Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
aniulka25 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
a ja muszę sobie troszkę o tych skurczach braxtona przeczytać, bo sie tak martwie ze spać nie bede mogła. A mój w delegacji to sama zostałam z problemem.

Anka wez ty nic nie czytaj po to mozna zwariowac .....ja nic nie czytam i jestem spokojna ,....po co to robisz i od razu głupie myli ze cos nie tak ....a jak tam z twoimi zakupami na allegro ....tu mozesz poszukc i wysyłac linki , a nie jakies bzdury ....wszytsko bedzie dobrze mowie Ci ....bo zaraz przyjade do Ciebie i Ci...........to zobaczysz 🤪 🤪 🤪

Wiem, wiem, wiem. Masz 100% rację. Już nie będę więcej nic czytać, bo tylko niepotrzebnie się denerwuję. Mojemu maleństwu napewno to nie służy. Od czasu do czasu ktoś musi mi dać kopa na otrzeźwienie 🤪

ja to ci moge dac kopa to od razu na porodówke trafisz 🤪 🤪

No nie, dzięki, wolę za 17 tygodni!!! 😜

to mam teraz nadzieje ze nie bedziesz czytała tych bzdur 🙂 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
a ja muszę sobie troszkę o tych skurczach braxtona przeczytać, bo sie tak martwie ze spać nie bede mogła. A mój w delegacji to sama zostałam z problemem.

Anka wez ty nic nie czytaj po to mozna zwariowac .....ja nic nie czytam i jestem spokojna ,....po co to robisz i od razu głupie myli ze cos nie tak ....a jak tam z twoimi zakupami na allegro ....tu mozesz poszukc i wysyłac linki , a nie jakies bzdury ....wszytsko bedzie dobrze mowie Ci ....bo zaraz przyjade do Ciebie i Ci...........to zobaczysz 🤪 🤪 🤪

Wiem, wiem, wiem. Masz 100% rację. Już nie będę więcej nic czytać, bo tylko niepotrzebnie się denerwuję. Mojemu maleństwu napewno to nie służy. Od czasu do czasu ktoś musi mi dać kopa na otrzeźwienie 🤪

ja to ci moge dac kopa to od razu na porodówke trafisz 🤪 🤪

No nie, dzięki, wolę za 17 tygodni!!! 😜

to mam teraz nadzieje ze nie bedziesz czytała tych bzdur 🙂 🙂

Słowo harcerza, że się postaram. A teraz już uciekam, bo oczy mi się kleją. Dobranoc.

Asia19874 napisał(a):
jestem z powrotem 🙂 wybyłam dziś z moim na zakupy popołudniu i na pyszne lodziki 😉 a potem zrobiliśmy pizze z przepisu Asiulki 😁 jak mnie wzieło tak musiałam dziś wszamać 😁 🤪 😁 😁 😁 ale powiem Wam że pyszna nam wyszła 😎
A wy widzę nie traciłyście czasu i naskrobałyście ponad 25 stron 😮 szalone... 😜
Karolinko no no jaka foteczka 🙂 super !!!
Leer nie potrzebnie się martwiłaś tym badaniem 🙂 bo wyniki jak najbardziej ok!! z tego co mi wiadomo to do 140 norma także jest super 😁

Jak mi milo Asku,ze przepisik okazal sie smaczny dla Zieciusia mojego 🙂 😎

karolinecka831 napisał(a):
Asiu też Ci tak ciężko????

Oj kochana ciezko jak diabli..a ja jeszcze sie za prasowanko dzis wzielam,a co !upal jak cholera,a ja dawaj srutututu ,myslalam ,ze ducha wyzione.....
Wiatrak pod dupe i doszlam do siebie 🤪
A jak Karolinko u Ciebie ,weszlas na Kafeterie do marynarzowych,czy nie ciekawie tam dla Ciebie?

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asiu też Ci tak ciężko????

Oj kochana ciezko jak diabli..a ja jeszcze sie za prasowanko dzis wzielam,a co !upal jak cholera,a ja dawaj srutututu ,myslalam ,ze ducha wyzione.....
Wiatrak pod dupe i doszlam do siebie 🤪
A jak Karolinko u Ciebie ,weszlas na Kafeterie do marynarzowych,czy nie ciekawie tam dla Ciebie?

hmmm ja nic nieznalazlam takiego??? daj linka

• Mamusia
A z tym prasowaniem w ten upał , to Cię podziwiam...

ja wczoraj prasowałam o 22 😉

dziewczyny, tesciowa przyniosła mi lek na zgagę i wymioty specjalnie dla ciężarnych- nazywa się GAVISCON i sa to takie miętowe tabletki do żucia. Moga się przydać jak będzie później zgaga .
Nie wiem jaka jest jego cena w aptece, ale warto się zaopatrzeć jakby domowe sposoby nie skutkowały

Dzięki poczytam ... ale mi najfajniej z Wami Kochane

hehe 🙂Z nami najlepiej prawda to 🙂
Ale mysle,ze jak wiecej kobitek marynarzy jest to mozna sie podzielic jakos doswiadczeniami itd...Zawsze tak razniej mi sie wydaje,w kilka teskniących babek 🙂

• Mamusia
No właśnie nie koniecznie ... zresztą ja jakoś nie mam na razie takich oddczuc jak tamte laski ... a teraz to jakoś moj świat się kręci na około ciąży i brzuszka i tak mi jest dobrze , a wszystkie przyziemne sprawy sa jakoś daleko daleko w tyle ... przynajmniej na razie

No właśnie nie koniecznie ... zresztą ja jakoś nie mam na razie takich oddczuc jak tamte laski ... a teraz to jakoś moj świat się kręci na około ciąży i brzuszka i tak mi jest dobrze , a wszystkie przyziemne sprawy sa jakoś daleko daleko w tyle ... przynajmniej na razie

Dobrej nocki kochana 😘 😘 😘
Tak trzymaj 🙂