Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Tak bardzo mi przykro kochana. Wiem dobrze że żadne słowa teraz nie pomogą,bo sama przechodziłam to rok temu i wiem co czujesz;-( ale dało mi to dużo siły,żeby zabrać się na nowo za walkę o dzidziusia i udało się od razu.Tak bardzo chciałam mieć dzidziusia że nie mogło być inaczej.Wam też się uda,zobaczysz;-)

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiecie co dziewczyny to przykre kiedy zaczynasz cieszyć sie każdym kolejnym dniem a tu taka wiadomość.. nawet nie wiem co moge napisać .. wierze że będzie jeszcze dobrze 🙂 każda z nas wierzy.

• Mamusia
LiuVatrax
Nie wiem co napisać ale nie chcę przejść obok tej sytuacji "obojętnie" ... strasznie mi przykro ale wierzę, że sobie poradzicie i jeszcze będziecie cieszyli się własnym maleństwem.
Trzymaj się i bądż silna!!!

malstep napisał(a):
dobranoc brzuszki

dobranoc 😘 my jednak jeszcze nie spimy..dzis po obiadku na rowna godzinke przymknelo mi sie oko ,wiec jeszcze grasuje 😉spij smacznie 🙂

• Mamusia
LiuVatrax napisał(a):
Miałam już nie zaglądać a bynajmniej objecywałam sie już nie wypowiadać - ale chciałam wam bardzo podziekowac za słowa wsparcia to naprawdę bardzo dużo znaczy. Jeszce raz dziekuję i życze dużo zdrówka - papa dobranoc

Dziekujemy Kochana i pamietaj jestesmy z Toba myslami 😞 Wierzymy, ze sloneczko jeszcze zaswieci 😘

Wiem ,ze jakos nam tu atmosferka sie posmucila,jednak ,chcialam zauwazyc ,ze mamy cudną pogode i jest uroczo 🙂 Wydawalo sie ,ze zima zla nas nie opusci ,dluga,szara brrr....Tak tez jestem przekonana ,ze dla LiuVatrax tez wyjrzy Slonko ,a poki co dziewczynki cieszmy sie Wiosną brzuszkami 🙂
Dzis maz zrobi lmi niespodziewanke...wyjechal nagle jak poparzony,nie mowiac dokad ...Kupil mi fajna tuniko-koszule w kratke,taka wygodna i sliczna 😉Nie da sie ukryc brzucholek sie powieksza...W jedne jeansy (takie wieksze niegdys... 🙂 jeszcze wchodze-bardzo sie zdziwilam 😮,jednak wole leginsy jest wygodnie i nie uciska dzidzi.Zycze milego dnia,duzo usmiechu i buziaki w ten piekny dzionek:*

• Mamusia
wrócilismy z teatru, było fajnie 🙂 w maju kolejny spektakl dla maluchów 🙂

ja w czwartek jade do centrum to chce sobie buty na wiosnę kupić.
Ah, tak zachwalacie te leginsy i się łamię czy ich nie kupic, ale nie mam żadnej tuniki, a jak kiedys wcześniej pisąłam, z odkrytym tyłkiem latac nie bede bo mi się trzęsie 😜 ( mam takie wrażenie jak jestem w czyms obcisłym )

pogoda rewelacyjna 🙂 coraz cieplej, już zrzuciłam kozaki zimowe i latam w półbutach

Kasiu pewnie leginsy sa super ,ja do nich nosze tez dluzsze tuniki,nie ma tylka na wierzchu hi hi 😁
Pogoda cudna ,az chce sie zyc 🙃
No widze Kasiu ,ze dzieciaczka wprowadzasz w piekny swiat kultury i sztuki 🙂fajnie Koncze obiadek ,corcia wrocila z podworkam i od progu"MAMA GLODNA!!!!"-pozniej zajrze 😜

Ale sobie pospalysmy z corcia,po obiadku 🙂 Zachcialo mi sie truskawek,jednak to nie byl najlepszy pomysl....trzeba poczekac,bo poki co wiadomo,smak malo przypomina truskawke...A co tutaj tak cicho???

• Mamusia
No dziewczyny widać po małej ilości postów że dzis piękna pogoda.Pwnie wszyscy popołudniu na spacerkach byli.Choć wiem ze trochę u nas na forum smutno się zrobiło 😞 😞 😞 😞
My z mężem i pieskiem też się wybraliśmy na spacerek.Aż inny nastrój w taką pogodę
Ja już sobie leżę i czekam na pizze którą mi mój kochany mąż zamówił 🤪 🤪

• Mamusia
jest weekend, do tego ładna pogoda, pewnie dlatego 🙂 choć nie ukrywam, że jak odwiedzało nas więcej dziewczyn to było weselej 🙂

jakoś od wczoraj mam przeczucie, że moja ciąza zakończy się CC. Zmartwiłam sie troche tym łozyskiem na przedniej ścianie macicy, przed jej szyjką. Wiadomo, że łożysko migruje, ale lekarz powiedział mi, że jest już dosyć duże i nic nie obiecuje. Poczekam na kolejne usg w 22 tc i zobaczymy wtedy czy łozysko się przemieściło 🙂

• Mamusia
Leer napisał(a):
ja dzis od rana na zakupach byłam mieszkanko odwiedziliśmy i porobiliśmy pare rzeczy a teraz szykujemy z rodzinka grilla mmmmmniam ;*

gril o tej porze? 😁 szaleni 😉

mnie kojarzy się gril z ciepłą i słoneczną pogoda, świezym powietrzem i rozpalanym brykietem - takie mięso z grila jest niesamowite 🙂
ale mamy też grila elektrycznego i też można niezłe rzeczy przyrządzic 🙂

kasia1986 napisał(a):
Leer napisał(a):
ja dzis od rana na zakupach byłam mieszkanko odwiedziliśmy i porobiliśmy pare rzeczy a teraz szykujemy z rodzinka grilla mmmmmniam ;*

gril o tej porze? 😁 szaleni 😉

mnie kojarzy się gril z ciepłą i słoneczną pogoda, świezym powietrzem i rozpalanym brykietem - takie mięso z grila jest niesamowite 🙂
ale mamy też grila elektrycznego i też można niezłe rzeczy przyrządzic 🙂

na grila zawsze odpowiednia pora, a poza tym kuzyn mi podpowiada że nigdy do normalnych nie należeliśmy hehe ;_) miłego wieczorku moje ciężarówki ^^