Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ac_aldona napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Agamu napisał(a):

No to super!! Bo tu wszystkie Maluszki jajkami świecą ostatnio 🙂 🙂 🙂

haha 🙂

a powiedzicie mi mamy chłopczyków, starałyście się o ciąże czy wpadka? bo słyszałam, że większość chłopców jest z wpadki 🙂 tak było w moim przypadku, Grześ też spadł tak niespodziewanie 😉

My dwa miesiace po ślubie sie staraliśmy i się udało. Siostry np to urodziły córki z wpadki właśnie a my zaplanowane i też dzieczynka. Nie ma chyba na to reguły

Czyli wszystko po Bozemu 🙂najpierw slub,potem bobas 🙂
Ja slub bralam,jak cora juz byla ,heh

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Iza gratuluję synka 🙂powiekszyłaś nasze chłopskie grono w łonie 😁
jakas dzisiaj nie do zycia jestem nie mam sily juz nawet oko przytrenowalam niestety zjadlam zajaca z czekolady jeszcze ze swiat i teraz jestem na soiebie zdeka zła:/no i wtrąbiłam miskę zupy chwile sie jeszcze pokrece i polece po Kube do szkoly a skwar jak diabi ,nogi tak blade to ja mialam ostatni raz 9 lat temu normalnie az sie wstydze je wystawic ☺️

Ja tez mam giry takie ,ze strasze..przejzroczyste normalnie ,a blade i grube do tego 🤢

ja się bardziej moich stóp obawiam, nie mogę sobie z nimi poradzić ;/ w sensie pękają mi pięty i ogólnie szorstkie jakies mimo, że codziennie stosuje krem, mam też maseczki zmiękczjące, spraye i inne cuda..

A blade nogi? też mam, a co gorsza pękają mi naczynka, głownie na uach ( i wczoraj na ramionach zauwazyłam 😞 ) bęe musiałą jakims samoopalaczem nogi posmarowac by lepiej się czuć sama ze sobą 🙂

chyba masz racje Kasiu..Ja kiedys sie tak dosc sporo opalalam ,a do tego uzywalam tez balsam brazujacy Loreala taki z drobinkami zlota ,i moje nogi nigdy tak cudnie nie wygladaly jak wlasnie wtedy...chyba sobie kupie ten balsam i troche zamaskuje me golonki ☺️

no pewnie, w koncu od czegoś sa te balsamy brązujące 🙂 mnie nogi rawie wogóle sie nie opalają - szczególnie łydki, uda to jeszcze jeszcze.. więc na łydki jak najbardziej balsamik można sobie kupić 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
chyba masz racje Kasiu..Ja kiedys sie tak dosc sporo opalalam ,a do tego uzywalam tez balsam brazujacy Loreala taki z drobinkami zlota ,i moje nogi nigdy tak cudnie nie wygladaly jak wlasnie wtedy...chyba sobie kupie ten balsam i troche zamaskuje me golonki ☺️

a jak on pachnie? ile mniej wiecej kosztuje?Ja kiedyś miałam z avonu z drobinkami i tak ślicznie pachniał ale już nie ma go 😞 Potem miałam dove ale mi nie pasił.

• Mamusia
izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

a jak on pachnie? ile mniej wiecej kosztuje?Ja kiedyś miałam z avonu z drobinkami i tak ślicznie pachniał ale już nie ma go 😞 Potem miałam dove ale mi nie pasił.

no tez w avonu był ok, teraz też go nie widzę w katalogach.
Garnier samoopalający balsam dla mnie nie był dobry, bo smugi mi zostawiał i byłam po nim żółta. Ale plusik dla niego za zapach 🙂

izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

Iza ja juz go dawno nie kupowalam,ale z tego co pamietam tak kolo 30zl trzeba dac ,ale tuba spora jest,takze na raczki,nozki mozna wydajnie sie smarowac 🙂polecam ,

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
ac_aldona napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Agamu napisał(a):

No to super!! Bo tu wszystkie Maluszki jajkami świecą ostatnio 🙂 🙂 🙂

haha 🙂

a powiedzicie mi mamy chłopczyków, starałyście się o ciąże czy wpadka? bo słyszałam, że większość chłopców jest z wpadki 🙂 tak było w moim przypadku, Grześ też spadł tak niespodziewanie 😉

My dwa miesiace po ślubie sie staraliśmy i się udało. Siostry np to urodziły córki z wpadki właśnie a my zaplanowane i też dzieczynka. Nie ma chyba na to reguły

Czyli wszystko po Bozemu 🙂najpierw slub,potem bobas 🙂
Ja slub bralam,jak cora juz byla ,heh

hehe podobno teraz wiecej niż połowa małżenstw jest z wpadką 🙃 Moj to strasznie się wstydził, że przed ślubem jestem w ciąży. Nikomu oprocz rodzicow nie poweidzial do tej pory 😜 😜 A jak się dziwi jak mowię że ktoś mi dzidzi gratuluje. Każdy głupi się domysla czemu szybki ślub/

• Mamusia
dla mnie wpadka nie jest niczym wstydliwym. U nas na ślubie domylali się czemu akurat tak szybko ( 2 w miesiące załatwialismy i do tego w post wyszło bo kościelny pomylił się z datami 🙂 dyspensa od biskupa dana, więc można było szaleć 🙂
jak ktoś mieszka ze sobą przed ślubem to jt oczywiste, ze moze byc wpadka 🙂 my po roku mieszkania razem wpadlismy

ten mialam napewno,nie mam pojecia czym sie one roznia 😮
http://www.superkoszyk.pl/product-pol-7562-LOREAL-Nutribronze-Mleczko-Nawilzajace-do-Ciala-Efekt-Stopniowej-Opalenizny-Karnacja-Jasna-200ml.html

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
http://www.superkoszyk.pl/product-pol-7562-LOREAL-Nutribronze-Mleczko-Nawilzajace-do-Ciala-Efekt-Stopniowej-Opalenizny-Karnacja-Jasna-200ml.html

na tym balsamnie powinno byc KARNACJA BIAŁA JAK ŚCIANA bo własnie tak u mnie jest a co do nóg to tez mi pouchna a lydki to jak balony mam kuzwa a co bedzie latem buuuuuuuuuuu normalnie jestem przerazona swoja dupa i nogami!!!!1 😞

kasia1986 napisał(a):
dla mnie wpadka nie jest niczym wstydliwym. U nas na ślubie domylali się czemu akurat tak szybko ( 2 w miesiące załatwialismy i do tego w post wyszło bo kościelny pomylił się z datami 🙂 dyspensa od biskupa dana, więc można było szaleć 🙂
jak ktoś mieszka ze sobą przed ślubem to jt oczywiste, ze moze byc wpadka 🙂 my po roku mieszkania razem wpadlismy

Tak prawde mowiac ,gdybym nie wpadla w pierwszej ciazyn ,zapewne w wieku 20 lat nie zdecydowala bym sie na ciaze...tak wiec ciesze sie ta"wpadka" 🙂
Teraz bardzo chcielismuy,ale nie moglismy od kilku lat...Zero zabezpieczen,na calosc szlismy,a tu nic...tak wiec juz nie wierzyl mi jak mowilam po raz kolejny,ze sie spoznia mi okres itd(wiecznie nie regularny byl moj cykl..)
Wkoncu jak piersi mnie zaczely bolec ,a miesiaczki ani sladu,,,zaczelam znowu podejrzewac,moj sie wkurzyl i bez nadziei kupil test i nakazal robic,bo juz nie chcial sie ludzic na darmo...
Jak wyszedl pozytyw to myslalam,ze mnie ze szczescia udusi 😁 🤪

• Mamusia
Ja kiedyś używałam Lirene właśnie sobie przypominam. Body arabica to się nazywało ten balsam i pachniał kawą 🙂 🙂 🙂 I byłam zadowolona z niego-chyba będę musiała go nabyć ponownie, bo oślepnę od bieli tych nóg 😁 😁 😁

Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

na tym balsamnie powinno byc KARNACJA BIAŁA JAK ŚCIANA bo własnie tak u mnie jest a co do nóg to tez mi pouchna a lydki to jak balony mam kuzwa a co bedzie latem buuuuuuuuuuu normalnie jestem przerazona swoja dupa i nogami!!!!1 😞

Ja tez mam udo,lydke jak trza!!! 😁Golona jak sie patrzy 😮
Strach odslaniac ,do tego swieca 😁

• Mamusia
kasia1986 napisał(a):

o to nieźle z tym ślubem. My w 2.5 mies załatwiliśmy. Mieszkaliśmy razem aż 8miechów. Dziecię wyszło po 2 mies kombinowania bez gumek 😉 Ja się nie wstydzę miałam świadomość, że balansujemy na krawedzi. No ale jakie barabara fajniejsze jest bez. 😁 Dzisiaj ja zaczynam 😜

Agamu napisał(a):
Ja kiedyś używałam Lirene właśnie sobie przypominam. Body arabica to się nazywało ten balsam i pachniał kawą 🙂 🙂 🙂 I byłam zadowolona z niego-chyba będę musiała go nabyć ponownie, bo oślepnę od bieli tych nóg 😁 😁 😁

o jak sie zrobimy na heban,to bedziemy racice wystawiac ,czy upał czy ziąb 😁

• Mamusia
izarybka napisał(a):
kasia1986 napisał(a):

o to nieźle z tym ślubem. My w 2.5 mies załatwiliśmy. Mieszkaliśmy razem aż 8miechów. Dziecię wyszło po 2 mies kombinowania bez gumek 😉 Ja się nie wstydzę miałam świadomość, że balansujemy na krawedzi. No ale jakie barabara fajniejsze jest bez. 😁 Dzisiaj ja zaczynam 😜

no ta adrenalina jet fajna 🙂 ja odstawiłam tabletki bo non stop bolała mnie po nich głowa i puchłam. No i wyszliśmy z założenia - jak będzie to będzie.. tylko czemu tak szybko i po 2 miesiącach bez zabezpieczeń? 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):

o jak sie zrobimy na heban,to bedziemy racice wystawiac ,czy upał czy ziąb 😁
No ba 🤪 🤪 🤪

a miala ktoras z Was te rastopy????Ciekawe jak to sie prezentuje
http://allegro.pl/sally-hansen-airbrush-legs-rajstopy-w-spray-medium-i1593665953.html

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):

Tak prawde mowiac ,gdybym nie wpadla w pierwszej ciazyn ,zapewne w wieku 20 lat nie zdecydowala bym sie na ciaze...tak wiec ciesze sie ta"wpadka" 🙂

Teraz bardzo chcielismuy,ale nie moglismy od kilku lat...Zero zabezpieczen,na calosc szlismy,a tu nic...tak wiec juz nie wierzyl mi jak mowilam po raz kolejny,ze sie spoznia mi okres itd(wiecznie nie regularny byl moj cykl..)
Wkoncu jak piersi mnie zaczely bolec ,a miesiaczki ani sladu,,,zaczelam znowu podejrzewac,moj sie wkurzyl i bez nadziei kupil test i nakazal robic,bo juz nie chcial sie ludzic na darmo...
Jak wyszedl pozytyw to myslalam,ze mnie ze szczescia udusi 😁 🤪

no my tez chcielismy bo sobie powiedzileismy ze jak nie w tym roku to juz wcale bo lata leca Kuba coraz starszy no i prosze zaskoczyłam 🙂to chyba miało tak byc my na codzien na zywioł nie szliśmy co prawda nigdy sie nie zabezpieczalismy i zawsze byl przerywany tylko wtedy kiedy wiedzilam ze mozemy jechlismy na calego 🙂ja czulam od stycznia ze jestem w ciazy i jak z mazur wracalismy to mowie do mojego ze w czwórke wracamy a on tylko usmiechnal sie na calego ,ale chyba nie do konca w to wierzyl nawet jak zrobilam test to powiedzial ze uwierzy jak potwierdzi lekarz no i z krwi wyszlo mi 3-4 tydz ciazy ach co to była za radość 🤪 🤪 🤪 🤪
ja sie poryczalam i ze szczescia i chyba troche z przerazenia ze jednak to juz i wyłam ze bede gruba ,brzydka i wogole echhhh

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
a miala ktoras z Was te rastopy????Ciekawe jak to sie prezentuje
http://allegro.pl/sally-hansen-airbrush-legs-rajstopy-w-spray-medium-i1593665953.html

pewni jak samoopalacz, tylko że w innym wydaniu "airbrusha" :P no i nie wiem czy dobry bo cna dla mnie podejrzana.. jakby z jakiegoś bazaru od chińczyków
ja już wyrosłam z kupowania kosmetyków z bazaru, takich po "5 zł" jak ja to mówię - tylko człowiek moze sobie cer zniszczyć..