Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja tez o tej godzinie wyruszam heh najpierw do kosmetyczki na regulacji brwi potem do kosciola i wtedy na spacer staram sie pare razy w tyg isc na chwile do kosciola o dzieciatko sie pomodlic zeby wszystko dobrze bylo 🙂

jasna281288 napisał(a):
ja tez o tej godzinie wyruszam heh najpierw do kosmetyczki na regulacji brwi potem do kosciola i wtedy na spacer staram sie pare razy w tyg isc na chwile do kosciola o dzieciatko sie pomodlic zeby wszystko dobrze bylo 🙂

o to Ty grzeczna dziewoja 🙂Mnie jakos tak nie ciagnie do Kosciola,jednak rzadko ,bo rzadko ,ale zdarza sie ,ze mnie poniesie 🙂

U mnie okienko juz dawno ustrojone ,kwiatki zywe ,żonkile,bukszpan w doniczce,rzerzuszka (wzgorze z rzerzuchy ,tj.miseczka postawiona do gory dnem,obklejona wata i na to posypane ziarno 🙂)Juz mi sie zieleni ,bedzie pieknie 🤪 kurczaczki ,zajaczki kurka i kogucik (moja corcia zrobila dekoracje z takich wypychanek z tekturki 🙂slicznie )
A pranie to zrobilam tylko wyniesc na dwor ha ha nygus mnie jakis zaatakowal dzis.. 🤢

Fashionalex napisał(a):
ja jem orzeszki w karmelowej polewie

U mnie tradycyjnie sok pomidorowy biedronkowy-najlepszy 🙂heh ost kupilam jakiejs innej firmy i fuj nie smakowal mi wogole ,wyleje go ,a ten jest suuuper 🙂
Ale Ty nie masz Biedronek kolo siebie 😁

Leginsik napisał(a):
Moja młodsza siostra wpadla na pomysl i obkleila duze jajo (plastikowe po slodyczach) wata i zasiala rzeżuche...swietnie to wyglada 🙂 tez musze pomyslec o jakis kurczaczkach i jajeczkach 😁

ooo tez pomyslowo 🙂
Ja jakosn lubie Wielkanoc,mimo,ze jest to krotsze swieto ,ale tak jakos milo wiosennie ,przyjemnie 🙂

• Mamusia
Od rana dokarmiam koty,jakos wiecej ich sie tu namnozylo na osiedlu. Mam swojego ulubienca,fajny spasiony kocur,z czerwona smycza i ogolonym ogonem na czubku zeby wlasciciel go rozpoznawal. To jest nietypowy kot,zwie sie leon,czai sie na dzieci jak ida i wyskakuje z krzakow i gania psy 🙂
[URL=http://img833.imageshack.us/i/dsc0022kopia.jpg/][IMG]http://img833.imageshack.us/img833/8775/dsc0022kopia.jpg[/IMG][/URL]
kilka tyg temu prawie wlazl mi do domu
[URL=http://img808.imageshack.us/i/dsc0013kopia.jpg/][IMG]http://img808.imageshack.us/img808/9411/dsc0013kopia.jpg[/IMG][/URL]

Doris5969 napisał(a):
Witam wszystkie brzuchatki 🙂forum śledze od kilku dni i bardzo mi się tu podoba 🙂to moja druga ciąża mam 9 letniego syna Kubusia, a termin porodu mam na 25 wrzesnia

hej Doris 🙂Jak Ci na imie?Dorotka??? 🙂

Witajcie mamusie 🙂

Co do obiadu to ja wczoraj miałam spagetti Paula McCartney'a 😁 Wyszło super, przepis jest prosty jak drut, zaraz wstawię w naszym kąciku kulinarnym 🙂

Dziś śniła mi się mała blondyneczka 🙂 Miała miesiąc, a już taka rozgarnięta była, gadała ze mną i sypała żarcikami 🤪 Może to dlatego, że dziś o 18 mam usg 3D i dowiem się w końcu płci 🙂

My właśnie szukamy mieszkania, masakryczne zajęcie, ceny w Krakowie są z kosmosu i jeszcze te formalności i przeprowadzki, fuj! W trakcie studiów przeprowadzałam się 4 razy i szczerze mówiąc nie jest to moje ulubione zajęcie, ale tym razem zacisnę zęby i z uśmiechem na ustach to zrobię, w końcu to wyprowadzka na swoje (jak już coś w końcu znajdziemy...).