Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

teraz fajne sukienki maja dwu kolorowe np czarna z bialym i eleganskie i tez za czarno wygladac nie bedziesz 🙂 ja tam grafitowego koloru nie lubie. mozesz tez np czarna sukienke biala marynarke pokombinuj 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

sorki nie widzialam tego linku myslalam ze tak ogolnie o kolor sie pytasz 🙂 przed chwila patrzalam na fotki tych sukienek 🙂 i przystaje przy swoim czarna bym wybrala i np marynarke biala lub bolerko

Anczes zrób jak uważasz 🙂 kazdy ma innny gust 🙂 🙂 mi sie strasznie podoba ta czerwona i pomaranczowa 🙂 latem napewno taka sobie kupie 🙂 ale napewno bym do skrocenia dala bo ja krotkie wole 🙂

ja wczoraj z mezem pos klepach chodzilam i taka sliczna pomaranczowa tunike widzialam super lezala tylko maz miala racje gora miesiac bym ja ponosila bo ona taka akurat byla i poszlismy do sklepu ciazowego 🙂 i kupilam sobie tunike biala w takie biale kola i eleganska jest i modn ai do wszystkiego pasuje 🙂 napewno ja na swieta ubiore jak bedzie chlodniej bolerko do niej ubiore czarne plaszczyk taki dluzszy czerwony mam to napewno nie zmarzne ale mam nadzieje ze pogoda w swieta ladna bedzie 🙂 ja ogolnie to biust mam duży brzusio pomalu ale rośnie ale naszczescie poki co nogi mi troche schudly tak mi wszystko w cycki i brzuch idzie 🙂 a tunike s-ke mam 🙂 heh jest fajan bo rosnac razem ze mna bedzie 🙂 widzialam tam tez fajne leginsy 3/4 za 35 zl na lato napewno z 2pary jakies jasne i ciemne sobie kupie 🙂 mysle ze nie ma co za duzo kupowac bo potem co z ciuchami zrobimy 🙂 ale na lato napewno z 2 sukienki z 2 tuniki i z 2 pary leginsow sobie kupie 🙂 ale to tak w czerwcu-lipcu 🙂

ja leginsik ogolnie zawsze czarny kolor lubilam 🙂 bo wyszczupla 🙂 heh ale teraz blada dosyc jestem i jakos tak ozywic sie chce 🙂 dlatego teraz stawiam na kolory typu pomarancz niebieski czerwien roz 🙂 heh

Leginsik napisał(a):
Mysle że ciuszki dla noworodka które bezposrednio przylegaja do skóry lepiej miec nowe,wyprane i wyprasowane..to jest delikatna skórka i moze dostac uczulenia,albo podraznić ją takie jest moje zdanie. Ale nieco poźniej to juz czemu nie,zawsze pare groszy sie ma w kieszeni i na prawde mozna trafic na bardzo ladne rzeczy 🙂

A ja Ci Kochana powiem z doswiadczenia ,ze moja corcia nosila ciuszki po ,np.kolezanek dzieciach i jako tako nic sie nie dzialo 😉Przeciez ciuszki gotujesz ,pierzesz,prasujesz ...Jak by to nie skutkowalo,to wszystkie ubranka po ,np..luznej kupce bylyby do wyrzucenia heh
Wg.mnie noworodek szybciutko rosnie,wiec ciuszki sa zadbane i jestem calkowicie przekonana ,ze nic sie nie zdarzy dzidzi jak ponosi ciuszki po innych dzieciaczkach 🙂))

a ja dzisiaj znowu sama maz sluzbe ma i rano jutro wraca ale kupilam sobie wczoraj film boolywood na wieczor 🙂 uwielbiam te filmy 🙂 oni tak ślicznie w tych flmach wygladaja 🙂faceci mega przystojni kobiety super umalowane ubrane 🙂 heh 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Mysle że ciuszki dla noworodka które bezposrednio przylegaja do skóry lepiej miec nowe,wyprane i wyprasowane..to jest delikatna skórka i moze dostac uczulenia,albo podraznić ją takie jest moje zdanie. Ale nieco poźniej to juz czemu nie,zawsze pare groszy sie ma w kieszeni i na prawde mozna trafic na bardzo ladne rzeczy 🙂

A ja Ci Kochana powiem z doswiadczenia ,ze moja corcia nosila ciuszki po ,np.kolezanek dzieciach i jako tako nic sie nie dzialo 😉Przeciez ciuszki gotujesz ,pierzesz,prasujesz ...Jak by to nie skutkowalo,to wszystkie ubranka po ,np..luznej kupce bylyby do wyrzucenia heh
Wg.mnie noworodek szybciutko rosnie,wiec ciuszki sa zadbane i jestem calkowicie przekonana ,ze nic sie nie zdarzy dzidzi jak ponosi ciuszki po innych dzieciaczkach 🙂))

co do gotowania pytanie do mających już doświadczenie 🙂 kupiłam body i tam jest na metce napisane, że prać w 40 stopniach... myslicie, że jak je wygotuje to się skurczą czy coś takiego?

wczoraj taki śliczny rozowy pajacyk widzilam z napisem ksiezniczka mamusi i tatusia 🙂 slodkie to bylo 🙂
ae nie kupilam tylko patrzalam 🙂 bo narazie dosyc tych ciuszkow mam 🙂 mama moja wczoraj sukienke dla dziewuszki kupila 🙂 ciocia jakiś ładny kocyk 🙂 ja to mam dobrze 🙂 przyjdzie co do czego to wszystko bede miala 🙂

Leginsik napisał(a):
Wierze,ale jednak mam takie przekonanie i dlatego dla noworodka kupie nowe 🙂

no pewnie ja tez kupie nowe,bo powoli szafa pelna a ja zaledwie kilka rzeczy kupilam..kurde,ale jak mi przynosza takie piekne ciuszki ,to grzech by bylo nie ubrac dzidzi 🤪 🤪 🤪

anczess napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

co do gotowania pytanie do mających już doświadczenie 🙂 kupiłam body i tam jest na metce napisane, że prać w 40 stopniach... myslicie, że jak je wygotuje to się skurczą czy coś takiego?

Wiesz ja raczej nie gotuje ubranek z weluru -zwykle pajacyki sa z nich,ale chodzi o bielizniane ciuszki typu body,kaftaniki-wszystkie z bawelny i frotki mozna gotowac-reszte wierzchnich ubranek prac wg.metek (gora 60st)

jutro juz ide na usg 🙂 na 13-45 juz nie moge sie doczekac 🙂 maz wczoraj obiecal ze bedzie ze mna przy porodzie ale sie ucieszylam 🙂 ale na usg waha sie isc heh nie wiem czemu ale ja mu psikusa zrobie jak na poczekalni bedzie na mnie czekal ja po chwili go zawolam bbedzie musial przyjsc 🙂

jasna281288 napisał(a):
wczoraj taki śliczny rozowy pajacyk widzilam z napisem ksiezniczka mamusi i tatusia 🙂 slodkie to bylo 🙂
ae nie kupilam tylko patrzalam 🙂 bo narazie dosyc tych ciuszkow mam 🙂 mama moja wczoraj sukienke dla dziewuszki kupila 🙂 ciocia jakiś ładny kocyk 🙂 ja to mam dobrze 🙂 przyjdzie co do czego to wszystko bede miala 🙂

haha faktycznie masz dobrze z rodzinka 🙂Moja mama tez wariuje ,a juz nie wspomne jak sie urodzi dzidzia...Jak urodzilam corke,to moja mama byla tak zakrecona,ze pracowac nie mogla ,poplakala sie ze szczescia w windzie szpitalnej do jakiejs kobity ,ze babcia zostala hahaha

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Wierze,ale jednak mam takie przekonanie i dlatego dla noworodka kupie nowe 🙂

no pewnie ja tez kupie nowe,bo powoli szafa pelna a ja zaledwie kilka rzeczy kupilam..kurde,ale jak mi przynosza takie piekne ciuszki ,to grzech by bylo nie ubrac dzidzi 🤪 🤪 🤪

No pewnie,jedna koleżanka chce jako pierwsza juz wiedziec czy bedzie dziewczynka bo ma naszykowane ciuszki,sasiadka z mojego bloku tez juz sie pytala czy bylabym zainteresowana ciuszkami,po kuzynce tez dostane duzo ciuszkow wiec troche tego sie nazbiera a w szafach jeszcze nie robilam porzadkow ☺️