Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ciasto już zrobione, właśnie wcinam 😜 🙂 🙂 Pyszne 🤪 🙃

Na dziś czuję się spełniona, mogę spokojnie iść spać, więc DOBRANOC BRZUSZKI 😘 SPOKOJNEJ NOCKI 🙂 🙂

Hmm i ciekawe, jakie wieści będą na nas rano czekać 🤪 😁 😁 🙂 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A już miałam nie włączać laptopa... A tu taki suprise 😉

SIEHANKOWA GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAWAŁ FACETA Z TEGO TWOJEGO KSAWIERA! DUŻO ZDRÓWECZKA !!!!

Tak w kontekście ciast łatwych szybkich i smacznych: Robiłyście lub jadłyście kiedyś babkę majonezową?????????

Słodkich snów!!!!!!!!!!
... i oby rano było info od Karolci !!

• Mamusia
Divianko wczoraj odstawiłam fenterol i dziś w nocy miałam skurcz taki,że szok i do tego ból brzucha jak na okres dość mocny i spanikowałam i wzięłam znów mój fenoterol. Teraz leże i mam zagwózdkę bo chciałabym dotrzymać do wtorku lub następnego czwartku do wizyty bo mam wtedy odebrać moje wyniki na paciorkowca i z nimi chciałam do mojego lekarza aby też prozmawiać o porodzie, b statnio jak byłam w szpitalu powiedział coś o porodzie naturalnym,a od początkumowa o cc była... i nie wiem czy zapomniał o moich dodatkowych bonusach z którymi rodzić naturalnie to wykuczone czy co... 😮i dlatego bardzo bym chciała do wizyty w spokoju dotrwać, ale nie wiem bo na prawdę tak mnie boli miednica pachwiny i uda,że chodzić za bardzo nie mogę...WYdaje mi się,że mała siedzi już w kanale rodnym bo i ruchy są słąbsze.....

Dzień dobry Dziewczynki 🙂

Siehankowa, Agnieszka gratuluję 😁 😁 😁

Dziewczyny przerwa w tym pieczeniu jabłeczników!!!!!!!!!!!!!

Pati123 ja od soboty biorę pół dawki fenka (już widzę różnicę)
a od soboty najbliższej mam pozostać w ogóle bez wspomagaczy...
i stresa lekkiego mam 😉

• Mamusia
Pati no to faktycznie może lepiej brać, a nie mogłabyś szybciej do tego lekarza pojechać, albo chociaż zadzwonić i zapytać, powiedzieć że po odstawieniu takich skurczy dostałaś co? Bo faktycznie Ty masz jeszcze ten krążek więc pewnie byłoby nieciekawie jakby się u Ciebie zaczęło już.

• Mamusia
Właśnie ja nie mam krążka tylko szew 😮 i już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć...Może po prostu będę brała na razie ten fenoterol, do następnej wizyty, a potem to już zobaczymy...Ja nie chciałam go brać do końca bo moja koleżanka potem nie mogła urodzić i po podwójnej krpolówce dopiero 10 dni po terminie urodziła....
Ja niby mam mieć cesarkę, ale jak lekarzowi się coś odwinie i karze mi naturalnie rodzić to chyba zwariuję bo d poczatku nastawiona na co innego, a dodatkowo te leki przeciwskurczwe...choć po wczorajszym już widzę,że jak odstawie to zaraz poród się zacznie... tylko kwesta dogadania z doktorem porodu i wtedy spokojnie umawiam się na termin i rodzimy...

Tak patrzę na ogólny ranking na sierpnióweczkach
i dziś pierwsze 8 pozycji bez wyjątku powinny być zapełnione 😁

Pati ja też bym zadzwoniła.
Mi lekarz mówił, że jak przy braniu fenka brzusio nadal twardniał
to raczej nie ma opcji żeby potem poród się mocno przedłużył 😉

• Mamusia
Witam, znowu chwilkę mnie nie ma a tu takie wieści. Gratuluję Siehankowej i Agnieszcze i mam nadzieję, że kogoś nie przeoczyłam, a jeżeli tak to tez gratuluję!!!
Foga jak następnym razem weźmiesz się za jabłecznik (pomimo oświadczenia) to pomyśl, żebyśmy nie były jednak ostatnie 😉
Zmykam do sklepu, bo byłam wczoraj na imprezie i tak mi posmakowały śledzie, że cały półmisek zjadłam a teraz z rana też mam na nie ochotę...

• Mamusia
mamusie bo nie wiem, czy któraś spisuje te dane naszych maleństw więc ja proponuje aby jedna się zdeklarowała i wysłała może meila Madzi z tym dzidziami co się już urodziły i na bieżąco wysyłać z następnymi 🙂 co o tym myślicie?
GRATULACJE DLA KOLEJNYCH MAM I DZIDZI 🙂 🙂 🙂

DZIEŃ DOBRY 🙂 🙂

Ale wieści ponownie 🤪 🤪 🤪

AGNIESZKA GRATULACJE 😘 🙂 🙂
TRZYMAMY KCIUKI ZA JO-ANECZKE I CZEKAMY NA WIEŚCI 🙂 🙂 JAK I RÓWNIEŻ KAROLCIĘ 😜 🙂 🙂

moniq1984 napisał(a):
mamusie bo nie wiem, czy któraś spisuje te dane naszych maleństw więc ja proponuje aby jedna się zdeklarowała i wysłała może meila Madzi z tym dzidziami co się już urodziły i na bieżąco wysyłać z następnymi 🙂

Ja spisuję 😉