Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witajcie mamusie 🙂 Uściski z okazji waszego święta 😎 😎 😎

Ja popijam kawkę, czekam na Agnie-szkę obiecała wieczorem, ze tu wpadnie na kawkę 🙂

Co do mieszanek wybuchowych to u nas będzie skorpion, koziorożec i trzy lwy 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Witam mamcie 🙂
mamcie życzę wam by wasz dzidzie Was nieźle pokopały w dniu waszego święta 😉 😜
witam nowe sierpnióweczki 🙂
Paninka ty to masz pamięć 🙂 tak to mnie bolała strasznie jedna pierś 🤢 a teraz ta kreska czerwona pomiędzy piersiami jak nie urok to sr... 😜 może któraś z was wie od czego tak kreska może być?
Agnieszka czymamy kciuki za szybki powrót DO NAS 🤪 trzymaj się 😘
miłego dnia mamusie ja zabieram się za robotę 😘

Agnie-szka napisał(a):
Dzień dobry Kochane Mamusie 🙂:) Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamci 😁
Marta wstawiam wodę na lekką kawkę 🙂 🙂

No dawaj dawaj 🙂 🙂 🙂

Specjalnie dla jo-aneczki nasza wczorajsza rzeźba 🙂 🙂 🙂
Niestety mojemu dziecięciu sie tak późno przypomniało, że żadna masa papierowa nie wchodziła w grę, więc wymyslilismy cos takiego 🙂 🙂 🙂

[IMG]http://i796.photobucket.com/albums/yy246/animarpa/private/IMG_0601_rzeba-1.jpg[/IMG]

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Niestety mojemu dziecięciu sie tak późno przypomniało, że żadna masa papierowa nie wchodziła w grę, więc wymyslilismy cos takiego 🙂 🙂 🙂

[IMG]http://i796.photobucket.com/albums/yy246/animarpa/private/IMG_0601_rzeba-1.jpg[/IMG]

I świetnie wygląda 🙂

marta-lion napisał(a):

Enoooo, piękny bukiet wam wyszedł. Znasz sztukę origami czy uczyłaś się wczoraj z netu? 😉
Idealny na dzień mamy 😆
A tak przy okazji, dzień dobry.
Ja tez lecę po kawę, poczekajcie na mnie ok?
Agnie-szka, dobrze, że się ujawniłaś bo znów niepokoje społeczne na naszym forum, w związku z twoją osobą 😉
Wiesz, my tak mamy, jak kogoś dłużej nie ma to zaczynamy się martwić. Na całe szczęście, że Magda nie zaczęła interweniować 😁 😁 😁

Hehe jo-aneczka w sumie to wczoraj z netu. Wiesz ja czasem w szkole składałam coś z dziecmi, ale ja i tak na następny dzień zapominam instrukcję składania 🤪 🤪 🤪
Zresztą nawet Emilka wczoraj składala tulipany 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
mój najnowszy zakup http://allegro.pl/rozowa-karuzela-fisher-price-z-projektorem-i-pilot-i1609509705.html nie moglam się powstrzymać, a przy Natalce mialam nakręcaną i do 8 minut musiałam latać bo jak grała to moja spryciara była cichutka, muzyka ustawała to sie darła i jeszcze przy nakrecaniu mnie widziała a tak cak pilotem i mam spokój- mam nadzieję 🙂

Dzień dobry Mamusie 😁
Ale mi jakoś tak błogo...to mój pierwszy dzień mamy od tej strony ☺️
I już Dzidizuś mnie słodko kopie 🙂

Przyłączam się do kawki 🙂

marta-lion
śliczności w Twoim avatarze 🙂
i bukiet też imponujący 😘

Foga współczuję Ci strasznie...tak to jest jak chce się być "za dobrym" 😞
Moja księgowa jest cudna, walczy za mnie z ZUS-em, który ciągle ma jakieś ale 🙃

Agnie-szka fajnie, że jesteś 🙂
Trzymam za Was kciuki 😘

dzień dobry mamusie 🤪 🤪 🤪
witam nową mamusię w naszym gronie 😎
Agnie-szka moc buziaków na ten pobyt w szpitalu
pewnie już wypiłyście kawkę hihi ale dołączam...
ja już dzisiaj dwa prania zrobiłam,upiekłam ciacho i zaraz idę kończyć prezent dla mamy 🙃
miłego dzionka kochane 😘

• Mamusia

Agnie-szka, dobrze, że się ujawniłaś bo znów niepokoje społeczne na naszym forum, w związku z twoją osobą 😉
Wiesz, my tak mamy, jak kogoś dłużej nie ma to zaczynamy się martwić. Na całe szczęście, że Magda nie zaczęła interweniować 😁 😁 😁

dzięki 🙂 troszkę Was czytałam ale za duzo przy kompie nie mogłam bo brzuchol sie stawiał wieć skupiłam sie na pisaniu.... ale teraz to już myślę o wyprawce i byle jak najdlużej dotrwać teraz mam - byle do 30 tygodnia 🙂

• Mamusia
Dzien Dobry Mamuski!!!!
ja tez chcialam sie kawki napic juz zaczelam robic ale okazalo sie ze mleczka nie mam... 😞
wszystkiego najlepszego w Dniu NASZEGO Swieta...ja mam tez dzisiaj imieniny i kiedys zastanawialm sie jak to bedzie dwa swieta w jeden dzien...i czuje sie cudownie szczegolnie ze mala od 5 kopie baaardzoooo...
jesli chodzi o znaki zodiaku to u nas bedzie baran ( ja) bliznieta ( m.) i malutka lwica...nie znam sie na horoskopie wiec nie wiem czy juz sie bac czy cieszyc z takiej mieszanki 😉 😉 😉