Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
A co to jest PCOS

zespól wielo torbielowatych jajników 🤢 co może prowadzić do bezpłodności , na jajnikach się jakieś torbiele robią 🙃

ojojoj Asiurek ,to Ty sie mialas 😞 😘
Najwazniejsze,ze juz jest oki 🙂Dzidzia zdrowa i Mamusia okz zdrowka :woohoo 😞Tymek,czy Kacper wkoncu,albo moze Maks???)Asik a to juz masz wylezone ,czy jak???

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kamiska napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
kamiska napisał(a):
próbuję powolutku nadrabiać zaległości
u nas jak Bóg przykazał najpierw ślub pożniej dzidza 🙂ale zamieszkaliśmy ze soba po 2 tygodniach znajomości 🤪 🤪

po 2 tygodniach ? 🤪 szaleni jesteście 🙃

nooo znajomi sie w głowe pukali bo rozstałam sie ,jak tylko poznałam przyszłego meza, z poprzednim facetem z ktorym bylam kupe lat

hehe nie do końca po Bożemu mieszkać razem przed ślubem 😜 Szalona po 2 tyg. U mnie to sie też pukali w głowę niektórzy bo ja poznałam swojego na disco u siebie, a on już za tydz chciał przyjechać do mnie do akademika(jakieś 80km), bo nie zjeżdzałam na weekend.Wszyscy mi mówili oj uważaj bo bedzie chcial nocować 😜 Na drugi dzień też chciał jechać wariat. 😁 🙃

izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
izarybka napisał(a):
dobra dziewuszki idę foty do tego dowodu strzelić 😉

ustaw sie ladnie i pokaz nam jak wyjdzie 🤪 🤪

jestem już. Rajciu jakie ja mam cienie pod gałami 🤪 Jutro odbiór ale nie wiem czy wam pokaże bo nie mam skanera. Chyba że jakoś telefonem przerzuce.

Czekamy 🤪 🤪 🤪 😘

• Mamusia
kamiska napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
i najlepsze jest to że poszłyśmy kontrolnie na USG z siostrą w październiku w tamtym roku i obie to mamy , moją siostrą jeszcze bardziej się zdziwił bo już rodziła i żadko się to zdaża kobietą które już mają dzieci , ale my od zawsze miałysmy jaja z okresem ja dwa razy w miesiącu a siostra dwa razy do roku ... Uzupełniałyśmy się i ja krwawiłam za nią tak że w 2007r prawie się skończyłam 🤢

straszne brr
ale czy jak juz jestes w ciąży to może to jakoś teraz szkodzić przeszkadzać ??

ja mam dopiero początek choroby której się nie da wyleczyć a jedynie wstrzymać albo ciążą albo tabletkami antykoncepcyjnymi, ja wybrałam dzidziusia a po porodzie pewnie pigulki będę łykać . Gin mnie uspakaja i mówi że jest oki a specjalnie to nie dopytywałam ... 🤢

Asia19874 napisał(a):
i najlepsze jest to że poszłyśmy kontrolnie na USG z siostrą w październiku w tamtym roku i obie to mamy , moją siostrą jeszcze bardziej się zdziwił bo już rodziła i żadko się to zdaża kobietą które już mają dzieci , ale my od zawsze miałysmy jaja z okresem ja dwa razy w miesiącu a siostra dwa razy do roku ... Uzupełniałyśmy się i ja krwawiłam za nią tak że w 2007r prawie się skończyłam 🤢

Bidulka 😞jak to malo sie skonczylas????
Ja tez mam nieregularny okres raz co 20 ,raz co 40 dni ...albo i lepiej 🤢

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

Bidulka 😞jka to malo sie sjkonczylas????
Ja tez mam nieregularny okres raz co 20 ,raz co 40 dni ...albo i lepiej 🤢

w ciągu tygodnia się tyle krwi ze mnie wylało że szłam ulica i ciemno przed oczami i padalam na cyce prawie , potem się okazało że mam do tego jakąś jebutną cyste która mi tak złaziła a okres to ja mialam nawet co 14dni trwający około 6/7dni

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):

Kurcze ale najważniejsze że dzieciątko w drodze. Podstawa to mieć dobrego gina 😜 Moja znajoma ze studiów ma rodzić w maju. Biedna czwarta ciąża, a dzieciątko dopiero drugie, przez cholernych ginów co na kasę tytlko patrzą.

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
No Asia to ty sie dziewczyno wymeczyła z tym okresem !!!moja kol miala Zespół policystycznych jajników i lekarz powiedzial jej ze nigdy dzieci nie bedzie miala i co g...........prawda ma slicznego dorodnego 5 letniego synka 🙂

mi tak nie powiedział i wręcz pocieszał murzynek i podnosił na duchu bo z gabinetu z rykiem wychodziłam jak mi opowiadał o tych moich nieszczęsnych jajnikach 🤢

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Wy to sie macie z tymi okresa,mi ja mam jak w morde strzlil co 28 dni 🙂

pozazdrościć 🙂 moja siora po porodzie miała nadzieje że jej się pozmienia a tu nic z tego znów pół roku nie miała i prawie na stole wylądowała bo coś jej się na szyjce porobiło jeszcze ale już jest sytuacja opanowana bo leki zażywa i jak tylko tablety odkłada to po 2 dniach okres

• Mamusia
izarybka napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

Kurcze ale najważniejsze że dzieciątko w drodze. Podstawa to mieć dobrego gina 😜 Moja znajoma ze studiów ma rodzić w maju. Biedna czwarta ciąża, a dzieciątko dopiero drugie, przez cholernych ginów co na kasę tytlko patrzą.

dokładnie najważniejsze że Szkrabik w drodze 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
A co to jest PCOS

zespól wielo torbielowatych jajników 🤢 co może prowadzić do bezpłodności , na jajnikach się jakieś torbiele robią 🙃

ojojoj Asiurek ,to Ty sie mialas 😞 😘
Najwazniejsze,ze juz jest oki 🙂Dzidzia zdrowa i Mamusia okz zdrowka :woohoo 😞Tymek,czy Kacper wkoncu,albo moze Maks???)Asik a to juz masz wylezone ,czy jak???

no właśnie nie mam bladego pojęcia z tym imieniem 😮 mam taki dylemat że szok !
Tego Kochana się nie wyleczy tylko ewentualnie zatrzyma ... albo pousuwa pęcherze a w najgorszym przypadku kawałek jajnika 🤢

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

pozazdrościć 🙂 moja siora po porodzie miała nadzieje że jej się pozmienia a tu nic z tego znów pół roku nie miała i prawie na stole wylądowała bo coś jej się na szyjce porobiło jeszcze ale już jest sytuacja opanowana bo leki zażywa i jak tylko tablety odkłada to po 2 dniach okres

Kurcze ja to mam też mega niereguralny okres raz 23 raz 33. Kiedyś miałam co 18dni.Nigdy nie mialam 28dni. I zawsze tydz bite cieknie i cieknie. A teraz spokoj 😜 😜

dziewczyny wróciłam! i odchodze 😉
co do opalania to nie dałam rady tak grzało a boje sie o maleństwo wiec sobie odpuszczę
blada tez moge isc do slubu zawsze jakis brązer sie walnie 😉
a teraz ide poszukac jakiegoś owoca w domku bo strasznie mam ochote 😜do juterka 😘

• Mamusia
izarybka napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

Kurcze ja to mam też mega niereguralny okres raz 23 raz 33. Kiedyś miałam co 18dni.Nigdy nie mialam 28dni. I zawsze tydz bite cieknie i cieknie. A teraz spokoj 😜 😜

ja to nawet nie wiem co to znaczy bol przy okresie no wiadomo cos tam lekko poboli ale nigdy nie fest 🙂 nie obfite opady trwajace 5 dni 😁

• Mamusia
kurcze, nie mogę coś ostatnio nadążyć za Wami... niech to moje wykańczanie domku już sie w końcu skończy bo ja się wykończę 😉
do tego mam straszną skleroze ostatnie dni i dziś np 3 razy jechałam do miasta bo ciągle o czymś zapominałam i teraz jeszcze sobie przypomniałam, ze witaminy mi się skończyły i chyba jeszcze po nie pojade... masakra...

• Mamusia
Widzę, że o okresach pisałyście ja to miałam co 28 dni przez 7 dni w tym obfite a pierwsze dwa dni taki ból, że koniec 🙂

co do porodu to wolę o tym nie myśleć bo nie chcę się nakręcać 🙂

pozdrawiam kochane 🙂 papa 🙂 idę dalej leżeć