Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzień dobry brzuszki 🙂 ja już w pracy, ale standardowo będę "lukać" na brzuszek 😉

Diviana napisał(a):
A tu Ptasior 🙂

Na miły początek dnia 🙂

🤪 ptasior 🤪 śmieszny, ale i słodki 😁

Witajcie Brzusie

Chciałam się przywitać z samego rana, zrobiłam sobie kawkę włączam komp a tu netu brak 😞 Kawke dopijam ale już zimna się zrobiła

U nas pogorszenie pogody, pada i w sumie chłodno się zrobiło ale dobrze bo przynajmniej jest czym oddychać 🙂

Diviana pingwinek śliczny 🙂 No i jak tam z Twoim leżeniem??
Inez i Eleeza jak się czujecie dziewczyny??

Mi noc minęła mało przyjemnie. Przed spaniem zeżarłam 0,5kg czereśni i w nocy co chwilę latałam siku....masakra do tego brzuch mnie coś bolał. No ale mam za swoje obżarstwo 😮
Małż dzisiaj zawiózł Gabi do przedszkola więc ciut dłużej sobie poleżałam.

Miłego dnia

• Mamusia
Witajcie Brzuszki 🤪
jestem ponownie po szpitalu na łączach 😎 😎 😁 ależ się stęskniłam... ale wybaczcie nie nadrobię zaległości... ☺️ ☺️
zrobili mi wszystkie badania - no i najfajniejsze jak zawsze było USG 🤪 Malutka rośnie jak na drożdżach - waży już 1kg300g wszystko jest w porządku 😉
szkoda tylko że znów mnie ciągną na taką kontrolę 26 czerwca... ale może i dobrze bo porobią mi badania 🙃
Podczas usg w szpitalu pan Dr byl na tyle mily ze pokazał mi Dzidzie w 3d - łojejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 🤪 niezapomniane wrażenie - taki słodki mały chrabąszczyk - super!
buziaki na miły dzionek! 😘

DZIEŃ DOBRY BRZUSZKI :)

Ja własnie wróciłam z badań, wyniki jutro. Teraz piję kawkę i śniadanko jem 🙂
Moje panny jeszcze śpią, Emilka dziś znów w domu. W dzień spoko, a w nocy kaszel ją męczy. I rano jest taka nie przytomna że nie budze jej. Hehe a jako doświadczony nauczyciel wiem co się robi w szkole dwa tygodnie przed rozdaniem świdaectw, więc bólu nie ma 🤪 🤪 🤪

U nas dziś diametralna zmiana pogody. Całą noc padało, teraz jest chłodno i pada.

Diviana laleczka słodka 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Dzień Dobry 🙂
K8_online gratuluję dobrych wieści
Diviana ptasiek pomysłowy 🙂

U nas dziś ponownie zapowiada się ciepły dzień. Słoneczko od rana świeci, a ja mam otworzone okno balkonowe i łapię świeże powietrze, póki jeszcze słońca od strony salonu nie ma 🙂

A ja nie mam dziś pomysłu na dzień 😞 Kurdele zakupy dla maleństwa z grubsza porobione, co niekupione to podlinkowane obserwuję i nie mam za bardzo co ze sobą zrobić...
Moje maleństwo dziś jakoś mniej aktywne i ogólnie jakiś dzień nijakości mnie dopada chyba......

• Mamusia
Cześc dziewczyny 🙂
Raz jeszcze dziękuję Wam za wsparcie 😘
Dzisiaj miałam szansę byc pierwsza, ale wstac mi się nie chciało do kompa...poszłam do lodówki 🙂 Obudził mnie w nocy deszcz i burza, zasnąc nie mogłam i tak z boku na bok i nic i nic a jak już się udało to o 4 obudził mnie mąż ( zawsze mnie budzi 🙂przed wyjściem całusa dostaję 🙂 ) a potem o 6 mama przyjechała i już po spaniu.
Siehankowa, ann5353, Evelina, k8-online cieszę się razem z Wami, gratuluję 🙂

Ptasiora nie mogę otworzyc 🤢

Dziewczyny mąż w domu remont mały zaczyna, ale to, że mały nie znaczy, że szybko skończy choc on inaczej uważa. Mogę nie móc Was nawet poczytac, ale jak wrócę z usg to się odezwę. Tylko już też raczej nie dzisiaj bo mam na 18.00 a tam zazwyczaj jest taki poślizg czasowy, że mogę i o 20.00 wejśc, więc jak wróce może bardzo pózno. Chyba, że mnie do szpitala wyśle to wtedy po powrocie się odezwę.

Trzymajcie się dziewczyny zdrowo 😘
P.S. Pati i mapa, dotrzymałam słowa dzisiaj dopiero 🙂

• Mamusia
k8_online to super.
ja dzis o 5 meza zawozilam na stacje bo lalo wiec tez nie pospalam, a zaraz musze zmykac na zajecia do przedszkola.Widze ze moja mala jest najbardziej upasiona 🙂 przez 2 tygodnie przytyla 400 gram ale lekarka mowila ze dzieci tyja skokowo. Mam nadzieje ze nie bedzie wielkoludem i urodze normalnie a nie cesarka.

Dzień dobry 🙂 🙂

U mnie pogoda zaś strasznie kiepska 🤪 🤪 Dziś mnie taki głód obudził, że szok 🙂 🙂

A co kocyka dziewczyny to mi mama kupiła wczoraj w Bierdronce taki śliczny, za 15 zł. Co prawda też jest jednowarstwowy, ale z obu stron taki sam. Myślę, że u Was też powinien być 🤔 Bynajmniej te płyny Lovela były wszędzie 🙂 🙂

Dzień dobry 😆
Ale dziś rześki dzień 😁 jupii!
Paninka, aneczkare, moniczek...mam nadzieję, że u Was też lepiej 😉

karolciakam
ja obecnie już w Małopolsce,
ale moje miasto to Rzeszów, mojego męża Stalowa Wola, no i w ogóle
Przemyśl, Krasiczyn, Łańcut, Sandomierz i milion innych miejsc 😉
A w nowej Dębie urodziła i wychowała się moja mama-w tamtym roku balowaliśmy tam na weselu 🙂

Diviana
masz talent...i te krzyżyki-miodzio 🙂
Za zapał do pracy podziwiam podwójnie 🙂

k8_online
cieszę się bardzo

Kornelka
trzymam kciuki 🙂

_Evelina_ napisał(a):
k8_online to super.
ja dzis o 5 meza zawozilam na stacje bo lalo wiec tez nie pospalam, a zaraz musze zmykac na zajecia do przedszkola.Widze ze moja mala jest najbardziej upasiona 🙂 przez 2 tygodnie przytyla 400 gram ale lekarka mowila ze dzieci tyja skokowo. Mam nadzieje ze nie bedzie wielkoludem i urodze normalnie a nie cesarka.

evelina, oj chyba najbardziej wypasiony to mój juniorek jest 😁 bo w poniedziałek na usg wyszło, że wazy 2033 🤪

• Mamusia
Dzieńdobry Brzuszki!

Tak jak już wspomniałam wczoraj rano od razu zerknęłam na stópki i...hmm..no wydaje mi się,że ciut "odpuchły" ale jednak nie są takie jak powinny być 🤔...Przeszukuje net w celu jakichś informacji..Znowu natknęłam się na info ,że po nocy powinno wszytko wrócić do normy, tzn? Jak ma wyglądać ta norma? ,że stopy wogóle nie są nabrzmiałe? 🤨 Nie wiem co robić.ogólnie jakoś dziwnie sie dzisiaj czuje...kręgosłup daje znac o sobie - czy to może być tak,że z dnia na dzień urosłam troszeczke i mój organizm narzeka na dźwiganie "ciężarka"?? ech...

Pati123 jesli chodzi o dzień to mój też jakiś nijaki, zakupy tez porobione, pierdołki zostały....

Andzelika napisał(a):
Dzień dobry 🙂 🙂

U mnie pogoda zaś strasznie kiepska 🤪 🤪 Dziś mnie taki głód obudził, że szok 🙂 🙂

A co kocyka dziewczyny to mi mama kupiła wczoraj w Bierdronce taki śliczny, za 15 zł. Co prawda też jest jednowarstwowy, ale z obu stron taki sam. Myślę, że u Was też powinien być 🤔 Bynajmniej te płyny Lovela były wszędzie 🙂 🙂

U mnie też są 🙂 Nawet się nad nim zastanawiałam ale chyba nie będę potrzebowała wielu kocyków a może i jak ktoś przyjdzie w odwiedziny to przyniesie 😁 😁

mapa napisał(a):
Już bym chciała wiedzieć ile mój Maluch waży...bo mi coś kurcze nie przybywa 🤢
A ostatnio był ważony w 20tc 🤨

Mapa ja teraz też wcale nie tyję, brzuch mi jedynie minimalnie rośnie. Ale czytałam, że teraz wolniej będziemy przybierać tak samo, jak i nasze dzidzie 🙂 🙂 Ja się cieszę 😁 🙂 🙂

Andzelika napisał(a):
Dzień dobry 🙂 🙂

andzelika, wczoraj moj 7-letni chrześniak sprezentował mi kocyk z biedronki 😁 taki sliczny zielony z żyrafą 🤪

Daniela napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Dzień dobry 🙂 🙂

U mnie też są 🙂 Nawet się nad nim zastanawiałam ale chyba nie będę potrzebowała wielu kocyków a może i jak ktoś przyjdzie w odwiedziny to przyniesie 😁 😁

Mi mama kupiła ecru 🤨 Mówiła, że nie było innych kolorów, ale za 15 zł. to się bardzo opłaca. 🙃

Mapa to że ty mało tyjesz to nie ma żadnego znaczenia dla dziecka.

Ja odczuwam już wielki brzuch 🙂 🙂 🙂 bardzo. Przytyłam też nieźle już +16,5kg do przodu, ale taka moja uroda 😜 😜 😜