Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

dzień dobry 🤪 🤪 🤪
mapa mocno musiała dmuchnąć bo i do Gdańska w końcu chłodek dotarł 🤪 🤪 🤪 ogromny buuuuuuziak dla ciebie kochana

a ja rano na zakupy się wybrałam...mam ochotę na ziemniaczki pieczone z kotlecikiem i fasolke z bułką tartą 😜....a w warzywniaku zapłaciłam drożej niż w mięsnym 😮 😮 😮 ceny warzyw to masakra jakaś...
Moja córcia ma dziś bal szóstoklasistów i muszę jej pomóc się wystroić 🙃 🤪 no i jeszcze ciacho trzeba jej upiec - troszku zajęć 😉

Miłego dzionka brzuszki 😘

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja też mam fazę na owoce 🙂 Matko najpierw winogron i kiwi na topie, ogólnie wszystko najlepiej jak by było kwaśniutkie 🙂
A teraz samą słodycz bym zajadała. Truskawki co dzień kompot i ze śmietaną to już obowiązek.
A dziś już zjadłam bułeczki uwaga.............ze śmietaną i miodem i popiłam kompotem truskawkowym 🙂

milium napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Agnie-szka napisał(a):
Angelika chyba lepsza jest nieświadomość ale mówią że każdy poród jest inny więc też nie wiem co mnie czeka 🤪

Racja 🙂 Mnie to na dzień dzisiejszy przerasta. 😁 Mam nadzieję, że już po każda się będzie śmiała 😁 😁

Ja też mam nadzieję że będziemy się z tego śmiały np. we wrześniu 🙂 bo na dzień dzisiejszy to też mnie przerażenie bierze jak o tym pomyśle.

Hehe zobaczycie będzie fajnie 😉 😉 😉 Wszystko jest warte takiego finału 🙂 🙂 🙂
Jak tylko kładą wam tą małą istotkę na brzuchu, to już nie pamiętacie o czymkolwiek (a juz na pewno nie o bólu).

Widzicie kiedy w grudniu obudziłam się w kałuży krwi, oboje z mężem myslelismy że już nie ma "Julki" 😞
A ona rośnie i rozwija się zdrowo 🙂 🙂 Teraz juz mam 32 tydzień 🙂
Dla mnie to będzie szczególny finał 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
No Martusia Ty to już może za 6 tyg.będziesz miała ten finał, ale ten czas leci, masakra, dopiero co pisałyśmy na forum o mdłościach które większość z nas miała, a teraz za pare tygodni zaczniemy się rozpakowywać 🙂

• Mamusia
dzień Dobry Mamusie 🙂
Nadrobilam Was i juz nie pamietam co chciałam napisać. 😞 następnym razem będe sobie robic notatki 😉
Gratuluje zdrowych maluszków i udanych wizyt 🙂
Ja jutro jade na wyniki juz z HBS i WR a we wtorek znowu do lekarza ale ju na dłuższą wizytę bo będzie wszystko sprawdzal i mierzył, więc troszkę dłużej popatrzę na moja kochana Oliwkę 😁 😁 😁
Divianka a mi cos ten Twój ptasiek nie chce sie otworzyć 😞
Jesli chodzi o poród to ja jestem przerazona 😲 😲 😲 Nie było by tak tragicznie gdyby nie te filmy na szkole rodzenia i te babki rozwrzeszczane i panikujące 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
No ale nie nakręcajmy się porodem, bo zwariujemy, co ma być to i tak będzie, pisze to bo mam dobry humor dzisiaj, jest super pogoda bez upału po deszczu, nie mam chwilowo alergii na te dziadoskie trawska, mogę oddychać pełną piersią i nie łzawią mi oczy, wczoraj się zamartwiałam haha, dzisiaj jak porządnej kobiecie w ciąży zmienił mi się humorek haha.

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
mapa napisał(a):
marta-lion wzruszające to co napisałaś...

No i coś czuję że będę płakać jak nigdy jak juz zobaczę moją niunię 😉 😉 😉

Ja też....
Kurele jak przypomne sobie to uczucie bezradności,i że nic się nie da odwrócić wtedy kiedy dwa razy miała krwawienia to,aż coś mi się robi.......Matko jak ja już nie mogę się doczekać finiszu............

• Mamusia
Dzień dobry brzuszki 🙂
Podczytałam co naskrobałyście od rana, ale coś się dzisja słabo czuje to chyba przez tą zmiane pogody. U nas dzisiaj w nocy lało i teraz jest fajnie chłodno, w końcu jest czym oddychać.
k8online super wieści
Diviana fajny pluszak, zdolniacha z Ciebie 🙂
Pisałyście o łóżeczkach, my nie musimy kupować bo mój teść sam je robi i będzie rzeźbił żęby było ozdobione troche. Widziałam jak zrobił takie łózeczko dla siostrzeńca mojego męża i naprawdę slicznie wyszło. Także chociaż o jeden wydatek mamy mniej 🙂
Idę się ubrac i muszę wybrac się na zakupy cos na obiadek kupić. Wpadne później papa

Cześć mamusie,
A my z mężem mamy dziś nasz wielki dzień - 10 ROCZNICĘ ŚLUBU!!!
Ale ten czas leci, dopiero co się poznaliśmy, a tu już dyszka stuknęła.
No, ale skoro po 10 latach ślubu dzieci się rodzą to musi to być MIŁOŚĆ 😁 😁 😁
Dziś pewnie już do was nie zajrzę, będziemy świętować.
Życzę wam pogodnego dnia, dobrego humoru a tym mamom, które mają zaplanowane wizyty - samych dobrych wieści.
Buziaki

• Mamusia
jo-aneczka napisał(a):
A wy pewnie też dziś będziecie świętować - następne 1000 stron 😉
Wypijcie za mnie kieliszek szampana 😉

Chyba bezalkoholowego, aż mi sie sylwester przypomniał i ochydny straszliwie słodki brzoskwiniowy pikolo 😮 🤢 😮
jo-aneczka to wszystkiego dobrego z okazji rocznicy i jaki prezent Wam sie w tym roku pojawi 😁

no ja dziś właśnie skusiłam się na megadrogą fasolkę 😞 😉 ... na czereśnie nie odczuwam jeszcze ochoty hihi - chyba cena mnie płoszy 😮
piszecie o strachu przed porodem - to chyba naturalne...ja już 4 raz a też się obawiam ☺️
ale najgorzej posłuchać opowieści z netu brrrr....nie polecam 😉
no już prawie wszystko gotowe - jeszcze mi się zachciało do ziemniaczków sosu czosnkowego więc wracam do kuchni 🙃 😜 a potem trzeba uspać malucha

jo-aneczka wszystkiego dobrego - piękna rocznica 😜

Diviana napisał(a):
jo-aneczka napisał(a):
A wy pewnie też dziś będziecie świętować - następne 1000 stron 😉
Wypijcie za mnie kieliszek szampana 😉

jo-aneczka to wszystkiego dobrego z okazji rocznicy i jaki prezent Wam sie w tym roku pojawi 😁

lepszego chyba sobie wymarzyć nie mogli 🤪