Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
AGAK1601 napisał:
WITAM MAMUSIE 🙂

KATPIO OGLĄDNĘŁAM TWÓJ FILMIK 🙂 JEST REWELACYJNY 🤪 🤪 CHOLERNIE WZRUSZYŁAM SIĘ OGLĄDAJĄC GO 🙂
PROMIENIUJE OD WAS SZCZĘŚCIE I MIŁOŚĆ 🙂 WERONIKA MA CUDOWNYCH RODZICÓW :laugh: :laugh: :laugh:

dziękuje 😘 😘 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
pinacolada podobne 🙂 jak dla mnie to Julka bardziej "opalona" i inne usteczka reszta ta sama 🙂 chociaż widac podobienstwo ale jak sie patrzy to mimo wszystko widac róznice 🙂 Lenka rzeczywiscie chyba jakoś tak bardziej na Ciebie sie podała 🙂

• Mamusia
katpio napisał:
nadal czekam na podpowiedzi w jakim formacie wgrywacie te filmiki na you tube
wiesz co nie bardzo kumam co Ci tam wyskakuje. 🤨 a zapisujesz po ukonczeniu filmu na opcji "zapisz plik filmowy"?? powinno Ci się zapisać w formacie,, WMV file. Hmm może to kwestia programów jakie masz zgrane na kompie?? tzn masz może Media player Classic?? bo mi sie zapisało od razu do otwierania w ty programie.

• Mamusia
katpio napisał:
>SyLa1205 napisał:
katphio rewelacja! 🙂 i Ci pooowiem w sekrecie że strasznie wyładniałaś podczas ciąży!! masakra hehe 🙂

no fajny sekret, tak na forum :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

a noo 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃 🙃 może nikt nie zauważył:P

• Mamusia
SyLa1205 napisał:
katpio napisał:
nadal czekam na podpowiedzi w jakim formacie wgrywacie te filmiki na you tube
wiesz co nie bardzo kumam co Ci tam wyskakuje. 🤨 a zapisujesz po ukonczeniu filmu na opcji "zapisz plik filmowy"?? powinno Ci się zapisać w formacie,, WMV file. Hmm może to kwestia programów jakie masz zgrane na kompie?? tzn masz może Media player Classic?? bo mi sie zapisało od razu do otwierania w ty programie.

Syla ja myślę, że tu chodzi o to, że mamy różne programy do tworzenia tych filmików, mój nazywa sie windowsDVD maker a ty pisałaś wcześniej, ze masz jakiś inny (też coś z maker 😉0. po utworzeniu filmu mogę go tylko zapisać w formacie DVD jak samam nazwa programu wskazuje, inne opcje są niedostępne. filmik w dvd super, a w zmienionym formacie traci na jakośc. poczekam na Jagode, ona też ma ten sam program, może szybciej to rozpracuje

• Mamusia
właśnie skonwertowałam do programu WMV i otwiera się bez problemu w media player clasic, tyle,że jak robię pełny ekran to nadal mam rozmazane focie, teraz to chyba problem z rozdzielczością 😠 😠 😠 😠 a u was wszystko takie wyrażne.
ach miałam pytać wsłuchałyście się w słowa muzyki, piękne co???

• Mamusia
justyna_malutka napisał:
Syla jak się sprawuje chusta?? Nie boli Cie ramie??
A chusta powiem Ci że jak narazie spoko ale trzeba poćwiczyc wkładanie dziecka 😁 hehe mnie ramie nie boli. Ale dzis tata nosił córkę w chuście i mu się wrzynało 😉 ale jak narazie jestem zadowolona 🙂 a jak u Ciebie?

• Mamusia
Hejka

Jak tam po weekendzie drogie Panie ? 🙂

Nasza niunia chyba zmęczona bo rodzice dali jej weekendowy wycisk:P Ale dzielna - dała radę!

Nocki po odstawieniu cholernego Debridatu 😠 super! Z zaśnięciem nie ma żadnych problemów, spi bez przerwy po 6-7 godz!

U nas pogoda coś "szarawa". Zanosi się chyba na deszcz...

A miałam iść do miasta bo sobie w sobote sprawiłam "gorset" wyszczuplający bez mierzenia (wzięłam najmniejszy) za 93zł i okazał sie za duży. Juz pomijam fakt ze pozniej popatrzyłam na allegro i takie same są po 63zł 😠 ale modlę się teraz zeby mi babka wymieniła na cos innego! Na domiar złego nie wzięłam paragonu 😠 Kretynka ze mnie i tyle! Wściekła jestem na siebie no ale cóż.

Dziewczynki, jakby któraś chciała fajny krem pojędrniający na biust to służę bo wysłałam meza do Clareny i kupił 3 zamiast 1 🤢 A ja zapasów akurat nie muszę robić bo na bieżąco mogę kupować. Kosmetyk ślicznie pachnie i b.dobrze się wchłania . Pojemność 200ml , cena 52zł + rzeczywisty koszt wysyłki.

http://www.clarena.pl/cms/?__page_id=673

• Mamusia
a co tu tak pusto 😉 moja niunia poszła znowu spac. A ja sie bycze w lozku nic mi sie nie chce. Cała noc byla okropna wichura i deszcz, ale dzis widze sloneczko wychodzi 😉

Tak w ogole to zostalismy bez chrzestnego, wczoraj mnie poinformował że nie moze byc , bo musi jechac do Anglii bo pozniej pracy nie bedzie 😠 a wczesniej mówil ze dla nas przesunie wyjzad i dlatego chrzciny robimy 11 a nie tak jak chcielismy 23kwietnia.. ehh no ale coz.. teraz zapytalam swojego kuzyna(oboje chrzestni beda z mojej rodziny) ma mi dac odpowiedz dzis..

Yuhuuuu okres dostałam dziś rano!!!nie jestem w ciąży;-)

A tak w ogóle czekam na efekty odstawienia debridatu.Do wczoraj go podawałam,ale nocka z soboty na niedzielę oraz sama niedziela dała mi kopa ,żeby odstawić.W niedzielę obudziła się o 4.00 nad ranem i nie spała całą niedzielę do 20.00 szok.Nie pomogło nic powietrze,dwór,jazda samochodem ,wózek.Byliśmy na zakupach w Selgrosie ,ale była grzeczna.Debridatu nie podałam już dziś nad ranem czyli tak jak zawsze zaczynałam podawać jak się obudziła o 4.00 czy 5.00 i zasnęła ślicznie od 4.00-8.00 i w ogóle nockę przespała super.Zobaczymy jak będzie dalej,ale skoro piszecie,że u was są efekty co coś musi być na rzeczy.

filmiki super,ja też zrobię dwa,dla męża bo zbliża się kolejna rocznica i dla Nelki,ale jak znajdę czas.

Pogoda super,ale dziś szaro i nici ze spaceru.

Od dziś tablety 🙃 Mąż nie chce i próbował mnie namówić na same gumki,ale ja się nie dałam.Boi się,że spadnie mi libido haha;-)

• Mamusia
justyna_malutka napisał:
Pinacolada ja sie pisze na ten kosmetyk do biustu. Bo moje cysie wyglądają tragiczni;/ Ma ona jakąs date ważnosci??
Syla mi właśnie ta chusta też się troche wpija ale moze ja coś zle robie. Musze obejrzeć płytkę 😉
jeszzcze nie obejrzałaś hehe? ja od razu. Jak dobrze zalozysz chuste to nie ma mowy zeby Ci sie wrzynała 🙂

• Mamusia
justyna_malutka napisał:
Pinacolada ja sie pisze na ten kosmetyk do biustu. Bo moje cysie wyglądają tragiczni;/ Ma ona jakąs date ważnosci??
Syla mi właśnie ta chusta też się troche wpija ale moze ja coś zle robie. Musze obejrzeć płytkę 😉

2012 rok.
Justynko podaje e-mail: [email protected]
napisz gdzie Ci to wysłać i jaka przesyłką
Ja najpierw wyślę żeby wiedzieć ile kosztowała przesyłka i napisze ci kwote to dopiero zrobisz mi przelew 😉

• Mamusia
mycloud napisał:
Pinacolada masz takich więcej? czy widać po nim poprawę?bo moje też wyglądają jak po wojnie.

Mam więcej 🙂
Stosuję od kilku dni i widzę różnice w jędrności skóry ale jeszcze nie na tyle żeby się uniosły . Ale to jeszcze za wcześnie. Tuba ma 200ml a kosmetyk b.wydajny. Ja przed kremem stosuję jeszcze ampułki kolagenowe - tez moge załatwic w dobrej cenie jakby któras chciała.

pisac na e-mail jakby co
podaje jeszcze raz:
[email protected]