Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Leer napisał(a):
hejka!! wreszcie mam neta 😉 jakie piekne wiesci dwie dzidzie juz na świecie brawo!! tak trzymac dzioszki , mam nadzieje że jak tu jutro zajrzę to będą już trzy lub cztery wiec do dzieła dziewczyny 🙂
a ja znowu mam skurcze ale takie mega bolesne teraz.. dlatego ide do wyrka bo ciezko jest wytrzymać 🤢
do jutra i jak co to dajcie znać!
asik dzięki za info na bieżąco jesteś mega 😘

jakby coś wyszło z tych skurczy to daj nam szybko znać 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Doris5969 napisał(a):
ASIA dziekuje jeszcze raz za cudownego smsa 🙂
ja juz po usg no i niestety czeka mnie cc Mateusz nie chce sie przekrecic ale tak to wszytko ok przepływy ,serducho AFI w normnie i waży 2586 g 🙂wiec kolosem nie bedzie najwazniejsze ze wagowo miesci sie w ramkach tygodni 🙂09 .09 mam wizyte i dostane skierowanie do szpitala na cc
ojojoj...to sie uparciuch zawziął.....grunt ,ze zdrowy Myszek i git !!! 🤪

• Mamusia
kasia1986 napisał(a):
asia2011 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
asia2011 napisał(a):
agata_1982 napisał(a):
nie wiem czy ktos tak jeszcze ma ale nie możemy się z mężem zdecydowac odnosnie imienia 🤢 🤢 niby było juz wybrane- Alicja ale już sama nie wiem 🤨 podoba nam się jeszcze Nina. Żadne z nas nie potrafi zdecydować 🤔 🤔na tu poród tuz tuż 😮 poradzcie coś 🤔

U mnie miała być dziewczynka Alicja i jak nam zrobi niespodziankę zamiast chłopaka będzie dziewczyna to imię już mamy, a dla chłopca tak jak wy my równeiz nie mozemy sie zdecydowac, jestem masakrycznie tym poirytowana ale nie mogę się zdecydować, czytam juz wszytskie imienniki, poradniki, i szukam weg znaku zodiaku i takie tam i jakos przekonania nie mam 😞(( Mi sie bardzo podoba Tymoteusz, a mąż chciał Mateusza lub Jakuba- jak byłam z złobku zapytac co i jak to na 60 dzieci od 1 wrzesnia jest 7 Mateuszów i 5 Kubusiów 😞(( no i kucyk dla mojego synka od dziadków ma na imie Kubus- więc Jakub odpada i Mateusz z racji ilości wokół nas też, na chwilę obecną jest Dominik

no i Dominik bardzo ładnie, co Ty tam chcesz od tego imienia 🙂 wydaje mi się ze nie jest teraz tak popularne więc na pewno w przedszkolu nie będzie 7 Kubusiów 😉

no popularne chyba nie jest faktycznie, bo nie znam ani jednego Dominika i na liscie w żlobku tez nie było 🙂 , zastanawiam się czy do takiego 30 latka będzie pasowało takie imię, bo do dziecka czy nastolatka tak ale czy taki starszy będzie się z takim imieniem dobrze czuł? Panie Dominiku- tak młodzieńczo brzmi 🥴. Jedyny dorosły Dominik co mi sie kojarzy to ten aferzysta co oskarzony jest o gwałt na pokojówce w NJ 🙂

jak dla mnie Dominik brzmi ok w każdym wieku więc nie masz się czym martwić 🙂
co innego np. imię Kajtek ( chyba nie mamy we wrzesniu żadnego Kajtka na liście 😜 ) - Panie Kajtku w wieku 30 lat jak dla mnie trochę dziwnie brzmi, no chyba, że po 30 zwracanoby się do niego Panie Kajetanie ( ale taka oficjalna wersja jakoś do mnie nie przemawia )

Imię Dominik jest cudowne 😁 mój synek tak bedzie sie nazywał oczywiście jak zrobi figla i wyjdzie dziewczynka to bedzie AMelka

• Mamusia
Leer napisał(a):
hejka!! wreszcie mam neta 😉 jakie piekne wiesci dwie dzidzie juz na świecie brawo!! tak trzymac dzioszki , mam nadzieje że jak tu jutro zajrzę to będą już trzy lub cztery wiec do dzieła dziewczyny 🙂
a ja znowu mam skurcze ale takie mega bolesne teraz.. dlatego ide do wyrka bo ciezko jest wytrzymać 🤢
do jutra i jak co to dajcie znać!
asik dzięki za info na bieżąco jesteś mega 😘

Leer ja byłam pewna że ty masz termin na 20 sierpień ?? 🤨 czy coisk się zmieniło czy ja cos pochrzaniłam

• Mamusia
Witajcie!!
Gratulacje dla Magdy!! Ale fajnie, że rozwiązała wrześniowy worek 😁
Asiu jeszcze raz dzięki za sms 🙂
U mnie skwar na maksa a ja się wybrałam najpierw do babci do szpitala a potem na zakupy... pogięło mnie czy co?? Ale stanik do karmienia zakupiony, płyn do kąpieli dla małej też 🙂
Rano Michał pojechał do lekarza, bo od dwóch tygodni ma straszny katar. Okazało się, ze to najprawdopodobniej alergia. A że miał plamę na plecach z którą nie radził sobie dermatolog to i jemu ją pokazał. I w ten sposób dowiedział się, że ma boreliozę 😞 Ponieważ wpadłam do domu godzinę temu to zasiadam teraz do neta i szukam info o tym dziadostwie.
Do potem

Jatin203 bo miałam termin na 20 sierpnia ale jak widac nadal tu jestem i zmieniłam na 4 wrzesnia jak było z miesiączki . zaczęłam liczyć czas miedzy skurczami i na razie skurcze mam co pół godziny ale bola jak cholera.. nie wiem chyba sie czymś zatrułam 🤢 to na pewno jeszcze nie teraz..
uciekam pa.

• Mamusia
Leer napisał(a):
Jatin203 bo maiałam termin na 20 sierpnia ale jak widac nadal tu jest i zmieniłam na 4 wrzesnia jak było z miesiaczki . zaczełam liczyc czas miedzu skurczami i na razie skurcze mam co pół godziny ale bola jak cholera.. nie wiem chyba sie czymś zatrułam 🤢 to na pewno jeszcze nie teraz..
uciekam pa.

Kochana życzę Ci by to były już te prawdziwe skurcze 🙂

Hey Laseczki. Jakoś wcześnie się zaczeły te nasze wrześnióweczki rozwiązywać 🙂 🙂 A u mnie nadal nic 😞 😞 A już nie mam siły się turlać z tym bębenkiem z przodu 🙂

• Mamusia
Leer napisał(a):
Jatin203 bo miałam termin na 20 sierpnia ale jak widac nadal tu jestem i zmieniłam na 4 wrzesnia jak było z miesiączki . zaczęłam liczyć czas miedzy skurczami i na razie skurcze mam co pół godziny ale bola jak cholera.. nie wiem chyba sie czymś zatrułam 🤢 to na pewno jeszcze nie teraz..
uciekam pa.

LEER OBY TO BYŁO TO ....CZYLI OBY SIĘ ZACZĘŁO ...

• Mamusia
hej hallo
cudowne wieści z ranka dostałam dzięki Asiulka za smski i Madzia ogromne gratulcje ( w głębi duszy zazdroszcze)
u nas dzis brak miejsc na oddziale wiec idziemy jutro rano ale juz na pewno na połoza (wiec ostatnia spokojna nocka w domku)

ktg w porządku skurczy brak
podczytam teraz troszeczke coscie naskrobały 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
kamiska napisał(a):
hej hallo
cudowne wieści z ranka dostałam dzięki Asiulka za smski i Madzia ogromne gratulcje ( w głębi duszy zazdroszcze)
u nas dzis brak miejsc na oddziale wiec idziemy jutro rano ale juz na pewno na połoza (wiec ostatnia spokojna nocka w domku)

ktg w porządku skurczy brak
podczytam teraz troszeczke coscie naskrobały 🙂 🙂 🙂

Zawsze jedna nocka do przodu w domku 🙂
A u nas się dzieje, bo jeszcze Anczess urodziła,dziś się okazało. Juz są w domku z synusiem 🙂

Jestem, przesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaa kąpałam sie dzis juz 3 razy i nadal ociekam rzygac sie chce kuwa mac nie zniese noo;( a to tak do niedzieli ma byc 32 stopnie mialam dzis nie 😞

• Mamusia
Louisedg napisał(a):
I co Leer powaznie przeszlo?
Ja w ogole jeszcze nie mialam zadnych skurczy nawet przepowiadających wiec w ogole nie wiem nawet jak to odczuje..

ja też w sumie nie za bardzo jestem przekonana czy wiem co to skurcz, dzisiaj dwa razy brzuszek mi "zesztywniał" na 2 sek, ale czy to był skurcz to nie mam pojęcia 😮

mariola-s napisał(a):
Louisedg napisał(a):
I co Leer powaznie przeszlo?
Ja w ogole jeszcze nie mialam zadnych skurczy nawet przepowiadających wiec w ogole nie wiem nawet jak to odczuje..

ja też w sumie nie za bardzo jestem przekonana czy wiem co to skurcz, dzisiaj dwa razy brzuszek mi Mnie sie nic a nic nie dzieje tylko to spojenie co sie rozchodzi to łupie i łupie ale to wsjo, hm no moze to dopiero nastąpi u mnie pozniej albo wcale:/ hmm