Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
DZIĘKUJĘ KOCHANE ZA WSPARCIE!!!!! Nawet nie wiecie jak mi pomogło ...
Polozyłam sie z nerwów spać... Do pracy nie poszłam....Ale dziewczyny mam takiego mega bąbla na brzuchu ze szok 😞 😞 ból okropny...najgorsze że nawet przylegajaca koszulka przeszkadza...no ale damy radę....
GRATULACJE SYNKOW DZIEWCZYNY 🙂
Lepiej się juz polożę...Dobranoc BRZUSZKI

DOBRANOC
Pati Proszę ładnie się odezwać jak będziesz dostępna i napisać że wszystko w porządku.
malstep Super, że dzidziuś zdrowy,to najważniejsze, no i też jak na faceta przystało masy nabiera hehehe Mój mąż też się cieszył z synka, w końcu pierworodny synuś tatusia 😎 🙂 🙂 🙂
No i mi się synuś na noc rozkopał 😁 😁 jakoś już mnie to nie dziwi 😁
papapapa

Crazzzyy To dobrze że nie byłaś w pracy bo byś to pod ciuchami rozdrapała pewnie. Nie wiem czy w ciąży można ale może się psiknij D-Panthenolem mi pomógł na oparzenia jak kiedyś mnie pokręciło i w solarium 25 minut siedziałam 🙂 🙂 pupę i uda miałam tak spalone że mi włoski nie chciały rosnąć, w sumie dobrze bo i tak bym sie nie ogolila wtedy 🙂 🙂

• Mamusia
Witam wieczorkiem mamusie 😜
Gratuluje udanych wizyt i kolejnych chlopaków do kompletu> 🙂 Ale i tak dziewczynki górą 🙂 🙂 🙂 Super, ze same dobre wiadomości. Tylko jak zwykle Patusia trzyma nas w niepewnośći 🥴 🥴
Madzia jutro jeszcze raz Ci wyslę bo pomylilam adresy 😜 😜 😜 😜 😜
A bluzeczka jest sprzed czasu ciąży 🙂
Cos ja miałam jeszcze napisać................hmmmmmmm 🤢 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
Aaaaaaaaaa juz wiem. 🙂
Martusia piekny ten twój brzusio 😁 😁 😁 Ciekawe co to za farbki.
Witam nowa mamusie. 🙂 Kurcze, ciekawe ile nas juz tu jest 😁 😁 😁 Pewnie sporo 🤪 🤪 🤪
Do jutra Laseczki, pa pa
Mam nadzieję, że jutro jak sie obudze to już bedzie jakas wiadomość od Pati 🥴 🥴

• Mamusia
Witam Was brzuchate dziewczyny 🙂 🙂 🙂 Dziś wyjątkowo pierwsza będę 🙂 Paweł do pracy sie szykował i tak jakoś już zasnąć nie mogłam. Wypiłam mleczko, bułę z dżemem i zaraz z mykam odespać jeszcze. 😁

Malstep, Evelina cieszę się, że wszytskie jesteśmy szcześliwe po połówkowych 🙂 🙂 🙂 Malstep gratuluję synka - troche wzmocnimy to grono.
Evelina super, że wyniki lepsze i że córcia zdrowa i taka duża. ja niestety nie zapytałam sie o wagę ale wszytskie wymiary miałam w normie na ten tydzień więc sie nie martwie 🙂

Może to głupio zabrzmi ale DOBRANOC 🙂 🙂 🙂 😁 😁 😁 😁

Dzień dobry brzuszki 😎

Hehe kamonik to chyba ty mi gratulowałaś synka, a może nie mi 😮??
Ja mam trzecią córeczkę 🤪 🤪 🤪

Pati odezwij się.

Daniela to były takie farby kryolan.
Drogie, ale w sumie mamy do teraz i dla dzieci się nadają 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Daniela co do farb to jak my w pracy robimy pikniki dla dzieciaków to też malujemy im buzie, można takie kupic w zwykłym papierniczym są farby i kredki specjalne do malowania dzieci i o cenie dużo mniejszej niż podaje marta-lion, ale może mniejsze pojemnościowo, jak oststnio kupywałam to ok. 30 zł kosztowały.

• Mamusia
Witam Mamuski!!!
Pati nadal sie nie odzywa 🤨 mam nadzieje ze same dobre wiadomosci nam przekaze!!!
moja malenka od wczoraj jakas spokojna jest... wieczorem wogole mnie nie pokopala, w nocy tez nie ( a juz sie budze codziennie o tej samej porze, zawsze wtedy kopie) teraz jak na brzuszek sie logowalam to kopniaczka jednego dostalam i cisza... rozleniwilo mi sie cos dziecie 😉 😉 mam nadzieje ze wszystko u niej ok i tylko przez ta pogode taka ospala jest....

• Mamusia
Witam Wszystkie przyszłe Mamusie 🙂
Jestem pierwszy raz na tym forum i nie wiem czy pytanie ktore zadam juz padalo bo nie przegladalam wszystkich postów ale moze ktos mi cos podpowie.
Mianowicie jestem teraz w 22 tygodniu ciazy i nie odczuwam na razie wyraznych i mocnych ruchow maleństwa ale od 2 tygodni na dole brzuszka takie jakby pekajace babelki. Czy to normalne i czy moze to byc moja kochana Anulka?
Troszke sie martwie, chociaz miesiac temu mialam usg i bylo widac bardzo wyrazne ruchy mojej pociechy. Dzis mam kolejne i chce aby wszystko bylo w porzadku.

• Mamusia
Asiula_27 napisał(a):
Witam Wszystkie przyszłe Mamusie 🙂
Jestem pierwszy raz na tym forum i nie wiem czy pytanie ktore zadam juz padalo bo nie przegladalam wszystkich postów ale moze ktos mi cos podpowie.
Mianowicie jestem teraz w 22 tygodniu ciazy i nie odczuwam na razie wyraznych i mocnych ruchow maleństwa ale od 2 tygodni na dole brzuszka takie jakby pekajace babelki. Czy to normalne i czy moze to byc moja kochana Anulka?
Troszke sie martwie, chociaz miesiac temu mialam usg i bylo widac bardzo wyrazne ruchy mojej pociechy. Dzis mam kolejne i chce aby wszystko bylo w porzadku.

Witaj Asiula!!!
moim zdaniem to wlasnie Twoja dzidzia!!! kazda mamusia tutaj inaczej i w innym czasie zaczela czuc swoje dziecko, ale Ty nie masz sie co martwic!!!doczekasz sie mocnych kopniakow! to Twoja pierwsza ciąża? a ogolnie jak sie czujesz! 🙂

• Mamusia
ja od kuzynki ktora w zeszlym roku urodzila wszystko dostane... zostana mi do kupienia lozeczko, materac posciel kosmetyki, reszte lacznie z wozkiem glebokim musze tylko przywiezc... sama jeszcze nic nie kupilam ☺️ ☺️ nie uwazam ze to za wczesnie... ja nie mam gdzie na razie wszystkiego trzymac, poza tym najpierw zrobie przeglad tego co dostane a potem liste zrobie...

• Mamusia
No ja niestety nie mam nikogo komu w ostatnim czasie urodzil sie dzidzius wiec przede mna duze zakupy. Tylko na razie jeszcze sie wstrzymuje bo obydwie przyszle babcie sa bardzo przesadne 😉
Najgorsze ze nie mam w tym doswaidczenia a nie chce za duzo kupowac bo przeciez dzidzia tak szybko rosnie a widze po kolezankch ktore dopiera bede rodzily ze zakupow robia cala mase, a przeciez nie wszysko na samym poczatko jest potrzebne.

• Mamusia
Asiula_27 nie martw sie!!! u mnie to tez pierwszy bobas i tez nie mam pojecia co i jak!!! ale na tym forum sa dziewczyny ktore spodziewaja sie kolejnego maluszka i na pewno chetnie nam pomoga 😁 😁
a swoja droga tez uwazam ze nie ma co przesadzac, ceny sa kosmiczne a szkoda wydawac pieniazki na cos co wogole sie nie przyda.
a tak wogole to strasznie pusto tu dzisiaj, moze dziewczyny juz weekend zaczely 🤪 🤪