Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

No, a my wróciłyśmy do domku w pakiecie 😉
Jeszcze nie nadszedł na nas czas.
Na KTG nie wyszedł ani jeden, nawet malusieńki skurcz, więc nie zdecydowałam się, żeby zostać.
No, ale jak tylko wsiadłam do samochodu to skurcze zaczęły mnie łapać, i tak jest do tej pory 😞
Normalnie, chyba dam sobie w łeb jak za 3 godziny będę do szpitala z powrotem jechać 😮
Zaraz będę nadrabiać czytanie.
Dzięki, że trzymałyście kciuki 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
diviana ja na zadnym zdjeciu nie wygladam dobrze, a w dowodzie czy prawku to juz masakra!!! czasem jak musze gdzies je pokazac to mam wrazenie ze osoba ktorej daje dokumenty niezly ma ubaw 😁 😁 😁 😁 a teraz jescze z dodatkowymi 30 ( ! ) kg to wogole komedia 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
aasia napisał(a):
Diviana chciałam dać Ci oklask za przepis na pyszne szyszki ale moge dopiero za 65 min 😮 😮 Ale będe pamiętać 🙂

Dziękuję i polecam się na przyszłość 🙂 Ja nigdy zapędów kulinarnych nie miałam a od kiedy jestem w ciąży i się przeprowadziliśmy więc mam normalną kuchenkę i piekarnik ciągle przeglądam różne strony co by tu smacznego upichcić.

Diviana napisał(a):
Foga napisał(a):
Dzięki Diviana 🙂

Myślicie, że taki kolor wózka dla dziewczynki może być??
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/850/p7090273.jpg/][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/3396/p7090273.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Ja myślę że ten wózek taki uniwersalny jest.

wg mnie też jest uniwersalny, więc może być 🙂

• Mamusia
Paninka napisał(a):
diviana ja na zadnym zdjeciu nie wygladam dobrze, a w dowodzie czy prawku to juz masakra!!! czasem jak musze gdzies je pokazac to mam wrazenie ze osoba ktorej daje dokumenty niezly ma ubaw 😁 😁 😁 😁 a teraz jescze z dodatkowymi 30 ( ! ) kg to wogole komedia 🤪 🤪 🤪

Ja mam takie w paszporcie, że mam poczucie że celnik ze śmiechu padnie jak na nie patrzy i tylko z grzeczności nie wybucha śmiechem 🤪
A jakbyś miała dobrego fotografa to z pewnością zrobiłby takie zdjęcia na których byś się sobie podobała.

• Mamusia
Diviana napisał(a):
Paninka napisał(a):

Ja mam takie w paszporcie, że mam poczucie że celnik ze śmiechu padnie jak na nie patrzy i tylko z grzeczności nie wybucha śmiechem 🤪
A jakbyś miała dobrego fotografa to z pewnością zrobiłby takie zdjęcia na których byś się sobie podobała.

ja mysle ze jest tylko jeden bardzo prosty i skuteczny sposob zeby moja twarz na zdjeciu wygladala znosnie.... WILEKA CZARNA PLAMA 🤪 🤪 🤪 🤪

Paninka napisał(a):
Diviana napisał(a):
Paninka napisał(a):

ja mysle ze jest tylko jeden bardzo prosty i skuteczny sposob zeby moja twarz na zdjeciu wygladala znosnie.... WILEKA CZARNA PLAMA 🤪 🤪 🤪 🤪

O to ja też takie musiałbym mieć 🙂

• Mamusia
Paninka napisał(a):
Diviana napisał(a):
Paninka napisał(a):

Paninka Ty coś zmyślasz, na sierpnióweczkach widać że masz ładną buzię

• Mamusia
Foga napisał(a):
Diwiana, a jak dostałaś wózek od kuriera, to jak on był zapakowany... bo za cholerę nie wiem, jak go do przesyłki przygotować????

Mój był w 2 kartonach w jednym był stelaż i spacerówka, a w drugim fotelik i gondola no i te rzeczy były w workach foliowych i złożone by jak najmniej miejsca zajmowały, ale powiem Ci że te kartony to takie wielkie były.

• Mamusia
Paninka napisał(a):
Diviana hehehe bo im dalej jestem na zdjeciu tym lepiej wygladam 😉 😉 😉 🤪

Paninka pokombinuj moze z makijazem i z roznych stron rob sobie zdjecie jak diviana mowi z 100 zdjec napewno cos wybierzesz.
Moze popros kogos, zeby cie umalowal bedziesz czula sie pewniej.
a diviana to jak modelka w tej sukience.

• Mamusia
Dzień dobry mamusie 🙂

I żadnych wieści od aneczkare 😞 A co się przebudzałam, to o niej myślałam.

Leje u nas jak z cebra, ale ja się cieszę, bo przynajmniej duszno nie jest i moje stopy wyglądają normalnie 😉

Widzę, że zdjęcia ''na tapecie''. Ja mam w prawku tak obrzydliwe zdjęcie, że nikt nie wierzy, że to ja. Kiedyś pracowałam w sklepie i koleżanka jak zobaczyła to zdjęcie, to pomyślała, że zrobi sobie kawał. Wzięła moje prawko, poszła do kierowniczki i powiedziała, że ktoś zgubił dokumenty. Od słowa do słowa, koleżanka mówi ''ale brzydka ta dziewczyna co?''. Kierowniczka na to, że ''faktycznie brzydka''. Na to moja koleżanka w śmiech, że ''przecież to Aga'' 😁 Normalnie mina kierowniczki bezcenna 😁 😁 😁 Na szczęście po zmianie nazwiska muszę w końcu zmienić prawko i postaram się wyglądać ''normalnie'' na zdjęciu 🙂

Uch...ale głodna jestem...a na gazie buraczkowa. Mniaaaaam

• Mamusia
Diviana napisał(a):
Bo to po prostu dobra sukienka jest 🙂 Od męża dostałam przywiózł mi z Argentyny 🙂 A Jola ma rację że dobry makijaż też może wiele zdziałać.

Mi się strasznie podobają sukienki bez ramiączek, ale niestety to nie dla mnie. Zawsze mi się zsuwają, no i z moim biustem wyglądam jak ''dojna krowa'' ☺️

Widzę że wieści od Aneczki dalej brak....
Dziewczynki ślicznie wyglądacie na nowych zdjęciach 🙂
Diviana ciasteczka mmmm narobiłaś ochoty 😉 😜
Foga ja uważam że wózeczek uniwersalny i dla dziewczynki jak najbardziej pasuje 🙂
Ja usmażyłam naleśników i przywiozłam małżowi więc Was podczytuje 🙂

• Mamusia
Foga napisał(a):
Dzięki Diviana 🙂

Myślicie, że taki kolor wózka dla dziewczynki może być??
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/850/p7090273.jpg/][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/3396/p7090273.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

OJej!!!!!!!!!!!! Najpiękniejszy wózek świata 😉 Moja Julka taki miała!!!!!!!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Identyczny! Był super super super i wspominam go z sentymentem! Świetnie się sprawował!!!!!! POLECAM!

• Mamusia
Inez napisał(a):
Diviana napisał(a):
Bo to po prostu dobra sukienka jest 🙂 Od męża dostałam przywiózł mi z Argentyny 🙂 A Jola ma rację że dobry makijaż też może wiele zdziałać.

Mi się strasznie podobają sukienki bez ramiączek, ale niestety to nie dla mnie. Zawsze mi się zsuwają, no i z moim biustem wyglądam jak ''dojna krowa'' ☺️

inez to podobnie jak u mnie 😜

o Karolcia, nawet nie wiesz jak mi pomogłaś 🙂 Dzięki 🙂

A co do przesyłki to będzie problem.. kurierzy nie za bardzo chcą go dostarczyć, ..... i skąd takie wielkie kartony dorwać???

Info od Aneczki 🙂

Filipek jest już z nami. Urodził się o 11. Włoski ma czarne. I jest taki kochaniutki. Waży 2700g i 51 cm.Dostał 9 pkt. Leży w inkubatorze. Mam nadzieje, że wieczorkiem go zobaczę. Poród miałam kleszczowy. I było nie ciekawie, bo nie miałam za bardzo skurczy. Buziaki dla Was.

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Hehe witajcie brzuszki 🙂

Karolcia jak twoje lenistwo. Moje przybiera mega rozmiary. Ale podczytuje was 🙂.

MOJE LENISTWO ROŚNIE 😉 jak apetyt w miarę jedzenia a do tego własnie zjadłam "miseczkę" spaghetti 😉 Diviana teraz bym pochłonęła te twoje szyszki 😉 😁 😁 😁 😁 😁

A w ogóle to dziś się dziwnie czuję... Jakieś takie skurcze mnie łapią, trosiuniu jakby przedmiesiączkowe bóle... I chyba zaczyna mi czop po maleńku puszczać bo jakieś takie białe gęste "coś" zauważyłam na bieliźnie... No to oby tylko Bartolina nie była szybsza od Julki!!!!!!! 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

• Mamusia
Gratulacje dla Aneczki 😆

Foga, a moze po prostu kipić takie wielkie worki, jak są w sklepach budowlanych, one są mocne i do takiego wora wrzucić i owinąć taśmą taką grubą, myślę że nie powinno się zniszczyć. Ewentualnie miejsca narożne pod tą folią dodatkowo jakąś ścierką zabezpieczyć. Ewentualnie w takich sklepach budowlanych są czasem wystawiane kartony że można sobie wziąć, ale nie wiem czy taki wielki się znajdzie.