Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
my od początku ciąży jak dowiedziałam się że nie ma przeciwwskazań to kochamy się normalnie tzn nie 3-4 razy za dnia ani 7-8 razy w tygodniu ale 3 raz na pewno i jedno mogę powiedzieć że to jest zupełnie co innego niż przedtem inne przeżycie

• Mamusia
u nas w sprawach łóżkowych nic sie nie zmienilo 🙂)

odnosnie nie ciekawych sytuacji w rodzinie to ja tez mam problemy z moim ojcem ktorego juz od paru lat nie uwazam za ojca po tym jak zrobil mi sprawe w sądzie o...no właśnie o złe zachowanie hehe bo broniłam mame jak kolejny raz chciał jej wpieprzyć, a najlepsze jest to ze jak gdyby nigdy nic razem mieszkamy. ja oczywiscie sie do niego nie odzywam od jakiś 4 lat odpowiadam czasem na jego pytanie i tyle. Nienawidze go i wiem ze on nienawidzi mnie , chory nawiedzony człowiek.

Jak sie okazalo ze jestem w ciazy, to mama była w szoku nie za pozytywnym teście też w koncu mamy po 21 lat studia ja nie mam pracy, ale wszystkko sie ulozylo slub byl zaplanowany na sierpien wiec musielismy go przyspieszyc. JESTEM SZCZESLIWA, mam wspaniałego męża a on wspaniałych rodziców którzy nam pomagają i są bardzo życzliwi nam . Radzimy sobie, i najwazniejsze kochamy sie na maxa przed slubem bylismy parą przez 6 lat.
no a teraz moja mama z moja tesciowa przescigają sie kto kupi lozeczko kto wózek jakie imiona mówią do mojego brzuszka teść skaka wokół mnie gotując zupki na jakie mam ochote, a mój ojciec- zero.

hej dziewczyny 🙂 widze że poruszacie temat seksu..
u mnie w tych sprawach powoli nastaje przełom.. ostatnio po 5 miesięcznej przerwie miałam ochotę na igraszki mój facet był wniebowzięty ale niestety w połowie igraszek znów mi sie odechciało tak nagle ale nie pokazałam mu tego bo tak bardzo sie cieszył że wreszcie może sprawić mi przyjemność. Ale myślę że dobre i to, jak całkowite oziębienie jak do tej pory.

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Ciekawe, czy po porodzie jest jakoś inaczej???

ponoć jest ... ale myślę że tylko lepiej hehe 😁
heeheh też mi się tak zdaje 🙂 Poczekamy, może sie wypowiedzą te mamuśki, które już mają to za sobą 🙂

• Mamusia
mama1815 napisał(a):
hmmm ale dlaczego co innego? ja nie czuje różnicy... za pare tygodni napewno będzie ciężko ale póki co brzuch nie jest aż tak duży i nie mamy żadnych problemów.

bo jest tak jakby blokada u mnie i nie możemy się kochać bardzo głęboko jak zawsze ... dlatego śpimy na misie 🙂