Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

To muszę zawitać do Biedronki 😁
W ogóle jak Kobietki wypatrzycie gdzieś promocje pieluchowe czy chusteczkowe piszcie proszę 🙂
Bo ja na takie rzeczy wolę polować w marketach niż na all 😉
Tą Lovelę dzięki Wam kupiłam tak tanio 😆

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Dzień dobry 🙂 🙂

U mnie pogoda zaś strasznie kiepska 🤪 🤪 Dziś mnie taki głód obudził, że szok 🙂 🙂

A co kocyka dziewczyny to mi mama kupiła wczoraj w Bierdronce taki śliczny, za 15 zł. Co prawda też jest jednowarstwowy, ale z obu stron taki sam. Myślę, że u Was też powinien być 🤔 Bynajmniej te płyny Lovela były wszędzie 🙂 🙂

andzelika, wczoraj moj 7-letni chrześniak sprezentował mi kocyk z biedronki 😁 taki sliczny zielony z żyrafą 🤪

Hehe z żyrafa pasował by mi do łóżeczka 😁 😁 Ja mam w duże kropeczki 😁 😁

marta-lion napisał(a):
Mapa to że ty mało tyjesz to nie ma żadnego znaczenia dla dziecka.

Ja odczuwam już wielki brzuch 🙂 🙂 🙂 bardzo. Przytyłam też nieźle już +16,5kg do przodu, ale taka moja uroda 😜 😜 😜

Ale ślicznie wyglądasz 😘
I ja ciągle podziwiam Twoją ciążowa garderobę 😁

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Non_food/nf_2011.06.06/01/06_b.jpg&imgrefurl=http://www.biedronka.pl/offer/non_food/next_week_offer/&usg=__Sz1QoeSVbOHYLy6UvPLwg8Y4yoU=&h=313&w=455&sz=43&hl=pl&start=120&zoom=1&tbnid=PhjjAdbtZvFsBM:&tbnh=98&tbnw=143&ei=t3jwTbvpAYaCOuCt3ewC&prev=/search%3Fq%3Dkocyk%2Bz%2Bbiedronki%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D853%26bih%3D395%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=103&vpy=99&dur=4387&hovh=186&hovw=271&tx=190&ty=82&page=13&ndsp=10&ved=1t:429,r:0,s:120&biw=853&bih=395 Tu są te kocyki, ale ten link jakiś dłuuugi 😁 😁 😁

Andzelika napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Dzień dobry 🙂 🙂

U mnie pogoda zaś strasznie kiepska 🤪 🤪 Dziś mnie taki głód obudził, że szok 🙂 🙂

A co kocyka dziewczyny to mi mama kupiła wczoraj w Bierdronce taki śliczny, za 15 zł. Co prawda też jest jednowarstwowy, ale z obu stron taki sam. Myślę, że u Was też powinien być 🤔 Bynajmniej te płyny Lovela były wszędzie 🙂 🙂

andzelika, wczoraj moj 7-letni chrześniak sprezentował mi kocyk z biedronki 😁 taki sliczny zielony z żyrafą 🤪

Hehe z żyrafa pasował by mi do łóżeczka 😁 😁 Ja mam w duże kropeczki 😁 😁

ja własnie kiedys pokazywałam mojemu chrześniakowi jakie łóżeczko będziemy kupować dla naszego maleństwa, i było z zyrafą właśnie i z misiem ... i mój kochany Alnek zapamietał tylko żyrafę i jak wczoraj był w Biedronce z moja siostrą, zobaczył te kocyki i powiedział: "kupie cioci kocyk z zyrafą! bo ciocia kupuje łóżeczko z żyrafą!" 🤪 😁
a w sumie kupilismy wczoraj łóżeczko z misiem, bo nie było z zyrafą w kolorze teak 😜 ale to taki mały szczegół 😉

mapa napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Mapa to że ty mało tyjesz to nie ma żadnego znaczenia dla dziecka.

Ja odczuwam już wielki brzuch 🙂 🙂 🙂 bardzo. Przytyłam też nieźle już +16,5kg do przodu, ale taka moja uroda 😜 😜 😜

Ale ślicznie wyglądasz 😘
I ja ciągle podziwiam Twoją ciążowa garderobę 😁

Oj ty kochaniutka jesteś 🙂 🙂 🙂
Nie widziałam Cię w ciąży, ale myslę ze pięknie wyglądasz 🙂 🙂 🙂

Andzelika napisał(a):
Siehankowa hehe z żyrafą też będzie pasowało 😜 🙂 🙂 A te łóżeczka właśnie są w tych jednych kolorach z danego motywu. 🙂 🙂

pewnie, że będzie 🙂 zreszta liczy się gest 7-latka, który wydał swoje zaoszczędzone 15zł 😁

a co do tych łóżeczek, to ja w ogóle, rzadko spotykałam się z innym kolorem niż orzech - a nam własnie zależało na kolorze Teak 🙂 i udało się znaleść na all, za 199.90 i od razu u tego samego sprzedawcy kupilismy materac G-P-K 9cm za 65zł 🙂

Diviana napisał(a):
Siehankowa to będziesz miała dużego chłopaka 🙂

Diviana, to po tatusiu 😁 który ma 187cm, wazy 100kg i ma silne duże ramiona 😁 i w ogóle jest duży i silny 😁

Martuś 😘

siehankowa my też zamówiliśmy to łóżeczko tylko u nas w centrum dziecięcym 🙂
I też chodziło o kolor bo w podobnym mamy pozostałe meble 😆
Inaczej bym białe wybierała.. 🙂
214zł kosztuje ale dostaniemy rabat także podobnie wyjdzie 😉
A materac już na all.

siehankowa napisał(a):
Diviana napisał(a):

Diviana, to po tatusiu 😁 który ma 187cm, wazy 100kg i ma silne duże ramiona 😁 i w ogóle jest duży i silny 😁

Hehe siehankowa czy ty masz szerokie biodra ???? Żarcik taki 🤪 🤪 🤪

marta-lion napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Diviana napisał(a):

hehe, na szczęście biodra mam całkiem, całkiem 😉 rozrosły sie w okresie dojrzewania, i przez nie mam teraz tyłek jak zebra (czyt. w rozstępach) 😁

siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Siehankowa hehe z żyrafą też będzie pasowało 😜 🙂 🙂 A te łóżeczka właśnie są w tych jednych kolorach z danego motywu. 🙂 🙂

pewnie, że będzie 🙂 zreszta liczy się gest 7-latka, który wydał swoje zaoszczędzone 15zł 😁

a co do tych łóżeczek, to ja w ogóle, rzadko spotykałam się z innym kolorem niż orzech - a nam własnie zależało na kolorze Teak 🙂 i udało się znaleść na all, za 199.90 i od razu u tego samego sprzedawcy kupilismy materac G-P-K 9cm za 65zł 🙂

Słodki chłopiec 🙂 🙂 🙂
Ja łóżeczko mam chyba orzech, a dziś znalazłam jeszcze w takim kolorze http://allegro.pl/hit-lozeczko-klups-lion-safari-lew-materac-k-g-p-i1636995245.html ale jak dla mnie za jasne. A na foto ten teak z orzechem minimalnie się różni. Chyba, że ja patrze na jedne kolor hehe 😁 😁 😁

siehankowa napisał(a):
marta-lion napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Diviana napisał(a):

hehe, na szczęście biodra mam całkiem, całkiem 😉 rozrosły sie w okresie dojrzewania, i przez nie mam teraz tyłek jak zebra (czyt. w rozstępach) 😁

Hehe wiesz ja tam twojego tyłka nie widziałam, oceniac nie będę 🤪 🤪 🤪
No pytam z troski bo te ponad 4kg ktoś musi urodzić 🤪 🤪 🤪

marta-lion napisał(a):
mapa napisał(a):
Martuś 😘

Mapa a właściwie to dlaczego my Cie nie widziałyśmy w ciąży 🤨 🤨 🤨 🤨 ???

A widzisz, to jest dobre pytanie....
Bo ja nie mam zdjęć w ciąży ☺️
Poza kilkoma brzuszka 😉
Ale już kilka osób mnie mobilizuje także w weekend się poprawię 😎

Andzelika ten lion jest taki jasny, złamana biel+jasny fiolet...jak dla mnie troszkę mdły 🙃

Andzelika napisał(a):
Moja mama rodziła moją siostrę 4020g. bez cięcia. Tyle, że 3 dziecko. Więc chyba nie mam co liczyć? 😁 😁 Bo przy mnie się namęczyła 😁

Mnie tam już nic nie przeraża. Wyluzowałam się całkiem jesli chodzi o poród 🙂 🙂 🙂
Przy Majce nie nacinali mi nawet krocza, no nie była 4 kilowa 🙂
Więc i teraz dam radę 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Witajcie brzuszki 🙂
Diviana superowy ten ptasior 🙂
Mapa ja też cos nie tyje ostatnio a usg miałam robione tez w 20 tyg i od tej pory nic, od początku ciąży przybrałam 6kg.
Ide teraz we wtorek do innego lekarza z nfz, bo do tej babki co chodze prywatnie to takie tam pobada na szybko i gada o pierdołach przez 30 min, a w ogóle dała mi skierowanie do tej poradni diabetologicznej i sie okazało ze mam za to wszystko płacic bo to skierowanie nie jest honorowane, chyba ze dostarcze skierowanie od lekarza z nfz, dobrze ze ide teraz to wezme to skierowanie bo ciekawe ile by mnie skasowali.

marta-lion napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Moja mama rodziła moją siostrę 4020g. bez cięcia. Tyle, że 3 dziecko. Więc chyba nie mam co liczyć? 😁 😁 Bo przy mnie się namęczyła 😁

Mnie tam już nic nie przeraża. Wyluzowałam się całkiem jesli chodzi o poród 🙂 🙂 🙂
Przy Majce nie nacinali mi nawet krocza, no nie była 4 kilowa 🙂
Więc i teraz dam radę 🤪 🤪 🤪

Oby i mnie to nie spotkało 🙂 Chociaż i tak nastawiam się na najgorsze 😁