Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej Mamuśki 🙂

u mnie też pododa beznadziejna ale nie powstrzyma mnie to przed zakupami:laugh:

dziś odwiedzila mnie ta pani połozna o której pisałam. Wpadła na chwilkę by zostawić mi jakieś mini książeczki i zapytać czy mi te bóle ustąpiły 🙂 strasznie fajna babka-szkoda że pracuje tylko w przychodni a nie tam gdzie bede rodzić 🙂

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jagoda80 napisał:
a poza tym nie ma opcj ize mi wlosy na nogach juz prawie nie rosna hehe 😉

Julcia - dzieki kochana :* jak milo tam dzis u Was 🙂
A tak a propos mexza budowlanca...kurcze, przydalby sie taki jak bedziemy dom budowac..

Jagoda wystarczy zaufany kierownik budowy! taki mąż i tak nie byłby non stop na budowie bo musiałby pracować ,a poza tym ja nie chciałam żeby mój mąż spędzał ciągle czas na budowie,więc zatrudniliśmy zaufanego kierownika budowy i mamy święty spokój.

• Mamusia
hihih no jest dzis milusio jade za chwilke do mojego lekarz po zaswiadczenie ze jestem zdrowa jak rybka tzn jak WIELORYB i zw moge wsiasc do samolotu 🙂

a co do meza ktory caly czas na budowie to taki miala zawod i praktycznie byl na swojej budowe non stp poniewaz miala kilka ekip budowlanych i zaufanych "majstrow" i mogl sobie pozwolic na ten konfort i budowac swoj dom sam!
Ale Jagodka on teraz pracuje i mieszka w Szwecji ... i jakos nie spieszno mu wracac do PL. i dlatego "nasz"dom stoi posty. Bo nikt w nim nie mieszka ja w Danii a On w Szwecji... a dom "sam" szkoda tylko ze nie mozemy dojsc do porozumienia by uregolowac starus miedzy soba co do domu ;( teraz piecze nad "naszym" domem maja nasi rodzice ktory sa neutralni jak i jedna tak i druga strona ...dobrze ze nie ma szarpaniny! tzn miedzy mna a exsmezem tez jej niema lae nie mozemy dojsc do konsensusu! i zeby sie nie klocic zrywany negocjacie zmieniajac temat! od ...taka polityka 🙂
jest dzis trudno o dobrych fachowcow niestety ci dobrzy wyjechali teraz zostali ... (nie obrazajac nikogo)

• Mamusia
Czesc dziewczyny. Jestem tu nowa wiec troche jakby za murzynami 🙂)) Mam termin na 10 stycznia i mysle,ze fajnie byloby pogadac 🙂 😁
Jesli chodzi o plec to ja juz wiem..na 80/% bedzie dziewczynka. Pierwszego mam synka - w pazdzierniku skonczy 3 latka. Wlasnie dopada nie lek przed porodem 🙂

Witamy nową styczniówkę 🙂
(zmień sobie datę porodu w ustawieniach, bo masz bląd) 🙂

Pincolada - ale mi zamieszalas!!!! zrobilam ten test i wyszlo mi na 65% dziewcznynka !!!!!:laugh: 😲 😲 😲

• Mamusia
Witaj CZERWONA!

gratuluje corci!!!

Jagoda nie martw sie !!! bedzie KSAWERCIU jak nic!!!

Mnie wyszlo fi-fti-fi-fti i co ? a blizniakow sie nie spodzewam 🤪

smigam do przychodni 🙂 bo juz recepcjonistka dzwonila 🙂 i zarzartowala ze list goniczy posle za mna... 🤪

Moja mała dziewczynka i jej piękne stópki ,które mnie wczoraj kopały a obok buzki leży pępowina. [img size=200]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/USG_18_2.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Witamy Aniu 🙂

my z synkiem troszke sie przespalismy 🙂

Sluchajcie! Meżuś przyslal smska ze dzwonil do banku i wyobrazcie sobie ze przelew poszedl juz wczoraj!!! wiec wiesniaki maja kase a tym samym my powinnismy dzis zmieniac zamki i mieszkanko jest juz NASZE NASZE ! 🙂 🙂 🙂 🙂 😆 😆 🤪

• Mamusia
Gratuluję Jagoda - wiem jak to cieszy! Pamiętam jak 7 lat temu byliśmy w podobnej sytuacji to zanim się zaczął remont to wieczorami jak Julka już spała to jeździliśmy na mieszkanko i siedzieliśmy sobie na tych gołych podłogach i marzyliśmy jak to będzie.... fajne wspomnienia. Teraz przygotowujemy się pomału do budowy domu - mam nadzieję, że na wiosnę ruszymy :-)