Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
obyło się bez rzygania 😮 ufff....położyłam się i usnełam na chwilkę i jest oki 🙂 ah to samopoczucie 🥴zmienne jak nastrój 🥴
Witam nowe mamuśki 🙂
Leer,Mariolka super że po wizycie i wszystko jest w porządku 🙂
A z Zochą to faktycznie cisza straszna ... napisał by coś jej mężulek .
Kasia na pewno Wam się ułoży , to chwilowy kryzys który przetrwacie 🙂
Mój dziś się uczy na laptopie także zaglądne jak będzie wolny, jutro zdaje egzamin na uprawnienia do przewozu towaru 🤢 już się zaczynam stresować z nim...

• Mamusia
karolinecka831 napisał(a):
A muszę się Wam pochwalic , dziś byłam w sklepie po wyprwkę dla Wojciecha i zakupiłam kilka ładnych ubranek , koszulki , śpiochy , i takie tam , bucki bawełniane niemowlęce , czapeczki , już mam z ubranek prawie wszystko chyba ...

ty to wszytsko tak ładnie poukładane , ja nie mam nic , a nic .....

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
karolinecka831 napisał(a):
A muszę się Wam pochwalic , dziś byłam w sklepie po wyprwkę dla Wojciecha i zakupiłam kilka ładnych ubranek , koszulki , śpiochy , i takie tam , bucki bawełniane niemowlęce , czapeczki , już mam z ubranek prawie wszystko chyba ...

ty to wszytsko tak ładnie poukładane , ja nie mam nic , a nic .....

ja uz czekam tylko az bede miala miejsce w szafie i lece na zakupki 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
obyło się bez rzygania 😮 ufff....położyłam się i usnełam na chwilkę i jest oki 🙂 ah to samopoczucie 🥴zmienne jak nastrój 🥴
Witam nowe mamuśki 🙂
Mój dziś się uczy na laptopie także zaglądne jak będzie wolny, jutro zdaje egzamin na uprawnienia do przewozu towaru 🤢 już się zaczynam stresować z nim...

hej Asia dobrze ze obyło sie bez Czarna w skrocie mowiła ze cos nie tęgo dzis z Toba wracaj do formy
i nie stresuj sie 🙂

• Mamusia
kamiska napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Witam nowe mamuśki 🙂

hej Asia dobrze ze obyło sie bez Czarna w skrocie mowiła ze cos nie tęgo dzis z Toba wracaj do formy
i nie stresuj sie 🙂

to jakieś chwilowe , może mi winogrono gdzieś siadło na żołądku albo Szkrabikowi coś nie spasowało 🤢 w każdym razie jest duuuuuużo lepiej 🙂 bez porównania 🙂

• Mamusia
Mój żołądek się dziś uspokoił, ale profilaktycznie sączę herbatkę 🙂 🙂 🙂 Idę się kąpać za chwilkę, perukę wyprać itp, bo jutro jadę w odwiedziny do moich dzieci-muszę się jakoś prezentować 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Mój żołądek się dziś uspokoił, ale profilaktycznie sączę herbatkę 🙂 🙂 🙂 Idę się kąpać za chwilkę, perukę wyprać itp, bo jutro jadę w odwiedziny do moich dzieci-muszę się jakoś prezentować 🤪 🤪 🤪

herbata pomaga ....

• Mamusia
mgrzedzicka napisał(a):
A jak u Was z kawa? ja cały czas nie pilam bo mi ołowiem smakowala a teraz jak jestem w stanie wypic to mi tak cisnienie skacze po niej ze nagle sie cieplo robi serce wali jak glupie i rece sie trzesa wiec dalej nie moge pic
Ja nie piję, odrzuca mnie. Nawet przy mnie nie można pić, bo zapach mnie zabija!!!

Ja to trochę się zaczęłam denerwować jak tak czytałam o Waszych ruchach.Dopiero gdzieś od tygodnia czuję,że coś się dzieje w moim brzuszku. Tłumaczyłam sobie to tym,że szczupła nie jestem więc może to dłużej potrwa.No ale teraz jak coś się tam dzieje to już mi lepiej. Mój M to nic oczywiście nie czuje i trochę mu smutno jak mówię,że nasza Niunia się rusza.Ciekawe kiedy On coś poczuje

• Mamusia
achm napisał(a):
Ja to trochę się zaczęłam denerwować jak tak czytałam o Waszych ruchach.Dopiero gdzieś od tygodnia czuję,że coś się dzieje w moim brzuszku. Tłumaczyłam sobie to tym,że szczupła nie jestem więc może to dłużej potrwa.No ale teraz jak coś się tam dzieje to już mi lepiej. Mój M to nic oczywiście nie czuje i trochę mu smutno jak mówię,że nasza Niunia się rusza.Ciekawe kiedy On coś poczuje
heehehe,moj też nie czuje ruchów, a ja też nie czuję jej codziennie aż tak mocno. Ale na USG widać, że jest bardzo ruchliwa,nawet ciężko było ją pomierzyć hehehe. Tak że wszystko jest oki i mnie i u Ciebie pewnie też 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
achm napisał(a):

ja tez długo nie czułam ....ale teraz czuje i to jest najwaziejsze ....takze sie nie martw Aga....nie wiem czy wiesz ale mamy forum zdjecia i tam mozesz nas zobaczyc .... 🙂 🙂 🙂i dodac swoje

• Mamusia
mgrzedzicka napisał(a):
A jak u Was z kawa? ja cały czas nie pilam bo mi ołowiem smakowala a teraz jak jestem w stanie wypic to mi tak cisnienie skacze po niej ze nagle sie cieplo robi serce wali jak glupie i rece sie trzesa wiec dalej nie moge pic

ja nie pije od czasu gdy zobaczyłam 2 kreski na tescie ....

• Mamusia
Agamu napisał(a):
mgrzedzicka napisał(a):
Ja nie piję, odrzuca mnie. Nawet przy mnie nie można pić, bo zapach mnie zabija!!!

a ja pije słabą z mlekiem i smakuje mi jak nigdy

mi też lekarz powiedział,że ruchliwe i,że muszę czuć więc zaczęłam się bardziej wsłuchiwać i doszłam do wniosku,że wieczorami jest bardziej aktywne , w tych godzinach w których zazwyczaj już spałam więc może to przez to;w sobotę byłam na weselu i zabawne było to,że dziecko zrobiło się wyjątkowo aktywne,jak siedziałam za stołem to cały czas się ruszało;tak jakby tańczyła sobie 🙂

• Mamusia
achm napisał(a):
mi też lekarz powiedział,że ruchliwe i,że muszę czuć więc zaczęłam się bardziej wsłuchiwać i doszłam do wniosku,że wieczorami jest bardziej aktywne , w tych godzinach w których zazwyczaj już spałam więc może to przez to;w sobotę byłam na weselu i zabawne było to,że dziecko zrobiło się wyjątkowo aktywne,jak siedziałam za stołem to cały czas się ruszało;tak jakby tańczyła sobie 🙂

wiesz na weselu to muzyka głosno wiec sobie tanczyła....

• Mamusia
achm napisał(a):
heheeh to może jakaś tancerka tam rośnie 🤪 🤪