂

• Mamusia
Ja o sobie póki co nie myślę nawet... a dla mnie do szpitala też trzeba pokupować, chociażby kapciuchy nowe, koszule z rozcięciami, biustonosz do karmienia, podkłady, podpaski albo te majty jednorazowe... no masakra jakaś 😞

• Mamusia
wózek kupiłam juz w lutym po wypłacie i teraz sie ciesze z tego bo gdybym miała lezec do konca najpotrzebniejsze rzeczy mam juz kupione w rodzinie gadali ze szybko kupuje a od stycznia zaczełam kupowac po trochu i teraz dopiero widza ze dobrze robiłam zastanawiam sie kiedy torbe spakowac ale mysle ze w kwietniu pod koniec niech lezy 🙂bo może ze mna byc róznie