Skocz do zawartości

na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży

Lidka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!!ja dzisiaj miałam naprawde kiepski dzien...Byłam chwile na dworze i tak mi sie zrobiło słabo...że wróciłam do domu i prawie cały dzien przespałam i przeleżałam w łóżku... 😞 a planowałam dłuższy spacer z moim mężem i nie dałam rady... 😞
Zaniepokoiło mnie też kłucie po prawej stronie brzucha tak na dole...Co to może być???Teraz już na szczescie przeszło... 🤨 ale i tak sie martwie.Tyle sie mówi o przedwczesnych porodach...aż strach myślec... 😲
Pozdrawiam 🙂

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja własnie tez sie zastanawiam co to za ból... 🤨 przed chwila znowu wrócił... 😞 jak nie przejdzie to pojade na pogotowie...mam nadzieje ze to nie są skurcze...i do tego mi brzuszek trwadnieje... 😞 Martwie sie 😞

• Mamusia
Wlasnie wstalam ... tak jak mowilam wczesniej moja mam jest emertyowana pielegniarka i mowi mi Malinka ze ten bol co maialm wczoraj to jest normlany moja mamam ma 5 zdrowych dzieci 🙂 Ten bol spowodowany jest rozszerzaniem macicy albo dziecko ulozylo si ea nerwie mozna wziasc nospe jak az tak tragiczie boli... mam nadzieje ze ci tez przeszlo 🙂 pozzdrawiam 😘 i milego dnia

cześć dziewczyny,mam dziś lenia:P i boli mnie głowa...zarejestrowała, się na USG za dwa tygodnie,już się cieszę że zobaczę moje maleństwo...ciekawe czy pokaże kim jest hi,hi 🤪
pozdrawiam serdecznie

NIE BYŁO MNIE 3 DNI A TU TYYYYYLE POSTÓW NOWYCH:laugh: :laugh:
MIAŁAM URODZINKI ( 18-TE HI,HI 🙃 ) I DUŻO SIĘ NASZYKOWAŁAM ŻE NIE MIAŁAM CZASU ANI SIŁY WPAŚĆ NA FORUM...
CHCIAŁAM POCZĘSTOWAĆ WAS WIRTUALNIE TORCIKIEM 🙂 I ŻYCZYĆ MIŁEGO DNIA...

????? ( ?? ( ??( ?? (
????? () --- () --- () --- ()
????? || -? || ? || ? ||
???? .{*~*~*~*~*~*~*}
???@@@@@@@@@@@@@
?? { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
? . @@@@@@@@@@@@@@@
? .{*~*~*~* ~*~*~*~*~*~*}
?{ *~*~ * ~*~*~*~*~* ~*~* }
?{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
?@@@@@@@@@@@@@@@@@
?????? ? )---------(
???? ____ ,-----------, ___
?? ? /_________________\

• Mamusia
Monisia 100 lat 100 lat !! niech zyje zyje Nam jeszcze raz jeszcze raz niech zyje zyje Nam !!! 🙂 zdrowia szczescia pomyslnosci i spelnienia marzen pociechy z dzieciaczkow 🙂 i zdrowka duz dla Ciebie i Lokatora w brzuszku ...Garstka buziakow 😘 w brzusio tez 🙂

dzieki dziewczyny 🙃

jak się czujecie?Ja mam coraz większą ochotę na zwolnienie,bo mam już dosyć codziennej bieganiny...wczoraj byłam z mężem na spacerku i strasznie spuchły mi nogi 😞 a w cieplejsze dni nie mam siły się ruszać 🤔 ... marzy mi się odpoczynek taki totalny luz...

pozdrawiam i buziaczki zostawiam!!

• Mamusia
Dzisiaj juz lepeij wczoraj mialam ucisk na nerw i tak mnie bolalona dole brzucha pomiedzy brchem a noga no nie umialam wytrzymac ale na szczescie przeszlo 🙂 u nas zas brzydka pogoda:/ chodz dzis juz cieplej 🙂 ale szaroo wlasnie zaczelo kropic 😮 dzis ide do szkoly , robie teray srednie a jak dzidzia chlonie juz wiedze to bedzie madra hehehe pozdrawiam siostra wpadla pocieniowac mi wloski

• Mamusia
U nas brzydko 😞 Tesciowa rano przyszla i tak sie zagadalysmy, ze o malo nie spoznila sie na altobus do domu 🙂 Zaraz przyjdzie moje kochanie z pracy i cos pomyslimy sobie razem 🙂 Moja dzidza dostala sliczny komplecik od babci tylko musi troszke do niego podrosnac 🙂

• Mamusia
Nie wiem jak to jest z tymi truskawkami... Moze nie jedz az poltora kilo i nie codziennie ... Jednak duzo mowi sie o alergii na truskawki jest to jeden z glownych alergenow pokarmowych. Nie wiem czy mozesz przez to uczulic dzieciatko ale mozesz tez zaszkodzic sama sobie. Ja kiedys zjadlam ponad kilo mandarynek i tez dostalam okropnego uczulenia. Nie jest to jednak rególa. Tobie moze nic nie byc.

• Mamusia
Witam 🙂
I jak tam u was dzis??
U nas standardowo pogoda do bani...nie znosze takowej bo jestem wtedy zle nastawiona do wszystkiego 😞
Co do bulow to ich nie mam..ale brzusio przybral kształt piłeczki wiec lekarz chyba z plcia malenstwa sie nie pomylił...hihi
Za ok.dwa tyg ide na usg 3d juz sie nie moge doczekac ..

hej,hej...u mnie też brzyyyydko 🤨 rano lało jak z cebra...byłam rano zrobić badania krwi,między innymi na obciążenie glukozą bleeee 🤢 no ale mam nadzieje że wszystko ok.Madzia ja też idę na USG za dwa tygodnie :laugh: myślę tez o 3D ... już się nie mogę doczekać

• Mamusia
No super sie masz,ze tak szybko zobaczusz malenstwo..nie zapomnij odrazu napisac 🙂
Włąsnie poprawiłam sobie samopoczucie bo zamowilam łóżeczko dla mojego synusia ..hihi
Wiem moze troszke za wczesnie ale juz nie mogłam sie powstrzymac ...:P postawie w nowej sypialni i bedziemy wspolnie czekac na zawartosc hihihih :P

a ja mam już łóżeczko...nie patrzę na zabobony czym doprowadzam do szaleństwa teściową hi,hi :evil:
mam już część ciuszków ale czekam na "rozszyfrowanie" płci żeby kolorki sprecyzować,na koniec zostawiam sobie wózek,żeby teraz się nie kurzył.Straszną frajdę sprawiają mi zakupy dla maleństwa 🙃 🙃

niunia90 napisał:
http://allegro.pl/item640988556_lozeczko_lozka_lozeczka_chaber_iv_z_szuf.html

http://allegro.pl/item651413444_lozeczko_lozka_lozeczka_chaber_iii_z_szuf.html#gallery

poslalm dwa roznia ino sie u gory wygraberowaniem

niunia to śliczne łóżeczka no i praktyczna szufladka,ja się troszku zgapiłam i nie mam szufladki,ale jest ładne i mam nadzieję wygodne będzie