Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie dziewczyny!Dawno mnie tu nie było i przynam szczerze że nie mam czasu aby to wszytko nadrobic,u mnie kupa roboty nie dośc ze w domku to w pracy bo jak się ma własny biznes to pracy mnóstwo.Pozdrawiam wszystkie mamuśki 🙂 🙂[color=red][/color]

• Mamusia
dziewczyny od czwartku naskorbałyście 113stron 😉 nie dam rady przeczytać 😜 ja znowu chora jestem 😞 gardło mnie boli ze mówić nie mogę 😞 masakra a trochę tylko podworko sprzatalam w sobotę i mnie przewiało. Nic tylko leżeć do września. Zeby tylko do slubu mi przeszło. ...

jestem juz po obiedzie pomidorowke na obiad mialam pychota, a co do karmienia to ja bym chciala karmic jak najdluzej a biust z miseczki b70 teraz mam d70 i czuje ze on wciaz rosnie heh

• Mamusia
hej mamusie 🙂
Pisałyście o karmieniu piersią,ja też bym chciała jak najdłużej o ile będę miałam pokarm 🥴 zero problemu z butelkami i robieniem tego mleka podgrzewaniem itp,po za tym dla dziecka to zdrowsze jest.Zawsze kiedy chcesz wyjmujesz cyca i dajesz i jest po sprawie 🙂 🙂ale szanuję decyzje innych oczywiście 🙂
Witam nową mamusię 🙂

• Mamusia
Byłam w kościele,siedziałm w ławce i czekałam kiedy jakiś ksiądz przyjdzie bo mieli przerwe..za chwile poczułam "PUK" i znowu małe "puk" hehe. Dostałam koronke od księdza że już robiłam ten teges,zapytał sie kim dla mnie był ten owy partner,mówie że narzeczony a ślub kiedy-mówie mu że w lipcu. Oj jakie wywody,że nie poczekalismy,żeby chociaż do czasu slubu być wstrzemięźliwym..jednym słowem rozpacz hehe 😁

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
czy któraś z Was jest na kupnie łóżeczka turystycznego ?? bo tak grzebię po allegro i niewiem który wybrać ?? 😮 jest tego tyle że idzie zgłupieć

łóżeczko to bardzo praktyczna rzecz ,o ile ktoś często wyjeżdża,a my akurat nie należymy do domatorów więc łóżeczko turystyczne to podstawa w naszej wyprawce dla malucha. A jakieś konkretne masz na oku?

• Mamusia
malstep napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
czy któraś z Was jest na kupnie łóżeczka turystycznego ?? bo tak grzebię po allegro i niewiem który wybrać ?? 😮 jest tego tyle że idzie zgłupieć

łóżeczko to bardzo praktyczna rzecz ,o ile ktoś często wyjeżdża,a my akurat nie należymy do domatorów więc łóżeczko turystyczne to podstawa w naszej wyprawce dla malucha. A jakieś konkretne masz na oku?

no właśnie nie mam bladego pojęcia jak wybrać takie łóżeczko :/ bo jest tyle tego że szok 😮

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Byłam w kościele,siedziałm w ławce i czekałam kiedy jakiś ksiądz przyjdzie bo mieli przerwe..za chwile poczułam "PUK" i znowu małe "puk" hehe. Dostałam koronke od księdza że już robiłam ten teges,zapytał sie kim dla mnie był ten owy partner,mówie że narzeczony a ślub kiedy-mówie mu że w lipcu. Oj jakie wywody,że nie poczekalismy,żeby chociaż do czasu slubu być wstrzemięźliwym..jednym słowem rozpacz hehe 😁

hehehehe dobre,ale rozśmieszył mnie Twój post 😁 😁

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
malstep napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

no właśnie nie mam bladego pojęcia jak wybrać takie łóżeczko :/ bo jest tyle tego że szok 😮

najprostsze bez udziwnień.Daj kilka linków to Ci doradzimy 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
jasna281288 napisał(a):
Agamu a jaki wkoncu wozek zamowilas?
Ten, o którym już kiedyś mówiłam http://swiatpociech.pl/zdjecia-wozek-wielofunkcyjny-3w1-izzy-4baby,Izzy5,jpg,1791 kolor czerwono-czarny 🙂

Agum a on nie ma pompowanych kół?

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Jesteśmy w wolnym kraju i opinia księdza zamyka się na tle duchowym może mnie jedynie za to zbesztac że jestem grzesznica. Do ołtarza bede szła w 7 miesiacu z duma na pysku.

dokładnie oni mogą sobie tylko mówić i nas "pouczać" a sami co wyprawiają 😠

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-kojec-niemiecki-model-gratis-i1563375777.html

tu jest w bardzo rozsądnej cenie i dobrze wyposażone 🙂

fajne ale nie ma kółek,a czasem trzeba gdzieś przejechać w inną część pokoju,jak to z rozkładanym łóżkiem 🙂 Szukaj raczej na kółkach,tak myślę 🙂 🙂