Skocz do zawartości

na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży

Lidka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny nie bylo mnie jeden dzien i natrzaskalyscie szesc stron 🙂
Ja wlasnie niedawno wstsalam, bo wrocilismy pozno z wesela przyjaciolki zaraz musze sie szykowac na poprawiny. Wczoraj jak zatanczylam rock&rolla to myslalam, ze zaraz urodze 🙂 Niestety narazie nie dla nas takie wygibasy....

Buziaczki dla wszystkich mam:***

Hej!ja własnie tez mam isc na wesele za 3tygodnie...ale chyba sobie odpuszcze...troche sie boje podróży bo to aż 200km w jedną strone,a taka droga wiadomo jest męcząca zwłaszcza dla nas... 😞 a bardzo bym chciała jechac,nawet juz kupiłam sukienke 😞

Ja może dzis wyskocze z moim mężem nad jeziorko 🙂
A wy jakie macie plany???

Widze że dziewczyny ostro sie wzieły za zakupy... 🙂 🙂 🙂
Ja dopiero szykuje liste 😞

Pozdrawiam 🙂

• Mamusia
hey laski 🙂 ja chyba dzis wyskocze na dzialke do tesciowej bo przylecialy do niej tescie z Irlandiii a z moim angeilskim ani rusz 😁 😁 bo uczylam sie neimieckiego i znam dobrze francuski no ale na migi jade kiedys to jak sie upilam to cos tam ubrzdrakalam do angielsku heheh
A malinko widzisz widzisz no trzeba sie juz brac za zakupy ...Musze popatrzyc za jakas fajna tapetka do pokoju dla malej 🙂 mi tez jeszcze zsostalo pare takich rzeczy ...
Maxara ten wozek to 2 w 1 ale mozna dokupic osobno fotlekik tam pisze :P

Hej dziewczyny!!!widze że tu ładne pustki... 😞 spicie jeszcze???Ja już od siódmej godziny na nogach...a moje malenstwo całą noc szalało w brzuszku wiec sie troszke nie wyspałam... 🙂 🙂 🙂

Pozdrawiam 🙂

• Mamusia
Hej niunia 🙂 U mnie z muzyka jest tak, ze przed ciaza nie moglam bez niej zyc. Teraz jak puszcze sobie glosniej jest ok, ale po pewnym czasie czuje jakies wewnetrzne rozdraznienie i muze ja wylaczc, bo robie sie az agresywna ☺️
Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Bylam w kinie na terminatorze to musialam brzuch kurtka zakryc, bo maly tak sie rzucal. A w kinie wiadomo bardzo glosno bylo...

• Mamusia
A to przyzwaczajac go musisz bo naprzyklad moj rodzina jest glosna jak i mojego M wiec miala by problem z spaniem przyzwyczajam ja 😁 ale ja mam tak jak ty tylko z e z sluchawkami to musze cicho sluchac ... Moja kolezanka w 8 miesiacu ciazy to na dyskoteke jeszxcze szla i jej malej sie to podobalo ... tylko ze ja bym nie ryzykowala tyle tego dymu kazdy pije niehc sie ktos potkanie i bum cyk cyk ....a moj M to chyba by mnie ukatrupil heheeh ja sama w domku juz mama tego dosc 😞

• Mamusia
Widzialam takie madre dziewczyny w wysokiej ciay na dyskotce...az nie moge uwierzyc, ze mozna byc tak nieodpowiedzialnym. Przeciez jestesmy odpowiedzialne za zycie czlowieka. Juz mozna posiedziec te pare miesiecy w domu. Tyle to juz mozna zrobic dla dziecka. A pozniej cos sie stanie ( Wiadomo jak to jest na dyskotekach) Pijani ludzie i nikt nie zwraca uwagi co i komu robi. Popchnie niechcacy taka i to przez jej glupote pojdzie siedziec, bo wiadomo ciezarna uprzywilejowana, ale ,ze glupia to nie wazne.

właśnie wróciłam od gina i jestem trochę zła...dokucza mi kręgosłup a że pracuję w sklepie to mi ciężko trochę no i chciałam iść na zwolnienie żeby troszkę odpocząć a lekarz mi nie chce dać 😞 ...no masakra jakaś.I jeszcze ta pogoda ponura...nic mi się nie chce 🤢

wiesz Natalko lekarz mi powiedział że ciąża to fizjologia więc wręcz trzeba czuć się źle bo takie są następstwa ciąży 😞
I że z medycznego punktu widzenia skoro z dzieckiem nic złego się nie dzieje to zwolnienie się nie należy 😞

zmieniłam glitter bo już wiem na 100%:laugh: a było Agniesia lub Bartuś...no a z lekarzami tak już jest,jeden serce ma a drugi nie...no może wymyślę coś innego bo naprawdę mi ciężko,niestety wiek też robi swoje,jak miałam 23 lata to śmigałam do pracy w ciąży do końca,a teraz to bywam wykończona 🤨

• Mamusia
Witajcie! Moniczek zmień lekarza bo to jakiś nie powarzny facet.Ja od dwóch miesięcy jestem na zwolnieniu i mój lekarz nawet słowa nie mówi tylko pisze.A ten Twój to bezczelny dziad i tyle!Gratuluję synka!A Ty Natalia może nie powinnam nic pisać ale zastanów sie nad imieniem Kacper. Ja mam Kacpra i to istny szatan. Z resztą znam jeszcze kilku Kacprów.To diabełki. A mój Kacper to mi tak daje popalić że czasem myśle że może jakbym mu dała inaczej na imie.Może to głupie ale czytałam w imienniku że to ciężki człowiek. I u mnie sie to zgadza.Miłego dnia życzę!

• Mamusia
Cześć Mamuśki!!!Przeczytałam wasze posty i jedyne co przychodzi mi do głowy to,że chyba Moniczek chodzisz do lekarza na NFZ,bo już kilkakrotnie się z tym spotkałam......Nie znaczy to,że mam coś przeciw lekarzom przyjmującym na Fz,ale jakoś ciężko przychodzi im wystawianie l-4.....Ja chodzę prywatnie....do świetnej pani dr....zresztą chodziłam do niej też w 1 ciąży i odbierała mi poród....ale co za tym idzie co 3 tygodnie wizyta i 100 nie moja....no ale coś za coś....Nawet nie wyobrażam sobie sytuacji,że lekarz nie pozwala mi na l-4.....Słuchaj Moniczek,a może spróbuj u internisty....nie wiem jakiego nasz lekarza....ale jeśli mupowiesz,że boli Cie strasznie kręgosłup,a gin nie chce dać l-4 to coś na to poradzi.....Zyczę powodzenia i pozdrawiam Brzuszki