Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

karolinecka831 napisał(a):
Ja myślę o parce ... Ale raczej tak jak Asiulka ma czyli po kilku latkach nastepne ...

Ja Ci powiem kochana ,ze zwlekalam troche z tym,zreszta zycie mi sie tak poukladalo,ze roznica wieku bedzie tak duza ,ale powiem z doswiadczenia,ze najlepiej miec jedno po drugim ,odchowac i z glowy,mloda mama i babcia ,a jednak czas w miejscu nie stoi i latka leca .. 🙂Ja troche zwlekalam ...Nie ma na co czekac jak sie chce miec dwoje (przynajmniej)heh
Mi dwojka wystarczy ,maly wyskrobek bedzie ,ot bedzie wesolo 🤪

Leginsik napisał(a):
Uciekam dziewczyny. Mój dzisiaj zmęczony po pracy,wymasuje mu plecy i kładziemy się oglądać film 🙂 Miłego wieczoru 🙂 papa

Masuj masuj,ale ma z Toba dobrze ,ulalalaaaa,a z masazu tez trzeba sie spowiadac????hhahaahaaa

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Leer miło mieć kompankę,jedziemy z tymi samymi brzuszkami pod ołtarz 🙂

Oj dziewczyny mi też już widać brzusio, tym bardziej że mam sukienkę z gorsetem, moja mama mi powiedziała że wyglądam na 6 miesiąc 😜 jakoś rośnie w oczach 🤪
co do spowiedzi to np my byliśmy jakiś rok temu u spowiedzi, mi nie chciał dać rozgrzeszenia bo powiedziałam że mieszkamy razem, że do ślubu nie uzyskamy,darł się na cały kościół, poszlismy do innego kościoła i bez problemu. Ja to wyłam tydz Moj mi kazała się nie przejmować, bo np w jego parafii ksiadz mieszka z gospośią.
A u spowiedzi przedslubnej też nic nie poweidziałam o ciąży.

Asia19874 napisał(a):
Asiulka a jak córa ma na imię ? jak zareagowała na wieść że będzie miała małą siostrzyczkę ??

Kamisia 🙂-szcześliwa pod niebiosa wyglasza te nowine 😉Ostatnio pranie mi na dworze wyschlo i mowi do sasiadki ,ze pranie suche ale tata w pracy jest ,a mama jest w ciazy 😁Pilnuje mnie bym sie nie przemeczala,caluje brzuszek,nasluchuje co tam dzidzia porabia,no jest slodko 🤪ubaw z nia niesamowity mam

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
karolinecka831 napisał(a):
Ja myślę o parce ... Ale raczej tak jak Asiulka ma czyli po kilku latkach nastepne ...

Ja Ci powiem kochana ,ze zwlekalam troche z tym,zreszta zycie mi sie tak poukladalo,ze roznica wieku bedzie tak duza ,ale powiem z doswiadczenia,ze najlepiej miec jedno po drugim ,odchowac i z glowy,mloda mama i babcia ,a jednak czas w miejscu nie stoi i latka leca .. 🙂Ja troche zwlekalam ...Nie ma na co czekac jak sie chce miec dwoje (przynajmniej)heh
Mi dwojka wystarczy ,maly wyskrobek bedzie ,ot bedzie wesolo 🤪

Ja to bym pewnie chciała miec jedno po drugim ... zasze to łatwiej sie chowa ... ale cóż sama to sobie raczej rady nie dam z 2 maluchami heee

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Asiulka a jak córa ma na imię ? jak zareagowała na wieść że będzie miała małą siostrzyczkę ??

Kamisia 🙂-szcześliwa pod niebiosa wyglasza te nowine 😉Ostatnio pranie mi na dworze wyschlo i mowi do sasiadki ,ze pranie suche ale tata w pracy jest ,a mama jest w ciazy 😁Pilnuje mnie bym sie nie przemeczala,caluje brzuszek,nasluchuje co tam dzidzia porabia,no jest slodko 🤪ubaw z nia niesamowity mam

nie może się doczekać towarzystwa 🙂 to dobrze że dba o mamusię ! i faktycznie we wrześniu dwa przeżycia Was czekaja

to musi byc słodkie jak dzidzia tak reaguje na swoje rodzeństwo;0 mojego brata syn tez tak zareagował na wiesc o ciązy bratowej on miał 3 latka całował brzusio, a teraz maksio ma cały czas cos poobijane albo na pogotowie jeździ z nim na szycie ( ostatnio 4 szwy na czole) bo Kubus ten starszy rozciął mu głowę krzesłem ;/ ogólnie widać że kocha brata ale to taki mały dzik jak go nazywamy i nie uważa co robi przy Maksymilianie. Trzeba uważać na 300%.

• Mamusia
Leer napisał(a):
to musi byc słodkie jak dzidzia tak reaguje na swoje rodzeństwo;0 mojego brata syn tez tak zareagował na wiesc o ciązy bratowej on miał 3 latka całował brzusio, a teraz maksio ma cały czas cos poobijane albo na pogotowie jeździ z nim na szycie ( ostatnio 4 szwy na czole) bo Kubus ten starszy rozciął mu głowę krzesłem ;/ ogólnie widać że kocha brata ale to taki mały dzik jak go nazywamy i nie uważa co robi przy Maksymilianie. Trzeba uważać na 300%.

no to ładnie dają czadu heheh 😁 od razu wiadomo że dwóch łobuzów 😜

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

no to słuchaj moja chrześnica, jak w weekend sprzatałam podwórko ''A czemu tak sprzątasz? żeby ludzie się nie śmieli jak bedziemy Cię do ślubu ubierać?''

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

no to słuchaj moja chrześnica, jak w weekend sprzatałam podwórko ''A czemu tak sprzątasz? żeby ludzie się nie śmieli jak bedziemy Cię do ślubu ubierać?''

izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

😁 😁

• Mamusia
mój chrześniak za pare dni kończy 3 latka i mu naopowiadali że mam dzidziusia w brzuszku i co mnie widzi to tak mi się przygląda i tuli do mnie że szok , a teraz jest na etapie że nie pozwala się przytulać i całować tylko do mnie jakoś tak lgnie ... albo prędzej do dzidziusia w brzuszku 😁

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
mój chrześniak za pare dni kończy 3 latka i mu naopowiadali że mam dzidziusia w brzuszku i co mnie widzi to tak mi się przygląda i tuli do mnie że szok , a teraz jest na etapie że nie pozwala się przytulać i całować tylko do mnie jakoś tak lgnie ... albo prędzej do dzidziusia w brzuszku 😁

słodzak.... 🙂

Asia19874 napisał(a):
dziewczyny czy Wam też wypadają włosy ?? bo ja do porodu będę łysa :/ niewiem co mam robić żeby je wzmocnić ???

mi nie, ale moja kuzynka tez narzeka i tez nie wie co ma robić, a nic nie da sie praktycznie zrobić, jak maja wypaść to i tak wypadną;/

a macie może tak że czasami wam wali tak serce że aż cała klatka sie trzęsie i widać to przez ubranie? ja tak mam zawsze wieczorkiem jak kładę sie spać i czasami w dzień , czasami to mam wrażenie że serce mi wyjdzie i stanie obok.

• Mamusia
Leer napisał(a):
a macie może tak że czasami wam wali tak serce że aż cała klatka sie trzęsie i widać to przez ubranie? ja tak mam zawsze wieczorkiem jak kładę sie spać i czasami w dzień , czasami to mam wrażenie że serce mi wyjdzie i stanie obok.

ja tak miałam 3/4 razy :/ tak jakby się powiększało i wali tak pare razy i przestaje ... strasznie dziwne uczucie 😮

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Mi zawsze wypadały, a teraz jakby mniej. I takie jakieś fajne się zrobiły, błyszczące. Nie wiem czemu, bo przecież prawie nic nie jem. Widać ciąża im służy ehheeheh

Ty jesteś przykładem że Ci służy 🙂 a ja na odwrót ... po prostu koszmar , problemy z włosami , cera jak 13-latka i ogólnie wszystko nie tak 😜 ehh