Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Basia81 napisał:
🙂 [img size=461]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/1-24724f4b2c8e232b734fc3d8bed00c0d.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Vanesska ma chyba to samo interaktywe zwierze 😉 widze ze takie same nogi, lusterko i wibracje - my m amy zielonego smoka 🙂

• Mamusia
pinacolada napisał:
Megi - oba piekne ale wg mnie to pierwsze ładniejsze !

Zresztą -pewnie już zauważyłaś - odgapiłam od Ciebie pomysł sesji nago tyle że moj mąż nie zna sie na fotografii a dokładnie mówiąc zna się na tyle że potrafi odróżnić aparat fotograficzny od czajnika bezprzewodowego :P 🤪 :P (obraziłby się wiedząc co o nim piszę :P )

Troszkę można odgapiać, hehe... A poza tym sesja nago z dzieckiem to świetny pomysł i pewnie nie tylko mój mąż na niego wpadł 😉 Jak umie odróżnić aparat od czajnika to już dobrze...jeszcze, żeby wiedział gdzie nacisnąć żeby zrobić zdjęcie i będzie dobrze :laugh:

• Mamusia
Basia81 napisał:
w kapieli jeszcze się wstydzi i zakrywa pieluszką 🙂 [img size=410]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/5.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Hehe...dobre 😁 Mały wstydzioszek 🙂 co mama będzie jej robić zdjęcia nago :P

a to mój mały smieszek dzis rano 🙂

Uciekam bo trzeba sie spakowac do Krakowa

buziaki [img size=490]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/kolaz_usmieszki_brz.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Witam kobietki :-)

Ja juz po śniadanku. Moi wpieprzali jajecznicę na boczku a ja chlebuś "dietetyczny" z plasterkiem pomidorka 😞 Ale muszę ćwiczyć silną wolę bo 11 kwietnia zbliza sie wielkimi krokami a waga ani drgnie 😠

A tak a propos wagi , to wiecie jak najlepiej stracić na wadze?
Otóż trzeba kupić wagę za 100zł a sprzedac za 50zł 🤪 🤪 🤪 (taki głupi kawał mi się przypomniał :P )

Myszka spała w nocy ładnie , o papu upomniała sie dopiero o 5 rano. Ale jednak zauwazamyefekty braku Sab Simplexu. A ten z Niemiec cos nie moze dotrzec - podobno poczta niemiecka strajkuje 😠 Znalazłam wiec na ale.gratka - ktos w Polsce sprzedaje oryginalny niemiecki i zaryzykowałam i kupiłam 1 op z nadzieją ze te moje 4 wreszcie dojdą.

Niunia poszła juz spac - a ja musze brac sie za obiad poki spi.

Spadam wiec - do napisania

• Mamusia
Pinacolada jak Lenka z ząbkami? mojej jak masuje dziąsełka to chce mi palca ugryść 😉

kolki sa malusie wiec walcze tylko z ząbkami a no i z syfiastym żelazem które musze jej podawac,
codziennie mam wyścigi kto lepszy - ona w wypluciu czy ja w łapaniu tego jak wypluwa:laugh:

• Mamusia
pinacolada napisał:
Witam kobietki :-)

A tak a propos wagi , to wiecie jak najlepiej stracić na wadze?
Otóż trzeba kupić wagę za 100zł a sprzedac za 50zł 🤪 🤪 🤪 (taki głupi kawał mi się przypomniał :P )

Dobry kawał 😁

• Mamusia
Basia81 napisał:
Pinacolada jak Lenka z ząbkami? mojej jak masuje dziąsełka to chce mi palca ugryść 😉

kolki sa malusie wiec walcze tylko z ząbkami a no i z syfiastym żelazem które musze jej podawac,
codziennie mam wyścigi kto lepszy - ona w wypluciu czy ja w łapaniu tego jak wypluwa:laugh:

Dziewczyny, a jak stwierdziłyście, że waszym maluszkom rosną ząbki ?? Bo mój Sebek strasznie się ślini, wciąż wkłada ręce do buzi i łapie dziąsłami, aż ma rączkę czerwoną...marudzi przy tym, a smoka nie chce więc to nie potrzeba ssania... Zastanawiam się czy to normalne, czy może też ząbki zaczynają mu już rosnąć 😮

• Mamusia
witam mamusie! az mi sie nie chce pisac. Od dwóch dni Piotrus przechodzi samego siebie. Nie dosc ze na dniu spi tylko na spacerku to jeszcze w nocy od 5 budzi sie co godzine i chce jesc. Wiec nie dosc ze niewyspana na maksa jestem to w cyckach non stop pusciutko a o ich wygladzie to juz nie wspomne. Uciekam bo juz marudzi ehhhh

• Mamusia
witam ale dawno mnie nie było..teraz to ogólny brak czasu na wszystko 😞 teraz przygotowania na Chrzciny mamy 5 kwietnia 🙂
Placki,wędliny,obiad wszystko muszę sama pozałatwiać.
spróbuję częściej tu zaglądać 🙂 Pozdrowionka

• Mamusia
justyna_malutka napisał:
witam mamusie! az mi sie nie chce pisac. Od dwóch dni Piotrus przechodzi samego siebie. Nie dosc ze na dniu spi tylko na spacerku to jeszcze w nocy od 5 budzi sie co godzine i chce jesc. Wiec nie dosc ze niewyspana na maksa jestem to w cyckach non stop pusciutko a o ich wygladzie to juz nie wspomne. Uciekam bo juz marudzi ehhhh

Co do cycków, to u mnie też nie najlepiej 😞 , obwisły i zrobiły się takie plackowate 🤨 .
Jak tak dalej pójdzie to będę je musiała w rulonik zwijać, żeby wsadzić do stanika 🤢 🤔 .

• Mamusia
Hmmm - cycki to osobny rozdział. Ale jedno dla mnie jest pocieszające: Julkę karmiłam 9 m-cy i jakos je potem doprowadziłam do stanu używalności 🤪 więc teraz może też się uda. Kazdego wieczoru je smaruje specyfikami ujedrniającymi ale poki co jeszcze (niestety) test kredkowy wychodzi dodatni 😉 😞 😞 😞 😠

• Mamusia
Jeszcze jeden kawał a w zasadzie zagadka a propos zwisających cycków:

Wiecie jaki jest ideał murzyńskiej kobiety:
Wargi po cycki, cycki po wargi, wargi po kolana! 🤪 🤪 🤪

Cóż - najwyżej wyemigrujemy do Kenii - tam nas docenią 🤪

Ale mam dziś "kawałowy" dzień :P

• Mamusia
pinacolada napisał:
Hmmm - cycki to osobny rozdział. Ale jedno dla mnie jest pocieszające: Julkę karmiłam 9 m-cy i jakos je potem doprowadziłam do stanu używalności 🤪 więc teraz może też się uda. Kazdego wieczoru je smaruje specyfikami ujedrniającymi ale poki co jeszcze (niestety) test kredkowy wychodzi dodatni 😉 😞 😞 😞 😠

test kredkowy?! 🤔 , u mnie by wyszedł butelkowy 🤢 🤪

Ja cycki smaruje też tym kremem z Clareny, narazie żadnych pozytywnych rezultatem 😞 .

• Mamusia
pinacolada napisał:
Jeszcze jeden kawał a w zasadzie zagadka a propos zwisających cycków:

Wiecie jaki jest ideał murzyńskiej kobiety:
Wargi po cycki, cycki po wargi, wargi po kolana! 🤪 🤪 🤪

Cóż - najwyżej wyemigrujemy do Kenii - tam nas docenią 🤪

Ale mam dziś "kawałowy" dzień :P

🙃 🙃 🙃 🤪 🤪 🤪 :laugh: :laugh: :laugh: 🙃 🙃 🙃 , zajebiste!!!
Jedziemy do Kenii dziewuchy!!! 🤪 🤪 🤪 .