Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

I to prawda Andżelika. Pomyśl sobie jak ja wrócę ze szpitala to musiałabym Milki do szkoły nie puszczać, Majkę zamknąć w pokoju, bo zarazki hihi 🤪 🤪 🤪 Ale aż dziw bierze, ze niektórzy ludzie tak myslą 😮 😮 😮

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

marta-lion napisał(a):
mapa napisał(a):
Brzuszki jakie rożki polecacie?

Hehe ja takie najzwyklejsze, dzisiaj nawet oglądałam na allergo bo kupię sobie dwa nowe. U mnie najlepiej się sprawdziły. Kupiłam jeden usztywniany ta wkładka kokosową, ale jak przyszedł to pierwsze co zrobiłam to wywaliłam wkładkę 🤪 🤪 🤪

coś w tym stylu:
http://allegro.pl/sliczne-rozki-z-haftami-80x80-od-mamo-tato-i1630968794.html
???

To silikonowe wypełnienie to standard?
Bo ja wiecznie mam fioła żeby wszystko naturalne było 🙃

mapa napisał(a):
marta-lion napisał(a):
mapa napisał(a):
Brzuszki jakie rożki polecacie?

Hehe ja takie najzwyklejsze, dzisiaj nawet oglądałam na allergo bo kupię sobie dwa nowe. U mnie najlepiej się sprawdziły. Kupiłam jeden usztywniany ta wkładka kokosową, ale jak przyszedł to pierwsze co zrobiłam to wywaliłam wkładkę 🤪 🤪 🤪

coś w tym stylu:
http://allegro.pl/sliczne-rozki-z-haftami-80x80-od-mamo-tato-i1630968794.html
???

To silikonowe wypełnienie to standard?
Bo ja wiecznie mam fioła żeby wszystko naturalne było 🙃

Wole te rożki nowe. Te co piszesz tez mam jeden, ale jak dla mnie gorzej się pierze, szybko widać spranie.
A to wypełnieni jest takie samo jak w pościeli 🙂

a w szpitalu, gdzie ja mam zamiar rodzić, dzieciaczka mozna pokazywac tylko przez szybę... no chyba, że to poród rodzinny to daja na "chwilę" tatuśkowi do pobawienia, a pozniej wypraszają 😜
na poczatku byłam tym zbulwersowana, ale w sumie 2-3dni szybko zlecą i jak już będziemy w domku, to będziemy się chwalić naszą dzidzią 🙂
ok, ja uciekam do domku - koniec pracy na dziś i na reszcie weekend 🙂

a w szpitalu, gdzie ja mam zamiar rodzić, dzieciaczka mozna pokazywac tylko przez szybę... no chyba, że to poród rodzinny to daja na "chwilę" tatuśkowi do pobawienia, a pozniej wypraszają 😜
na poczatku byłam tym zbulwersowana, ale w sumie 2-3dni szybko zlecą i jak już będziemy w domku, to będziemy się chwalić naszą dzidzią 🙂
ok, ja uciekam do domku - koniec pracy na dziś i na reszcie weekend 🙂

marta-lion napisał(a):
I to prawda Andżelika. Pomyśl sobie jak ja wrócę ze szpitala to musiałabym Milki do szkoły nie puszczać, Majkę zamknąć w pokoju, bo zarazki hihi 🤪 🤪 🤪 Ale aż dziw bierze, ze niektórzy ludzie tak myslą 😮 😮 😮

Chore to jest 🥴 Rozumiem, żeby kogoś wysłać aby ręce umył, ale izolować. 🤢 🤢

Co do rożków to ja mam taki http://allegro.pl/komplet-rainbow-rozek-z-kokarda-i1619326716.html ale nie jest on usztywniany i zamawiałam go w komplecie z pościelą. I nie kupuję więcej. Myślę, że jeden starczy. 🙂

A u mnie w szpitalu można dziecko na salę odwiedzin przywieźć w tym "łóżeczku", ale mama tylko może brać na ręce, goście mogą tylko dotknąć, jak położne nie patrzą. 🙂 🙂

Pati123 napisał(a):
Ja zamówiłam rożek jeden taki jak marta właśnie, a drugi kupuje z całym kompletem pościeli http://www.pronotek.pl/galerie/kolekcja_serca/23.html

Hehe ja mam ta samą pościel, tylko że w paski pomarańczowe. Tu są różne kolory http://allegro.pl/komplet-serca-posciel-14-el-90x120-baldachim-i1617685447.html jakbyś nie widziała 🙂 🙂

• Mamusia
moniq1984ja wiem cos o tym...czesto otwieram lodowke i szukam tam "czegos" ale najczesciej nie znajduje 😁 teraz chce m. na zakupy wyciagnac ale wrocil po pracy i srednio mu sie chce ( czyt. wcale) a lodowka pusta...ja sie boje jezdzic...male mam doswiadczenie i wole nie ryzykowac...

• Mamusia
chwilke posiedzialam na polku i deszczyk zamiotl mnie do domku 🙂 .. i juz przestalo i znowu slicznie hihi 🙂 Co do rożka to ja dostalam jeden i chyba mi jeden wystarczy tak mi sie wydaje 🙂

Paninka ja wizyte mam dopiero 13 czerwca wiec bede musiala sobie wczesniej isc i sie pielegniarek zapytac czy ok wszytsko czy bede musiala powtarzac :.

• Mamusia
Paninka ja w lodówce mam arbuza ale o niby dla teściów tylko coś go nie jedzą a ja bym sie chetnie nim zajeła 🙂 ale póki co głód zagłuszony chlebkiem z masłem 🙂 chociaż jakiegoś owoca mi sie chce a tu nic nie ma 😞 pewnie zaraz kolacje sobie zrobie oooo i juz chyba wiem co ugotuje sobie kiełbaske 🙂

• Mamusia
no a my jedziemy na zakupy...i nawet dalej niz sie staralam wytargowac u m. niestety to ni emoja zasluga tylko kolegi m. ktory przyjechal i pytal czy jedziemy z nimi "do miasta" 😉troche irytujace ale grunt ze m. znalazl sily...papapa 😘 😘