Mamusia smerfetka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):smerfetka napisał(a):Odebrałam dzisiaj wyniki: glukoza na czczo 82 a po obciążeniu 75g po 2h 104 - to chyba dobrze (?) Żeby nie było kolorowo morfologia spada mimo, że biorę żelazo i do tego bakterie w moczu i wysokie PH. Muszę zaprzyjaźnić się z żurawinką. witaj w klubie smerfetko 🙂Mi dzis kupil Vitabutin ponoc dobre,na bazie zurawiny i mozemy je brac w ciazy ..30tablet 33zl ,max.6tabl dziennie , Właśnie taką żurawinę od teściowej dostałam i się męczę bo dla mnie to jest za słodkie. Dziwna jestem, ale rodzynków też nie znoszę 🤢 dobra jest taka suszona żurawina 🙂 jak rodzynki smakuję 🙂 możecie przegryzać sobie , to na pewno nie zaszkodzi 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 smerfetka napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Asia19874 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Asia19874 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):czarna79 napisał(a):Dziewczyny a zamawiałyscie juz jakies kocyki ...... jeszcze nie...ale mam jeden kiedys moj czort kupil ,taki polarkowy ,milutki ,ale cienki,bede musiala jakis kupic cieplejszy ja właśnie też mam tylko cienki 🤔 , ale grubszy to chyba w sklepie kupię żeby zmacać czy faktycznie gruby 🙂 tak mi sie tez tak zdaje ,najlepiej macnac ,tak jak tetre 🙂 tak bo na necie to nie wiadomo , pieluchy też będę w sklepie kupować bo lepiej dołożyć parę grosz a żeby byly lepsze pieluchy a nie targały się w dłoniach 😮dokladnie ,musza byc gęsto dziane,a nie ze po jednym praniu gaza sie zrobi 😮 ale mnie zaskoczyłyście 😮 Myślałam, że przy pieluchach to nie ma różnicy. Znalazłam w necie w dobrej cenie, ale jeszcze nie zamawiałam. Byłam przekonana, że tetra to tetra i już tetre trzeba dotknąć czy jest mięsista że tak powiem 😜 a nie prześwitująca 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia letka82 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):letka82 napisał(a):czarna79 napisał(a):Asia19874 napisał(a):letka82 napisał(a):Asia19874 napisał(a):letka82 napisał(a):Agamu napisał(a):Idę obiad podgrzewać, bo Tomek wraca. Cały dzień przebalowałam z Wami....jak to dobrze, że Was mam 😘 😘 😘 Zajrzę jeszcze później kochane 🙂 Coraz bardziej stresuję się przed jutrzejszą wizytą...normalnie sram po gaciach... Dobra, lecę pa 🤪 Nie podoba mi się to określenie 😠 Wszystko będzie dobrze!! Jak Twoje samopoczucie Iwonko ? lepiej już ? Dzięki, już normalnie funkcjonuję, czyli zajadam głód sucharkami z mlekiem... Jakoś felernie rozpoczął się dla mnie ten tydzień i mam nadzieję, że to już koniec niespodzianek. Jeszcze tylko wieczorem muszę powiedzieć mężowi o tym szpitalu a wiem że nie będzie zadowolony...Ale skoro był 100 km od pracy to nie było sensu mu mówić do póki nic nie było wiadomo. dobrze że już lepiej 🙂 może coś zjadłaś i CI na żołądku siadło że tą biegunkę miałaś ? moze truskawki albo arbuza .....bo ja miałam po truskawkach straszna .....a Ania po arbuzie.....ale dobrze ze juz wszytsko dobrze.... Fakt, że kilka truskawek wczoraj zjadłam. Ale najdziwniejsze było to, że biegaczka złapała mnie rano 😞 Całą noc spałam spokojnie. Mam wypijać 4 litry wody i w razie wu można brać laremid, loperamid i smectę a także węgiel - podaję te info za lekarzem z oddziału ratunkowego i z izby przyjęć położniczej. Podpięli mi ktg na chwilę, zrobili usg, ale niczego się nie dowiedziałam poza tym że dziecko rośnie. to dobrze ze chociaz Ci jakies badania zrobili ,,,,bo wiesz jak to jest teraz z lekarzami .....a Twoj M nic nie wiedział ....ze byłas w szpitlu... Był w Zgorzelcu w delegacji i nie chciałam go martwić dopóki nie było wiadomo co i jak. Zadzwoniłam do przyjaciółki i ona się mną zajęła 🙂 Przyjedzie M. wieczorem to mu powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 smerfetka napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Asia19874 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):Asia19874 napisał(a):AsiulkaZG83 napisał(a):czarna79 napisał(a):Dziewczyny a zamawiałyscie juz jakies kocyki ...... jeszcze nie...ale mam jeden kiedys moj czort kupil ,taki polarkowy ,milutki ,ale cienki,bede musiala jakis kupic cieplejszy ja właśnie też mam tylko cienki 🤔 , ale grubszy to chyba w sklepie kupię żeby zmacać czy faktycznie gruby 🙂 tak mi sie tez tak zdaje ,najlepiej macnac ,tak jak tetre 🙂 tak bo na necie to nie wiadomo , pieluchy też będę w sklepie kupować bo lepiej dołożyć parę grosz a żeby byly lepsze pieluchy a nie targały się w dłoniach 😮dokladnie ,musza byc gęsto dziane,a nie ze po jednym praniu gaza sie zrobi 😮 ale mnie zaskoczyłyście 😮 Myślałam, że przy pieluchach to nie ma różnicy. Znalazłam w necie w dobrej cenie, ale jeszcze nie zamawiałam. Byłam przekonana, że tetra to tetra i już A widzisz kochana,my tu z dnia na dzien coraz madrzejsze sie robimy heh 🙂Samosie sie z nas tworza 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Hej Aga 🙂 witamy wśród wrześniówek 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasia1986 Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 letka82 napisał(a):czarna79 napisał(a):letka82 napisał(a):czarna79 napisał(a):Asia19874 napisał(a):letka82 napisał(a):Asia19874 napisał(a):letka82 napisał(a):Agamu napisał(a):Idę obiad podgrzewać, bo Tomek wraca. Cały dzień przebalowałam z Wami....jak to dobrze, że Was mam 😘 😘 😘 Zajrzę jeszcze później kochane 🙂 Coraz bardziej stresuję się przed jutrzejszą wizytą...normalnie sram po gaciach... Dobra, lecę pa 🤪 Nie podoba mi się to określenie 😠 Wszystko będzie dobrze!! Jak Twoje samopoczucie Iwonko ? lepiej już ? Dzięki, już normalnie funkcjonuję, czyli zajadam głód sucharkami z mlekiem... Jakoś felernie rozpoczął się dla mnie ten tydzień i mam nadzieję, że to już koniec niespodzianek. Jeszcze tylko wieczorem muszę powiedzieć mężowi o tym szpitalu a wiem że nie będzie zadowolony...Ale skoro był 100 km od pracy to nie było sensu mu mówić do póki nic nie było wiadomo. dobrze że już lepiej 🙂 może coś zjadłaś i CI na żołądku siadło że tą biegunkę miałaś ? moze truskawki albo arbuza .....bo ja miałam po truskawkach straszna .....a Ania po arbuzie.....ale dobrze ze juz wszytsko dobrze.... Fakt, że kilka truskawek wczoraj zjadłam. Ale najdziwniejsze było to, że biegaczka złapała mnie rano 😞 Całą noc spałam spokojnie. Mam wypijać 4 litry wody i w razie wu można brać laremid, loperamid i smectę a także węgiel - podaję te info za lekarzem z oddziału ratunkowego i z izby przyjęć położniczej. Podpięli mi ktg na chwilę, zrobili usg, ale niczego się nie dowiedziałam poza tym że dziecko rośnie. to dobrze ze chociaz Ci jakies badania zrobili ,,,,bo wiesz jak to jest teraz z lekarzami .....a Twoj M nic nie wiedział ....ze byłas w szpitlu... Był w Zgorzelcu w delegacji i nie chciałam go martwić dopóki nie było wiadomo co i jak. Zadzwoniłam do przyjaciółki i ona się mną zajęła 🙂 Przyjedzie M. wieczorem to mu powiem. pisałyście coś o biegunce - ja mam zawsze jak zrobię sobie koktajl z truskawek z mlekiem. Dzisiejsza noc i ranek był okropny pod tym względem ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest?? nawet tak nie mów bo mój wariuje jakby miał ADHD czasami 🥴 ale ja jestem przekonana że jest wszystko ok 😁 i że jest po prostu ruchliwy 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 kasia1986 napisał(a):letka82 napisał(a):czarna79 napisał(a):letka82 napisał(a):czarna79 napisał(a):Asia19874 napisał(a):letka82 napisał(a):Asia19874 napisał(a):letka82 napisał(a):Agamu napisał(a):Idę obiad podgrzewać, bo Tomek wraca. Cały dzień przebalowałam z Wami....jak to dobrze, że Was mam 😘 😘 😘 Zajrzę jeszcze później kochane 🙂 Coraz bardziej stresuję się przed jutrzejszą wizytą...normalnie sram po gaciach... Dobra, lecę pa 🤪 Nie podoba mi się to określenie 😠 Wszystko będzie dobrze!! Jak Twoje samopoczucie Iwonko ? lepiej już ? Dzięki, już normalnie funkcjonuję, czyli zajadam głód sucharkami z mlekiem... Jakoś felernie rozpoczął się dla mnie ten tydzień i mam nadzieję, że to już koniec niespodzianek. Jeszcze tylko wieczorem muszę powiedzieć mężowi o tym szpitalu a wiem że nie będzie zadowolony...Ale skoro był 100 km od pracy to nie było sensu mu mówić do póki nic nie było wiadomo. dobrze że już lepiej 🙂 może coś zjadłaś i CI na żołądku siadło że tą biegunkę miałaś ? moze truskawki albo arbuza .....bo ja miałam po truskawkach straszna .....a Ania po arbuzie.....ale dobrze ze juz wszytsko dobrze.... Fakt, że kilka truskawek wczoraj zjadłam. Ale najdziwniejsze było to, że biegaczka złapała mnie rano 😞 Całą noc spałam spokojnie. Mam wypijać 4 litry wody i w razie wu można brać laremid, loperamid i smectę a także węgiel - podaję te info za lekarzem z oddziału ratunkowego i z izby przyjęć położniczej. Podpięli mi ktg na chwilę, zrobili usg, ale niczego się nie dowiedziałam poza tym że dziecko rośnie. to dobrze ze chociaz Ci jakies badania zrobili ,,,,bo wiesz jak to jest teraz z lekarzami .....a Twoj M nic nie wiedział ....ze byłas w szpitlu... Był w Zgorzelcu w delegacji i nie chciałam go martwić dopóki nie było wiadomo co i jak. Zadzwoniłam do przyjaciółki i ona się mną zajęła 🙂 Przyjedzie M. wieczorem to mu powiem. pisałyście coś o biegunce - ja mam zawsze jak zrobię sobie koktajl z truskawek z mlekiem. Dzisiejsza noc i ranek był okropny pod tym względem ☺️ ja biegunek nie mam ale za to przemiana materii pierwsza klasa 🙂 wystarczy parę truskawek 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest?? nawet tak nie mów bo mój wariuje jakby miał ADHD czasami 🥴 ale ja jestem przekonana że jest wszystko ok 😁 i że jest po prostu ruchliwy 😁 dOKLADNIE,NIE MA CO WPADAC W PARANOJE 🤢 🤢 🤢 Witaj wsrod nas Agnieszko 🙂 🙂 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia czarna79 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia letka82 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):kasia1986 napisał(a):letka82 napisał(a):czarna79 napisał(a):letka82 napisał(a):czarna79 napisał(a):Asia19874 napisał(a):letka82 napisał(a):Asia19874 napisał(a):letka82 napisał(a):Agamu napisał(a):Idę obiad podgrzewać, bo Tomek wraca. Cały dzień przebalowałam z Wami....jak to dobrze, że Was mam 😘 😘 😘 Zajrzę jeszcze później kochane 🙂 Coraz bardziej stresuję się przed jutrzejszą wizytą...normalnie sram po gaciach... Dobra, lecę pa 🤪 Nie podoba mi się to określenie 😠 Wszystko będzie dobrze!! Jak Twoje samopoczucie Iwonko ? lepiej już ? Dzięki, już normalnie funkcjonuję, czyli zajadam głód sucharkami z mlekiem... Jakoś felernie rozpoczął się dla mnie ten tydzień i mam nadzieję, że to już koniec niespodzianek. Jeszcze tylko wieczorem muszę powiedzieć mężowi o tym szpitalu a wiem że nie będzie zadowolony...Ale skoro był 100 km od pracy to nie było sensu mu mówić do póki nic nie było wiadomo. dobrze że już lepiej 🙂 może coś zjadłaś i CI na żołądku siadło że tą biegunkę miałaś ? moze truskawki albo arbuza .....bo ja miałam po truskawkach straszna .....a Ania po arbuzie.....ale dobrze ze juz wszytsko dobrze.... Fakt, że kilka truskawek wczoraj zjadłam. Ale najdziwniejsze było to, że biegaczka złapała mnie rano 😞 Całą noc spałam spokojnie. Mam wypijać 4 litry wody i w razie wu można brać laremid, loperamid i smectę a także węgiel - podaję te info za lekarzem z oddziału ratunkowego i z izby przyjęć położniczej. Podpięli mi ktg na chwilę, zrobili usg, ale niczego się nie dowiedziałam poza tym że dziecko rośnie. to dobrze ze chociaz Ci jakies badania zrobili ,,,,bo wiesz jak to jest teraz z lekarzami .....a Twoj M nic nie wiedział ....ze byłas w szpitlu... Był w Zgorzelcu w delegacji i nie chciałam go martwić dopóki nie było wiadomo co i jak. Zadzwoniłam do przyjaciółki i ona się mną zajęła 🙂 Przyjedzie M. wieczorem to mu powiem. pisałyście coś o biegunce - ja mam zawsze jak zrobię sobie koktajl z truskawek z mlekiem. Dzisiejsza noc i ranek był okropny pod tym względem ☺️ ja biegunek nie mam ale za to przemiana materii pierwsza klasa 🙂 wystarczy parę truskawek 😉 U mnie też zawsze było wszystko ok. A dzisiaj po 9 przewróciłam się z pleców na bok i od razu zaspana pobiegłam do łazienki. Wystraszyłam się że od rana coś mam a nic nie dopadło mnie w nocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Jak kopie zle ???nie kopie jeszcze gorzej,spoko dziewczyny,naprawde chyba za duzo sie wsluchujecie w brzusie hahaha 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Noż kur****znowu jutro upał i bardz niskie cisnienie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Noż kur****znowu jutro upał i bardz niskie cisnienie..... jak dobrze chlopa podkurzymy to bedzie podniesione cisnienie odrazu hahaha Moj nade mna pracuje juz dzis 🤨 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia mariola-s Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 u mnie do południa było przyjemnie a potem ukrop się zrobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Noż kur****znowu jutro upał i bardz niskie cisnienie..... u mnie też 30st i burze 😮 ale od czwartku ochłodzenie ma być więc coś dychniemy 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 ja juz padam na twarz z tymi upałami;/ spać nie moge brzuch mnie ciśnie mam dość... a do tego chce mi sie tak seksu że aż mnie nosi 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia mariola-s Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):ja juz padam na twarz z tymi upałami;/ spać nie moge brzuch mnie ciśnie mam dość... a do tego chce mi sie tak seksu że aż mnie nosi 😠 korzystaj z mężusia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 jak ma na imię 🙂 i ile ma latek ? a dla malucha w brzuniu już imię wybrane ? 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):ja juz padam na twarz z tymi upałami;/ spać nie moge brzuch mnie ciśnie mam dość... a do tego chce mi sie tak seksu że aż mnie nosi 😠 od czwartku ochłodzenie także dychniemy Madzia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 Dalej Strona 858 z 2350 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Społeczność Wróć Społeczność Home Kluby Kalendarz Regulamin Administracja Użytkownicy online Ranking użytkowników Ciąża i poród Wróć Wiadomości Zdrowie Dieta Psychika Poród Kalendarz ciąży Dziecko Wróć Wiadomości Rozwój noworodka Rozwój niemowlaka Zdrowie Wychowanie Moda Kuchnia Aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj Forum Galeria × Dodaj nową pozycję...
Mamusia letka82 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):kasia1986 napisał(a):letka82 napisał(a):czarna79 napisał(a):letka82 napisał(a):czarna79 napisał(a):Asia19874 napisał(a):letka82 napisał(a):Asia19874 napisał(a):letka82 napisał(a):Agamu napisał(a):Idę obiad podgrzewać, bo Tomek wraca. Cały dzień przebalowałam z Wami....jak to dobrze, że Was mam 😘 😘 😘 Zajrzę jeszcze później kochane 🙂 Coraz bardziej stresuję się przed jutrzejszą wizytą...normalnie sram po gaciach... Dobra, lecę pa 🤪 Nie podoba mi się to określenie 😠 Wszystko będzie dobrze!! Jak Twoje samopoczucie Iwonko ? lepiej już ? Dzięki, już normalnie funkcjonuję, czyli zajadam głód sucharkami z mlekiem... Jakoś felernie rozpoczął się dla mnie ten tydzień i mam nadzieję, że to już koniec niespodzianek. Jeszcze tylko wieczorem muszę powiedzieć mężowi o tym szpitalu a wiem że nie będzie zadowolony...Ale skoro był 100 km od pracy to nie było sensu mu mówić do póki nic nie było wiadomo. dobrze że już lepiej 🙂 może coś zjadłaś i CI na żołądku siadło że tą biegunkę miałaś ? moze truskawki albo arbuza .....bo ja miałam po truskawkach straszna .....a Ania po arbuzie.....ale dobrze ze juz wszytsko dobrze.... Fakt, że kilka truskawek wczoraj zjadłam. Ale najdziwniejsze było to, że biegaczka złapała mnie rano 😞 Całą noc spałam spokojnie. Mam wypijać 4 litry wody i w razie wu można brać laremid, loperamid i smectę a także węgiel - podaję te info za lekarzem z oddziału ratunkowego i z izby przyjęć położniczej. Podpięli mi ktg na chwilę, zrobili usg, ale niczego się nie dowiedziałam poza tym że dziecko rośnie. to dobrze ze chociaz Ci jakies badania zrobili ,,,,bo wiesz jak to jest teraz z lekarzami .....a Twoj M nic nie wiedział ....ze byłas w szpitlu... Był w Zgorzelcu w delegacji i nie chciałam go martwić dopóki nie było wiadomo co i jak. Zadzwoniłam do przyjaciółki i ona się mną zajęła 🙂 Przyjedzie M. wieczorem to mu powiem. pisałyście coś o biegunce - ja mam zawsze jak zrobię sobie koktajl z truskawek z mlekiem. Dzisiejsza noc i ranek był okropny pod tym względem ☺️ ja biegunek nie mam ale za to przemiana materii pierwsza klasa 🙂 wystarczy parę truskawek 😉 U mnie też zawsze było wszystko ok. A dzisiaj po 9 przewróciłam się z pleców na bok i od razu zaspana pobiegłam do łazienki. Wystraszyłam się że od rana coś mam a nic nie dopadło mnie w nocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Jak kopie zle ???nie kopie jeszcze gorzej,spoko dziewczyny,naprawde chyba za duzo sie wsluchujecie w brzusie hahaha 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia czarna79 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Noż kur****znowu jutro upał i bardz niskie cisnienie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Noż kur****znowu jutro upał i bardz niskie cisnienie..... jak dobrze chlopa podkurzymy to bedzie podniesione cisnienie odrazu hahaha Moj nade mna pracuje juz dzis 🤨 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia mariola-s Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 u mnie do południa było przyjemnie a potem ukrop się zrobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Noż kur****znowu jutro upał i bardz niskie cisnienie..... u mnie też 30st i burze 😮 ale od czwartku ochłodzenie ma być więc coś dychniemy 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 ja juz padam na twarz z tymi upałami;/ spać nie moge brzuch mnie ciśnie mam dość... a do tego chce mi sie tak seksu że aż mnie nosi 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia mariola-s Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):ja juz padam na twarz z tymi upałami;/ spać nie moge brzuch mnie ciśnie mam dość... a do tego chce mi sie tak seksu że aż mnie nosi 😠 korzystaj z mężusia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 jak ma na imię 🙂 i ile ma latek ? a dla malucha w brzuniu już imię wybrane ? 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):ja juz padam na twarz z tymi upałami;/ spać nie moge brzuch mnie ciśnie mam dość... a do tego chce mi sie tak seksu że aż mnie nosi 😠 od czwartku ochłodzenie także dychniemy Madzia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 Dalej Strona 858 z 2350 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Noż kur****znowu jutro upał i bardz niskie cisnienie..... u mnie też 30st i burze 😮 ale od czwartku ochłodzenie ma być więc coś dychniemy 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 ja juz padam na twarz z tymi upałami;/ spać nie moge brzuch mnie ciśnie mam dość... a do tego chce mi sie tak seksu że aż mnie nosi 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia mariola-s Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):ja juz padam na twarz z tymi upałami;/ spać nie moge brzuch mnie ciśnie mam dość... a do tego chce mi sie tak seksu że aż mnie nosi 😠 korzystaj z mężusia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 jak ma na imię 🙂 i ile ma latek ? a dla malucha w brzuniu już imię wybrane ? 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):ja juz padam na twarz z tymi upałami;/ spać nie moge brzuch mnie ciśnie mam dość... a do tego chce mi sie tak seksu że aż mnie nosi 😠 od czwartku ochłodzenie także dychniemy Madzia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 Dalej Strona 858 z 2350 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Noż kur****znowu jutro upał i bardz niskie cisnienie..... u mnie też 30st i burze 😮 ale od czwartku ochłodzenie ma być więc coś dychniemy 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 ja juz padam na twarz z tymi upałami;/ spać nie moge brzuch mnie ciśnie mam dość... a do tego chce mi sie tak seksu że aż mnie nosi 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia mariola-s Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):ja juz padam na twarz z tymi upałami;/ spać nie moge brzuch mnie ciśnie mam dość... a do tego chce mi sie tak seksu że aż mnie nosi 😠 korzystaj z mężusia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 jak ma na imię 🙂 i ile ma latek ? a dla malucha w brzuniu już imię wybrane ? 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):ja juz padam na twarz z tymi upałami;/ spać nie moge brzuch mnie ciśnie mam dość... a do tego chce mi sie tak seksu że aż mnie nosi 😠 od czwartku ochłodzenie także dychniemy Madzia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 Dalej Strona 858 z 2350 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 ja juz padam na twarz z tymi upałami;/ spać nie moge brzuch mnie ciśnie mam dość... a do tego chce mi sie tak seksu że aż mnie nosi 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia mariola-s Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):ja juz padam na twarz z tymi upałami;/ spać nie moge brzuch mnie ciśnie mam dość... a do tego chce mi sie tak seksu że aż mnie nosi 😠 korzystaj z mężusia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 jak ma na imię 🙂 i ile ma latek ? a dla malucha w brzuniu już imię wybrane ? 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):ja juz padam na twarz z tymi upałami;/ spać nie moge brzuch mnie ciśnie mam dość... a do tego chce mi sie tak seksu że aż mnie nosi 😠 od czwartku ochłodzenie także dychniemy Madzia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 Dalej Strona 858 z 2350 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):ja juz padam na twarz z tymi upałami;/ spać nie moge brzuch mnie ciśnie mam dość... a do tego chce mi sie tak seksu że aż mnie nosi 😠 od czwartku ochłodzenie także dychniemy Madzia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi