Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej kochane!
u nas ze spaniem jest różnie - czasami nie ma większego problemu chwila moment i malutka śpi, a czasami płacz nie wiadomo dlaczego przekładanie, pieluszka, smoczek przebieranie nic nie pomaga - wtedy ręce zbawienne bo wyciszają - odkładamy i znów płacz kilka razy tak i potem spokój 🙂

byliśmy na bioderkach no i niedojrzałość - większa po prawej stronie, mamy szeroko pieluchować i za miesiąc kontrola.

• Mamusia
Hej kobietki!

Dziewczyny Wasze maleństwa są cudne,a Vanesska z miśkiem rewelka 🙂

Dusia super te zaproszenie,my będziemy robić podwójne na roczek Małgosi i Nasz Ślub 🤪 Tatuś podjął życiową decyzję i zaczynamy przygotowania do ślubu-jestem mega szczęśliwa,w końcu się doczekałam 😆Bo muszę Wam powiedzieć,że już wątpiłam czy będziemy kiedykolwiek małżeństwem.

• Mamusia
Witam mamusie wieczorową porą 🙂
my z córcią juz u moich rodziców 🙂 świetnie zniosła sobotnią podróż 🙂 Jechaliśmy 6 godzin z przerwą na 1,5 godziny na mleko i przewijanie 🙂 małą przewijalismy na stole w takiej ślicznej restauracji.... ale pani sama zaproponowała ten stół i przepraszała że nie mają przewijaka 😁 chuba zawsze będziemy się tam zatrzymywać 🙂

u rodziców trochę już odpoczęłam 🙂 zawsze to więcej osób do zajmowania sie małą, tylko z wóziem ciężej bo wózkarni nie ma :/ no ale damy rade 😁

Dusia super zaproszenia 🙂

córcia śpi a tat juz pojechała spowrotem do Warszawy, przyjedzie za dwa tygodnie 😞 a jak zatęskni to pewnie szybcie 😁

• Mamusia
pinacolada napisał:
Miałam sie Was zapytać jak Wasze dzieci zasypiają na noc? Chodzi mi o to czy same w łóżeczku, czy przy jedzeniu, na raczkach czy jeszcze jakoś inaczej??

Bo ja z Leną nie mam w ogóle problemów w ciągu dnia - po prostu jak widze ze ziewa to wkładam ja do łożeczka i po chwili zasypia a wieczorem niestety sie to nie udaje. Odkąd smaruje jej dziasła zelem to jest duzo lepiej bo juz nie płacze ale marudzi i nie moze zasnąc. Zazwyczaj zasypiła u tatusia na raczkach (około północy po godzinnym noszeniu!) ale wczoraj doszliśmy do wnoisku ze dosc tego (nasze kregosłupy zaczynaja sie buntowac) i włożyliśmy ja do łożeczka - no i niby zasnęła - trwało to w prawdzie godzinę, stekała, jęczała (nie płakała) no i w koncu padła. Dzis tez tak spróbujemy - moze akurat tez sie uda.... A jak u Was to wygląda?

Nie mamy większych problemów z zasypianiem laluni,wieczorkiem kładziemy ją do łóżeczka i sama zasypia,czasem trwa to dłużej (dochodzi nawet do godziny)ale nie bierzemy jej na ręce,tylko włączamy karuzelkę i czekamy 🙂 troszkę marudzi koło południa ale nie zawsze,na spacerze to już bajka-zasypia w oka mgnieniu 🙂

ania23 napisał:
Kochane Panie poproszę o [email protected] prezent mam gotowy album styczniówek...pinacolada i jagoda do was zaraz wysyłam 🙂

oj aniu ja juz nozkami przebieram i doczekac sie nie moge 😉 ale sprawdzalam poczte i nic nie ma 😞

• Mamusia
ania23 napisał:
Kurcze bo to się ładuje i ładuje 😞
Aniu polecam Ci żebys wrzuciła sobie na rapidshare.com i wtedy każda będzie mogła sobie ściagnąć a Tobie się raz wgra i będzie koniec. A na poczte to do usranej śmierci bedziesz wgrywac każdej pokolei.

• Mamusia
Jagoda80 napisał:
ania23 napisał:
Kochane Panie poproszę o [email protected] prezent mam gotowy album styczniówek...pinacolada i jagoda do was zaraz wysyłam 🙂

oj aniu ja juz nozkami przebieram i doczekac sie nie moge 😉 ale sprawdzalam poczte i nic nie ma 😞

a ja już mam! Dzęki! 😘 Jest cudny!! Normalnie się wzruszyłam! Mój M był pod wrażeniem i kazał Ci podziękować. 😘 😘

• Mamusia
agab napisał:
Jagoda80 napisał:
ania23 napisał:

a ja już mam! Dzęki! 😘 Jest cudny!! Normalnie się wzruszyłam! Mój M był pod wrażeniem i kazał Ci podziękować. 😘 😘

agab a jaki program otwiera ten plik?

• Mamusia
aniol303 napisał:
agab napisał:
Jagoda80 napisał:
ania23 napisał:

agab a jaki program otwiera ten plik?

powerpoint