Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
dokładnie czas zasuwa jak szalony 😜 🙂 dopiero co się podowiadywałyśmy o ciążach a tu już prawie półmetek 🙂 ehh niemoge sie doczekać chwili kiedy maluch będzie ze mną 🙂

to prawda ... bardzo szybko już jesteśmy na półmetku ....

• Mamusia
znowu tyle nagryzmoliłyście że nie można tego ogarnąć jeżeli chodzi o wagę no cóż stajemy się małymi słodkimi słoniątkami mój mi tak przynajmniej mówi ja już wole na wagę nie patrzeć ale u mnie to genetycznie uwarunkowane siostra dwa lata temu 23 kg przytyła ja już w pępku tez koło 100 mam ale mi wszystko w końcu w tyłek i biodra poszło 🙂 a co do porodu to cięcie podobno nie boli bo to w momencie skurczu robią i chyba lepiej o tym nie myśleć...
a teraz lecę bo szpilki lecą i pazurki mi sną spokojnej nocki DOBRANOC BRZUSZKI 😉

hej mamuśki 🙂 wczoraj bylam u ginekologa potwierdzil ze to dziewczynka 🙂 wszystko ok dzidzia ma juz 19cm 🙂 duża kobitka 🙂 z szyjka wszystko ok zakaz minął 🙂 dzisiaj o 14 wyjezdzam na swieta do trojmiasta i najprawdopodobniej na poczatku maja przyjade buziak w brzucholki 🙂

Agamu milo ze pamietalas o mojej wczorajszej wizycie 🙂 ogolnie wczoraj chcialam napisac ale wczoraj po wizycie z mezem na dlugim spacerku bylismy pozniej w lesie ognisko kielbaski pychota 🙂 i pozno do domku wrocilismy i padnieta bylam 🙂 pierwszy raz ginekolog powiedzial ze nie ma do czego sie przyczepic 🙂 milo bylo to uslyszec 🙂 dzidzie tylko chwile widzialam nawet fotki nie dostalam 😞 19 maja mam kolejna wizyte i wtedy polowkowe usg bede miala to juz mowil ze na plytce nagra cale usg 🙂 ciesze sie ze potwierdzilo sie ze to dziewczynka 🙂 jak na poczekalni czekalam na moja kolej jedna dziewczyna mowila ze jej z dziewczynki chlopiec sie zrobil i tak troche sie balam usg heh bo juz sie przyzwyczailam ze to dziewczynka 🙂 oczywiscie gdyby byl chlopiec tez bym szczesliwa byla 🙂 ale wiecie ciuszki juz rozowe mam lozeczko wozek upatrzone 🙂

musze posprzatac zapakowac sie i jeszcze do miasta isc tak wiec juz teraz zycze wam radosnych swiat wielkanocnych i mokrego dyngusa( ale uważajcie żeby sie nie przeziębić) jak wroce do szczecina to sie odezwe 🙂:*

• Mamusia
dzień dobry 🙃 jasna fakt pannica rośnie jak na drożdżach ja mam nadzieje ze w środę się dowiem kogo nosze pod serduchem ja czekam na teściowa bo jadę na badania krwi 🙂a później wielkie świąteczne zakupy przygotowania porządki więc życzę miłego dnia do usłyszenia jutro 😘