Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Ciekawe, czy po porodzie jest jakoś inaczej???

ponoć jest ... ale myślę że tylko lepiej hehe 😁
heeheh też mi się tak zdaje 🙂 Poczekamy, może sie wypowiedzą te mamuśki, które już mają to za sobą 🙂

ja tak słyszałam od kilku dziewczyn

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dobrze ze taki zabieg nie jest zbytnio drogi bo akurat w paznokietki w lecie będę inwestować bo stopa wygląda od razu lepiej w japonkach 😁

a powiedzcie mi czy odkąd jesteście w ciąży to farbujecie włosy? ja już farbowałam bo przed ślubem, a teraz już mam odrosty i wypadałoby przed świętami się odświeżyć

• Mamusia
Ja robiłam pasemka jakiś czas temu,nawet fryzjerka ci powie że najlepiej po 3 miesiącu 🙂 Tylko że ja zazyczyłam sobie aby nie farbowała mi włosów od samej skóry,aby ta chemia nie wchłaniała sie bezpośrednio bo to jednak 4 miesiac 🙂 Ale przed slubem bede robic juz je normalnie.

Czytałam tez o lakierach do paznokci,nie ma dowodow ale tez nie jest to zdementowane ze lakiery w jakis sposob moga byc wchłaniane,dlatego rzadko maluje ale latem tez bede musiała zainwestowac i zrobic u stup 🙂

Ja mam to szczęście że moja teściowa ma zakład kosmetyczno fryzjerski gdzie zresztą pracuje 🙂 wszystko mogę sobie zrobić :P na ślub planuje przedłużyć włoski i zagęścić i wydłużyć rzęski ale obawiam sie ze z tym 2 będzie trudno bo nie wylezę 2 godz bez toalety hihi 😉 a paznokietki to obowiązkowo bede robic , bo stópki muszą byc piękne 🙂

• Mamusia
Leer napisał(a):
Ja mam to szczęście że moja teściowa ma zakład kosmetyczno fryzjerski gdzie zresztą pracuje 🙂 wszystko mogę sobie zrobić :P na ślub planuje przedłużyć włoski i zagęścić i wydłużyć rzęski ale obawiam sie ze z tym 2 będzie trudno bo nie wylezę 2 godz bez toalety hihi 😉 a paznokietki to obowiązkowo bede robic , bo stópki muszą byc piękne 🙂
No to Ty masz luksus 🙂

wiem o która parę Ci chodzi, ja oglądam nowe odcinki licealnych ciąz i powiem wam że szlag mnie trafia czasami jak te matki mówią a Ci ojcowie to normalnie jakaś pomyłka jak oni podchodzą do dziecka jak do zabawek. Dobrze że my mamy takie wsparcie.

• Mamusia
Cykl 2,8 odcinek na mtv polska oglądam 😉 poznała chłopaka po 2 miesiacach sie z nim przespała,zaszła w ciaze i zerwali ze soba. Miala mala oddac doadopcji,byl juz notariusz,spisali dokumenty ale wpadla w depresje i poleciala po dziecko teraz sie nim zajmuje. Ogladajac wszystkie te odcinki chyba raz trafil sie normalny chlop,ktory pracowal, pomagal swojej dziewczynie w opiece przy dziecku. Najlepsze sa nastoletnie matki

• Mamusia
Kurde chciałam się wybrać do sklepów, ale samochód mi odmówił współpracy. Okazało się, że jakiś kot chyba wlazł pod maskę i przegryzł jeden z kabli napięciowych idących do silnika...i dupa....Muszę czekać na mężulka, który dopiero w piątek przyjedzie. Kupił mi już ten kabel i go zamontuje. A póki co jestem bez samochodu, a tu wszędzie tak daleko...

• Mamusia
ja dzis sie wybieram na echo serca i znowu czeka mnie wyprawa do centrum, po wczorajszym dniu czuje siee jakbym przebigla maraton

strasznie zmeczona, ciekawe czy dzis ktos ustapi mi miejsce w pociagu.

dostalam dzis album komunijny ktory kupilam na allegro i musze powiedziec ze jest sliczny.

u mnie też piękna pogoda lecz brak chęci na spacer, wiec pewnie bede siedzieć w domku cały dzień,, może później wyjdę na huśtawkę na podwórko i poopalam sie troche 😉.
witaj aga, ja jestem magda 😉

• Mamusia
To pewnie nic złego, podejrzewam że większość z nas tak ma- ja już nie pamiętam co tam mi wyszło w ostatnim badaniu. Teraz po świętach też idę na krew i mocz bo na 9 maja muszę mieć znów wyniki- mam nadzieję, że mocz mi się poprawił. A co do zakupów, to ja nie mogłam do zeszłego tygodnia wchodzić do sklepów w ogole, bo zaraz albo mdlałam, albo mi sie cofało.