Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pati ja odpowiem trochę przekornie 🙂 🙂 🙂 Chyba jo-aneczka powiedziała że ty w tej ciąży masz wszystko, hehe tzn że juz nic cie nie zaskoczy i wszystko teraz będzie dobrze 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Pati ja odpowiem trochę przekornie 🙂 🙂 🙂 Chyba jo-aneczka powiedziała że ty w tej ciąży masz wszystko, hehe tzn że juz nic cie nie zaskoczy i wszystko teraz będzie dobrze 🤪 🤪 🤪

🙂Jest trochę w tym prawdy co jo- aneczka napisała 🙂
A ja pozazdrościłam Ci suwaczka i sobie też zmieniłam 🙂 I teraz patrze,że też masz bocianka 🙂

Pati123 napisał(a):
marta-lion napisał(a):

🙂Jest trochę w tym prawdy co jo- aneczka napisała 🙂
A ja pozazdrościłam Ci suwaczka i sobie też zmieniłam 🙂 I teraz patrze,że też masz bocianka 🙂

Nio mam 🙂 🙂 🙂
Będzie dobrze Pati 🙂 🙂 🙂

Pati będzie dobrze 🙂 Juz niewiele do końca

A ja chyba z tej zachłanności źle się czuć zaczęłam. Tak się objadłam truskawami że teraz mi niedobrze i jakieś dreszcze mnie przechodzą 🤢

• Mamusia
Wiem dziewczynki,że z Wami to można spokojnie góry przenosić 🙂
Daniela ja na śniadanie też zjadłam truskawki ze śmietaną i cukrem , a że lubie papkowatą konsystencję posiłków to dodałam do tego bułkę i wszystko wymieszałam i zjadłam taką papkę 🙂 Teraz tylko czekam na zgagę 🥴

dzień dobry mamcie - ja mam dziś spóźniony zapłon hehe 🤔 ale boli mnie kręgosłup i za bardzo nic mi sie nie chce ☺️ 😮...z kawką widzę też się spóźniłam 😉 ale może jeszcze ktos do mnie się przyłączy
Pati życzę Ci do końca samych radosnych chwil i myślę że nie będę sama w opini że mimo Twoich zmagań z różnymi dolegliwościami to jesteś dla nas przykładem że wszystko można przetrwać
i dzięki temu że jest to forum to jesteśmy wszystkie silniejsze 😎
siehankowa ładniutkie zdjęcie 😜 w końcu możemy Cię zobaczyć hihi...
eleeza
dzidziulek spory 🤪 fajnie jak rosną nam bobasy 😁
a ja mam nadzieję że będę się chwalić smykiem w poniedziałek 🤪 🙃 🤪 jeeeej nie mogę się doczekać.
a truskawki u mnie też na tapecie 😆 mniam....się objadam codziennie,a wczoraj zachciało mi sie rabarbaru - tak więc będzie kompocik i ciasto drożdżowe z rabarbarem 😜
Miłego dnia brzuszki kochane 🤪

• Mamusia
Sprzedam śliczne bodziaki dla chłopca i dziewczynki 🙂
http://allegro.pl/13-szt-body-dla-synka-roz-62-68-jak-nowe-i1647186162.html

http://moto.allegro.pl/zestaw-bodziakow-dla-niuni-6-szt-roz-80-12-18-m-i1642087833.html

http://allegro.pl/zestaw-bodziakow-dla-niuni-5-szt-roz-86-92-i1642088234.html

jolajola81 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Dobranoc 😉 😉 😉

Jola pochwal się fotelikiem 🙂

Kupiłam taki różowo fioletowy dla dziewczynki.
http://www.topmarket.pl/fotelik-samochodowy-0-13-kg-maxi-cosi-cabrio-fix-marble-pink-p47108.html

Podoba mi się 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Dobranoc 😉 😉 😉

Jola pochwal się fotelikiem 🙂

Kupiłam taki różowo fioletowy dla dziewczynki.
http://www.topmarket.pl/fotelik-samochodowy-0-13-kg-maxi-cosi-cabrio-fix-marble-pink-p47108.html

Podoba mi się 🙂 🙂 🙂

Patrze że w necie są tańsze, a ja kupiłam w sklepie ale licząc przesyłke to na to samo wychodzi.

• Mamusia
dzień Dobry Kochaniutkie 🙂
jaki tu dzisiaj spokój. Tylko 4 strony miałam do nadrobienia 🤪 🤪 🤪
Jola fotelik śliczny. Ja juz troszkę nakupowalam różowych rzeczy, rozek, kocyk, ciuszki a od wczoraj mam schize że urodzi się Kacperek 😲 😲 😲 Nawet na szkole rodzenia jak położna rozdawała nam laleczki to dostalismy chłopczyka 🤪 🤪 🤪
Moniczek narobilas mi smaka na ten rabarbar 😜 😜 😜

Dzień dobry 🙂 🙂
Ja już na nogach od 6, zaliczyłam lekarza na 9. posprzątałam, a teraz się obżeram truskawkami 😁

Z małym wszystko ok, Pani doktor powiedziała, że zdrowo rośnie i w końcu widać, po mamie że w ciąży jest, a nie jak anemiczka 😁 😁

Co do mojej cukrzycy to powiedziała, że jest ok i nie ma się co martwić. Natomiast konfliktem serologicznym nie mam się co przejmować, bo przy 1 dziecku (jak pisałyście) nie zachodzi, no chyba że wytwarzam antygeny, ale tak nie jest. Może zajść przy 2, ale po porodzie się dostaje zastrzyk i też powinno być wszystko ok 🙂 🙂 Odetchnęłam z ulgą normalnie 😜 🙂

Ach i jeszcze pytałam Jej co to za ból, ukłucia takie raz na jakiś czas nasilone w okolicach pachwin - tym też nie ma się co martwić, rozciągają się więzadła maciczne, a czasami po prostu tak jakby "strzelą" mocniej i z tond ten ból 🙂 🙂

aniolek82 napisał(a):
dzień Dobry Kochaniutkie 🙂
jaki tu dzisiaj spokój. Tylko 4 strony miałam do nadrobienia 🤪 🤪 🤪

Hehe Aniołek bo ty w końcu przed północą 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Andzelika super wiadomosci 🙂 gratuluje zdrowego dzidziusia 😉 😉 😉 😉 😉
A Patusia niech sobie nie wkręca ze cos nie tak bedzie 😠 Na pewno wszstko jest oki 😉 😉 😉 😉 😉 Juz tak nie wiele zostało, że wszysko dobrze się skończy 😉 😉 😉 😉
My oczywiscie trzymamy mocno kciuki za Twoją dzisiejsza wizytę 😉 😉 😉 😘

jola fotelik śliczny - mnie tez się podoba 😜
Andzelika wieści super...a niezgodnością serologiczną sie nie przejmuj...ja właśnie jestem w takiej sytuacji a noszę już czwarte dziecię 😁 i przeciwciał brak , po prostu trzeba to częściej kontrolować