jaki straszny ten dzień, nie mogę się zmusić aby wstać od komputera;oglądam sobie właśnie na allegro ubrania bo pora aby jakąś letnią garderobę zakupić;jak kupiłam spodnie na początku marca tak w nich chodzę a do cienkich nie należą
WITAM.
DZISIAJ USG, BĘDĘ DŁUGO CZEKAC, BO AŻ DO 18 STEJ, ALE MAM NADZIEJĘ, ŻE DOWIEM SIĘ DZISIAJ KOGO NOSZĘ POD SERDUSZKIEM.
Wiecie co mój synek codziennie trzyma mnie za brzuszek, bo chce poczuc maleństwo ale ja czuję a on nie i się denerwuje, tłumaczę mu, że musi jeszcze troche poczekac ale on jest straszny nerwus ale ten widok nie da się niczym zastąpic.
to miłych wrażeń 🙂 ja bym mogła moją Niunię ciągle oglądać 🙂 a synek w jakim wieku?
Siema laski .....
Powiem Wam , ze da sie przezyc ta glukozę , nie było tak zle ....Rozpusciły mi w gorącej wodzie , ja od razu wcisnełam cytryne ,wypiłam przy nich .....pozwoliły mi jechac do domu , w domu przeczekałam z woda niegazowana do popicia godzine i pobrały znowu krew i juz jestem ....
Takze IZA czas na Ciebie i na te mdłosci GORZKA HERBATA mowie wam pomaga....
Agata -na pewno dzieci bede sie cieszyły , z odwiedzin .....
Agata 1982- zelaza najwiecej ma wątróbka ( w małych ilosciach mozna jesc) , pomidory i kiwi ......
Malex -czekamy na wiesci jak po wizycie .....na pewno chciałabys dziewczynke ....
Asia - ja dzisiaj miałam glukoze , a w czwartek ide na usg .....juz mam nerwa ale da sie wytrzymac hi hi , z takimi babami jak Wy o wszytskim sie zapominia....
Letka - ja juz Ci wywrozyłam co nosisz pod serduszkim , na pewno pamietasz ze jajeczka....
Z tego co pamietam to jest poł na pół ....jajeczka kontra cipeczki .....
Dziewczynki a czy normalnie możecie jeść mięcho?tzn.nie odrzuciło Was od niego?
w pierwszym trymestrze tylko w zasadzie chudą wędlinę, teraz jem czasami ale jakoś super mnie nie ciągnie, wcześniej najczęściej kurczaka ale nasłuchałam się jak teraz faszerują kury sterydami i teraz mi się trochę brzydzi
Dziewczynki a czy normalnie możecie jeść mięcho?tzn.nie odrzuciło Was od niego?
w pierwszym trymestrze tylko w zasadzie chudą wędlinę, teraz jem czasami ale jakoś super mnie nie ciągnie, wcześniej najczęściej kurczaka ale nasłuchałam się jak teraz faszerują kury sterydami i teraz mi się trochę brzydzi
No ja nawet wędliny nie moge,a jak czuje zapach mięsa to mną rzuca 😁 tak samo mam na widok sosów, i rosołu hehe niezła agentka ze mnie :]
Witam nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem sobą na wózku jak i Również od dziecka interesuj mnie tematyka ciąży chciałbym móc z kimś o tym porozmawiać czy mógłbym z paniami które czytają ten post
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Anulcia
Sam szpinak fujjjj,ale z ryżem pychotka 😁 🙂
agata_1982
to miłych wrażeń 🙂 ja bym mogła moją Niunię ciągle oglądać 🙂 a synek w jakim wieku?
letka82
i dużą ilością czosnku 🙂
Anulcia
ooo taaaakkkk 🙂
MALEX
agata_1982
agata_1982
to juz będzie poważny, starszy brat 🙂 a on kogo by chciał? braciszka czy siostrzyczkę?
Anulcia
czarna79
Powiem Wam , ze da sie przezyc ta glukozę , nie było tak zle ....Rozpusciły mi w gorącej wodzie , ja od razu wcisnełam cytryne ,wypiłam przy nich .....pozwoliły mi jechac do domu , w domu przeczekałam z woda niegazowana do popicia godzine i pobrały znowu krew i juz jestem ....
Takze IZA czas na Ciebie i na te mdłosci GORZKA HERBATA mowie wam pomaga....
Agata -na pewno dzieci bede sie cieszyły , z odwiedzin .....
Agata 1982- zelaza najwiecej ma wątróbka ( w małych ilosciach mozna jesc) , pomidory i kiwi ......
Malex -czekamy na wiesci jak po wizycie .....na pewno chciałabys dziewczynke ....
Asia - ja dzisiaj miałam glukoze , a w czwartek ide na usg .....juz mam nerwa ale da sie wytrzymac hi hi , z takimi babami jak Wy o wszytskim sie zapominia....
Letka - ja juz Ci wywrozyłam co nosisz pod serduszkim , na pewno pamietasz ze jajeczka....
Z tego co pamietam to jest poł na pół ....jajeczka kontra cipeczki .....
czarna79
ja cały czas od poczatku ciazy jem miesa i nie miałam z tym problemow , ale jak pamietam duzo dziwczyn do dnia dzisiejszego nie moga jesc .....
agata_1982
Viola1976
Anulcia
No ja nawet wędliny nie moge,a jak czuje zapach mięsa to mną rzuca 😁 tak samo mam na widok sosów, i rosołu hehe niezła agentka ze mnie :]
Anulcia
Witaj 🙂 Widze ,że mamy zbliżone terminy rozwiązania 🙂