Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ale z Was gaduły 🙂 Co dojechałam do pierwszej strony to znów 20 do przeczytania. Skończyłam dzisiejszą literaturkę i zbieram się do spania.
W środę usg i wśród znajomych robimy zakłady co noszę. A Wy jak myślicie? Chłopak czy dziewucha??
Może jutro sobie z Wami pogadam, bo dziś już nie mam siły 😞
Zocha - witaj z powrotem 🙂
Kurcze coś nie mam pamięci ostatnio i jestem strasznie roztrzepana, ale trzymam kciuki za jutrzejszą glukozę 🙂 Wybaczcie...

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

iza131313 napisał(a):
dopiero 24 tydzkien a mi zaczyna sie dluzyc ta ciaza, tak bym chciala aby byl juz wrzesien i dzidzius z nami.
obawiam sie tez lipca i sierpnia, upalow i tego ciezkiego wstawania

Iza lepiej zyj chwila obecna-ciesze sie ze jeszcze mam sile zad podnosic hehe nie jest zle ,latem tez damy rade ,wiatraki full obroty i spacer po lesie ,bedzie dobrzer,nie martw sie juz na zapas 🙂 😎

letka82 napisał(a):
Ale z Was gaduły 🙂 Co dojechałam do pierwszej strony to znów 20 do przeczytania. Skończyłam dzisiejszą literaturkę i zbieram się do spania.
W środę usg i wśród znajomych robimy zakłady co noszę. A Wy jak myślicie? Chłopak czy dziewucha??
Kurcze coś nie mam pamięci ostatnio i jestem strasznie roztrzepana, ale trzymam kciuki za jutrzejszą glukozę 🙂 Wybaczcie...

Ja z pamiecia tez mam na bakier,ale dobrze,ze mamy Age-czarna jak ona ma dobra pamiec to chyba nikt ,wymiata nasza Agusia tu 🤪
A na co sie nastawiasz ??synek??? 🙂

• Mamusia
Dzień dobry Kochane!! Zocha super, że już jesteś 🙂 Pogoda u mnie do bani-pada deszcz. No nic idę na śniadanko,później jadę do pracy w odwiedziny (obawiam się trochę mojej ciążowej choroby lokomocyjnej, ale mam nadzieję że dam radę) 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
doberek Laski 🙂
Zocha super że wróciłaś i wszystko jest ok z maluszkiem 🙂 czekałyśmy na Ciebie 🙂

u nas dziś słoneczko , zapowiada się piękna pogoda 😎 pasuję coś poprać i obiadek jakiś przygotować a chęci nie ma 😮 🤢 😮 🤢
Też miałam odwiedzić koleżanki w pracy ale po dłuższym zastanowieniu stwierdziłam że nie pojade bo kierownictwo będzie kręcić nosem jak mnie zobaczy w robocie na L4...zostają nam telefony 🙂

• Mamusia
hej!
fajnie Zocha że wróciłaś bo tu całe forum już rozmyślało jak kontakt z Tobą złapać,cieszę się że z dzieciątkiem wszystko dobrze.
Aga ja chyba bym chciała żeby mój był ze mną przy porodzie i ostatnio wszło że on też chce wiec chyba tak będzie. 🙂
pozdraiwma Was kochane idę szykować kartony bo przeprowadzka tuż tuż

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
jedź odwiedź dzieciaczki to się na pewno zmotywujesz do działania 🙂 w jakiej szkole uczysz ?
W podstawówce 🙂 Moje klasowe dzieciaki (bo byłam wychowawcą 6 klasy) wydzwaniają kiedy ich odwiedzę, więc sie zbiorę i pojadę 🙂 a jeszcze czeka mnie zakończenie roku w czerwcu i ognicho pożegnalne, więc muszę się spiąć-w końcu MOJA ukochana klasa kończy szkołę!! 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
jedź odwiedź dzieciaczki to się na pewno zmotywujesz do działania 🙂 w jakiej szkole uczysz ?
W podstawówce 🙂 Moje klasowe dzieciaki (bo byłam wychowawcą 6 klasy) wydzwaniają kiedy ich odwiedzę, więc sie zbiorę i pojadę 🙂 a jeszcze czeka mnie zakończenie roku w czerwcu i ognicho pożegnalne, więc muszę się spiąć-w końcu MOJA ukochana klasa kończy szkołę!! 🙂

o to w fajnym wieku dzieciaki 🙂 na pewno stęsknione więc jedź prędziutko 😜 ja mykam na zakupy bo echo w lodówce i puchy heh lód pozostał 😜 😜 😜 do póżniej

hejka! 🙂
jak sie czujemy dzis? 🤨
my z myszeczką bardzo dobrze 😁 najedzeni, wyspani, czego chcieć więcej 🤪
wiecie co dziewczyny powróciły mi mdłości znów..
a juz myślałam że teraz będzie tylko lepiej a tu proszę.

co do pogody to u mnie tez pochmurno ale to dobrze bo sobie trochę odpocznę, ostatnio mam problemy z oddychaniem a jak jest upał to dopiero ciężko mi sie napowietrzyć 😠

Agnieszko - (Czarna ) 😁

suknia nawet nie zaczęła sie szyć 😁 teraz dopiero w sobote pojadę na pierwsza przymiarkę czyli założenie worka i zaznaczanie szpilami ... nudaa..
ale nie martwię sie bo wiem że uszyta bedzie na czas. 😎

• Mamusia
letka82 napisał(a):
Hej Dziewuszki!
U mnie za oknem też nieciekawie, pochmurno i jakoś tak niezachęcająco do wyjścia. Więc chyba spędzę dzień z żelazkiem 😉
Idę wciągnąć jakieś śniadanko i wracam z kawką 😁
Jezu jak ja nienawidzę prasować!! Normalnie aż mnie ciary przeszły... hihhhihih

• Mamusia
Agamu napisał(a):
letka82 napisał(a):
Hej Dziewuszki!
U mnie za oknem też nieciekawie, pochmurno i jakoś tak niezachęcająco do wyjścia. Więc chyba spędzę dzień z żelazkiem 😉
Idę wciągnąć jakieś śniadanko i wracam z kawką 😁
Jezu jak ja nienawidzę prasować!! Normalnie aż mnie ciary przeszły... hihhhihih

Kiedyś też tak miałam, ale odkąd mam nowe żelazko to polubiłam prasowanie, cud!! Żelazko mam około roku i cały czas coś prasuję 🙂 Dobrze, że małe ciuszki trzeba prasować :P

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
letka82 napisał(a):

Ja z pamiecia tez mam na bakier,ale dobrze,ze mamy Age-czarna jak ona ma dobra pamiec to chyba nikt ,wymiata nasza Agusia tu 🤪
A na co sie nastawiasz ??synek??? 🙂

Chciałabym... Moja mama całą ciążę była przekonana, że nosi chłopaka pod sercem a tu tadam!! niespodzianka, czyli ja 😁

• Mamusia
cześć dziewczyny
Agnieszka czarna ja nie poszłam na tą glukozę dzisiaj, bo źle się czułam wczoraj dziś też ale może przejdzie. Wczoraj zjadłam na obiad fasolkę po bretońsku o 14 a poźniej już nic bo myślałam, że zejdę brzuch mnie bolał masakrycznie momentami, aż mi cięzko było oddychać, padłam przy laptopie wieczorem...Dzisiaj rano nie wytrzymałam o 6 już sobie płatki zrobiłam z mlekiem, moze mi co ruszy. MASAKRA wczoraj miałam takiego doła, nie wiem czy przez ten obiadek. Warczałam na mojego. Kuźwa dziewczyny jak ja mam mu powiedzieć żeby nie brał z domu żarcia...Chcialabym gotować to na co mam ochotę 😠 a nie jesc przez mus bo to mam w lodowce.
Co do porodu to mój nie chce być, chyba ze tylko do bóli partych...
?Zocha dobrze że już wyszlaś ze szpitala 😘
Idę moż e na spacer pójdę, tylko gdzie zeby było blisko kibelka

• Mamusia
hej Mamuśki! u mnie też paskudna pogoda aż nic sie nie chce, dziś będzie dzień lenistwa 😮
widzę, że rozmawiacie o pracowaniu 😁 ja czekam z praniem i prasowaniem jeszcze trochę, mam wrażenie, że jak ubranka poleżą te parę miesięcy w szafie to stracą świeżość 😮 a w czym pierzecie? w proszkach dla dzieci? czy w zwykłych?