Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja to wiem zwłaszcza że to byłą miłość od pierwszego wejrzenia jak w mundurze przyszedł pierwszy raz do sklepu w którym pracowałam, to był październik w listopadzie byliśmy już razem 10grudnia postanowiliśmy starać się o dziecko a kolo 20 już się maleństwo pojawiło gdzieś w moim ciele 🙂 11 stycznia dowiedziałam się że jestem w ciąży a w walentynki mi się oświadczył 🙂tylko najgorsze jest to że z mojej rodziny ja nie usłyszałam żadnego słowa wsparcia moja mama jeszcze po kryjomu próbowała mnie z powrotem spichnać z moim byłym a jego rodzice... jego mama mnie ubóstwia a tata co tylko mi się podoba to już to mam lata koło mnie jak bym była jego mała upragniona córeczka tatusia (maja tylko 2 synów) i to jest najgorsze brak wsparcia wśród własnej rodziny...

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

moi dziadkowie tez sie ciesze ( mamy rodzice) babcia od poczatku mowila ze prawnuczka bedzie nawet juz lozeczko w sklepie ma upatrzone dla prawnuczki różowe 🙂 a dziadkowie ( rodzice mojego taty) nawet na moim slubie nie byli nie lubia mojej rodziny kiedys jak do babci na ulicy czesc babcia powiedzialam to tacie nagadala ze zle nas wychowal 😞 a potem zaczelam jej dzien dobry mowic to na druga strone ulicy uciekala eh brak slow dziadek tata mojejo taty jest wporzo choruje kiedys u niego w szpitalu bylam to az sie wzruszyl jak mnie zobaczyl zaprosil mnie do siedbie ale pewnie babcia by mnie nie wpuscila 😞 eh rozni ludzi sa

• Mamusia
ja moim rodzicom powiedziałam tydzień po dniu babci i dziadka 🙂 przywiozłam im ptasie mleczko i złożyłam życzenia z tej okazji 🙂 zaczęli mi wtedy mówić, że to jeszcze trochę czasu i ogóle a ja im myk zdjęcie na stół 🙂 tata był w takim szoku, że dopiero po dwóch dniach skomentował to, że będzie dziadkiem 🙂 mam się ucieszyła. Przyszli teście też pozytywnie 🙂 a mój brat to najchętniej wszystko by kupił za mnie 🙂 ja mu nie pozwalam bo znam sytuację finansową moich rodziców i wolę, żeby im trochę pomógł 🙂

• Mamusia
Współczuje,to jeszcze bardziej dobija,człowiek zaczyna czuc się coraz bardziej samotny. Bo co to za szczęscie jesli nie mozna je dzielic z rodzina. Może maleństwo zmieni ich "poglądy" i z czasem wszystko sie unormuje i bedzie coraz lepiej,trzeba byc dobrej mysli i nie dac po sobie znac ze jest sie smutnym i nieszczesliwym niech wiedza ze bez wzgledu na wszystko kochasz swojego meza i rodzinke 🙂 ..ale sie rozpisałam ☺️

ja od grudnia ciezko pracowalam , i przez to czesto nie mialam okresu , wiec myslalam ze to normalka
i dalej pracowalam , , ze to juz troche minelo a go niema , wiec dla zartow zrobilam , test i dwie kreski potem zrobilam jeszcze 5 tesow i sie rozplakalam , bo wiadomo czlowiek ma sporo na glowie a ja musialam pracowac , z placzem zadzwonilam do kolezanki , a po 2 dniach powiedzialam swojemu , przy nim tez plakalam , ale powiedzial ze damy rade i poradzimy sobie

• Mamusia
kalais napisał(a):
hej dziewczynki, ja mam dzis 3 rocznice ślubu, chcialabym cos fajnego przygotowac na romantyczną kolacje, ale naprawde nie mam pomysłu, moj mężuś nie jada żadnych warzyw i owoców takze naprawde mam dylemat, macie jakieś pomysły?

mój do mnie teraz zadzwonił ze przyśnił się mu karczek z ziemniaczkami opiekanymi a później spaghetti.... to była taka małą sugestia co do obiadu:P

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Wiecie co,bedac w ciazy raz to zrobilismy ale to nie to samo,trzeba uwazac i bardziej sie czuje nieporadna w lozku bo z brzuchem wiele nie zdziałam hehe,czasami mam taka chcice no ale trzeba wytrzymac,jeszcze pare miesiecy 🙃

🤪

zakaz to zakaz 🙂 moj to juz nie wytrzymuje heh mi tez nawet wiekszosc slow sie kojazy z jednym heh tez chyba wariuje np mialam zakluczone drzwi i maz z pracy chcial sobie otworzyc i chcial juz klucz wkladac a ja otworzylam mu drzwi i do niego mwoie i tak bys nie wlozyl heh i oboje zaczelismy sie smiac 🙂

• Mamusia
ja zauważylam ze mam o wiele wiekszą ochote na sex niz pzred zajsciem w ciąze, lekarz powiedzial ze przeciwslazan nie ma 😁, a ja powiem wam ze teraz czuje sie naprawde seksownie w swoim ciele mam malutki brzuszek, piersi mi urosły także uważam się za bardziej atrakcyjna niż wcześniej, wiem że niedługo to się zmieni także ciesze się z tego co jest :-)

• Mamusia
Ja nie miałam przeciwskazań chyba żeby mnie po brzuch bolał albo bym krwawiła. Choć sie bardzo chce to jednak mamy w sobie tą wstrzemięźliwość 🙂 Mój sie niedawno naczytam ze jak kobieta ma orgazm moze to wywołac skurcze macicy i inne tego typu rzeczy wiec tylko buzi buzi ☺️ 🙂