Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
a ja jestem zła bo zamowilam kolezance ten zestaw stanik +stringi i kuzwa jeszcze nie przyszlo a dzisiaj ide do niej na panienski i co ja biedna zrobie buuuuuuuuuuuuu 😞
Wydrukuj zdjęcie i powiedz, że dostanie niedługo oryginał 🙂

dobry pomysł Kochana chyba tak bede musiala zrobic 🙂

Ja byłam przygotowana właśnie tek na gwizdkowy prezent dla Tomka-zamówiłam zegarek i nie przyszedł!!!!! Tzn przyszedł w końcu w Wigilię 🙂 ale fotę już miałam też przygotowaną w razie wu 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
I ja wróciłam z Biedrony ,ale zakupiłam tylko waciciki z pałeczkami bo smoczkow nie chce kupwac bo moga okazac sie zbedne tak jak przy Kubie a szczotek do butli nie było za to kupilam 2l lodow za 5,99 😮 😮i do tego dobre 🙂
co do monitoru oddechu to jak juz pisalam przy Kubie mialam i teraz tez bede miec boo czy to male czy duze mieszkanie to nie ma znaczenia on wykrywa podczas snu czy dziecko oddycha czy nie jesli cos sie dzieje to alarmuje a z niania to faktycznie jak sie ma male mieszkanie to wydatek zbedny przydaje sie natomiast na wyjazdach 🙂

Dorcia,moja Kamila tez smoczkow nie miala,nie chciala,a ja nie zmuszalam jej 🙂Kiedys tylko zdjecie cyklam ze smokiem,tak zeby bylo hahhaha

he he ja Kubie do zdjecia tez wciskałam ale to były sekundy bo pluł smoczkeim ile mial sił 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
a ja jestem zła bo zamowilam kolezance ten zestaw stanik +stringi i kuzwa jeszcze nie przyszlo a dzisiaj ide do niej na panienski i co ja biedna zrobie buuuuuuuuuuuuu 😞

Dorotka śledzisz Obame u Was 😁 😁 😁 ??

Przez tego całego Obame to ulice zaklopsione ludzie normalnie do pracy nie mogli rano dojechac i pizdnik do jutra .............

Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
I ja wróciłam z Biedrony ,ale zakupiłam tylko waciciki z pałeczkami bo smoczkow nie chce kupwac bo moga okazac sie zbedne tak jak przy Kubie a szczotek do butli nie było za to kupilam 2l lodow za 5,99 😮 😮i do tego dobre 🙂
co do monitoru oddechu to jak juz pisalam przy Kubie mialam i teraz tez bede miec boo czy to male czy duze mieszkanie to nie ma znaczenia on wykrywa podczas snu czy dziecko oddycha czy nie jesli cos sie dzieje to alarmuje a z niania to faktycznie jak sie ma male mieszkanie to wydatek zbedny przydaje sie natomiast na wyjazdach 🙂

Dorcia,moja Kamila tez smoczkow nie miala,nie chciala,a ja nie zmuszalam jej 🙂Kiedys tylko zdjecie cyklam ze smokiem,tak zeby bylo hahhaha

he he ja Kubie do zdjecia tez wciskałam ale to były sekundy bo pluł smoczkeim ile mial sił 🙂

haha ,tak sobie teraz mysle po hugo czlowiek ladowal te smoki do zdjecia???hahhahahaaha 😁 😁 😁
Lepiej nie dawac smokow,po co przyzwyczajac,moja to non stop cyca ssala hahaha

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

Dorotka śledzisz Obame u Was 😁 😁 😁 ??

Przez tego całego Obame to ulice zaklopsione ludzie normalnie do pracy nie mogli rano dojechac i pizdnik do jutra .............

przynajmniej mieli się jak wytłumaczyć jak cała wawa zablokowana 😁

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
u mnie chyba ciśnienie leci na łeb na szyje bo pije kawe i jeszcze mocniej ziewam ... zapowiadają burzę i ochłodzenie na jutro ... 😮 może faktycznie coś się kiełbasi pogoda 🥴 🥴 🥴 póki co upał niesamowity 😮 😮 😮 😮 😮
U mnie jest chłodno, nie pada jeszcze, ale pewnie będzie. Głowa mnie boli i kolana, a to oznacza zmianę pogody...i to zazwyczaj na gorszą...

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

haha ,tak sobie teraz mysle po hugo czlowiek ladowal te smoki do zdjecia???hahhahahaaha 😁 😁 😁
Lepiej nie dawac smokow,po co przyzwyczajac,moja to non stop cyca ssala hahaha

Wiesz co tez sie właśnie zastanawiam po co normanie to było bez sensu ha ha teraz to juz taka głupia nie bede mi tez tylko cyca ssał i co najwazniejsze nie było płaczu ,krzyku przy odstawianiu smoczka i ząbki ładniejsze 🙂: 😆 😆 😆

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
u mnie słonca juz nie ma lekko sie ochłodziło no i własnie cos mowili o WIKTORZE i gradzie

Asia imie kuźwa mac nie wybrane juz jestem zła bo ja naprwde nie wiem jakie imie 😠 😞

czasu jeszcze jest 😁 także spokojnie coś na pewno wpadnie Wam do głowy 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
letka82 napisał(a):
kalais napisał(a):
letka82 napisał(a):
Dzień dobry Brzuszki!!
Oj widzę że jestem z dyskusja strasznie do tyłu... Nie mam kiedy Was nadrobić...
Byłam wczoraj u dźina, kazał mi iść do laryngologa z tym moim krwotokiem. Wszystko jest ok, ale oczywiście muszę przestrzegać diety 😞 Tylko jak kiedy wkoło tyle pokus??
Wieczorkiem mąż odpalił grilla, przyjechał kolega którego nie widziałam pół roku i moja malutka już dostała pierwszy prezent - sukienusię z żeglarskim kołnierzem 🙂
Pochmurno za oknem, mam iść dzisiaj do lekarza ogólnego, ale chyba się nie uda, bo za oknem paskudnie i śpiąco...
Miłego dnia Wam życzę, spróbuję troszkę nadgonić...

letka zapisujesz sie do szkoly rodzenia? ja zapisalam sie do tej w szpitalu 170 zł , 9 zajęć po 2 godziny, zaczyna sie w połowie lipca

ooo dzięki Mila za wieści!! Ciągle się zbierałam i coś się nie zebrałam do tej pory... Słyszałam, że od lipca miała ruszyć jakaś darmowa szkoła rodzenia w Lcy w szpitalu ---> http://www.otolegnica.com/news.php?id=61524 A powiedz mi czy na te wszystkie zajęcia muszą chodzić tatuśkowie? Masz już wyznaczoną godzinę spotkań? Pytam, bo mój M. ułożył by sobie grafik pod szkołę.
Ja się ciągle zastanawiam nad szpitalem: Lubin czy Legnica...

hej, ja juz rozmawilam z kowalikiem o tej darmowej szkole i mowil ze nie wiadomo czy ruszy od lipca,bo czekaja na "wsparcie finansowe" z urzedu marszalkowskiego, ja bede u niego na wizycie 8 czerwca to bede wiedziala na 100%, a jezeli chodzi o ta platna szkole gdzie sie wstepnie zapisalam to zajecia sa w pon i sr od godz. 17 do 19, maja rozpoczac sie w polowie lipca ale babka da mi jeszcze znac, mowila ze fajnie jak chodza tatusiowie bo sa tez zajecia praktyczne nauka kąpania itp, jakbys chciala wiecej inf to jest nr to tej szkoly rodzenia 76 721 18 45

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Kamisia co do tych Twoich badan , ja jem od czasu do czasu wątróbke( 4 kawełeczki robione jak schabowe ) , duzo pomidrowów z cebulka ( wiem Asiu ze nie moge hi hi ) , buraczków tartych i duzo warzywa i dobre mam badania ....Takze jak od czasu do czasu zjesz wątróbke na pewno teraz dzidzi nic nie bedzie kochana .....Ja jem cała ciaze i dzidzia rozwija sie prawidłowo 🙂

Hej Czarnulko 😘 kupę lat 🙃 😉
pewnie że nie zaszkodzi 🙂 wszystkiego po trochę i będą eleganckie wyniki 🙂

jasne ze tak wszystko to prawda tylko niestety płytek krwi nie da się podnieść niczym zadna dieta tu nie pomoże niestety i dlatego to mnie tak dołuje 😞

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
IDE LASKI DO WANNY OPORZADZIC SIE NA WIECZÓR BO JAK WRÓCE Z PANIENSKIEGO TO MOZE JAKIEGO SEKSA SIE ZROBI 😜 😜 😜

🤪 🤪 🤪 o tak lepiej się przygotować 😁 pamiętajcie "myjmy się dziewczyny bo nie znamy dnia ,godziny " 😁 😁 😁 😁 😁

hej laski 🙂
dzis mam wizytę na 3d i dowiem sie płci maleństwa, i czy jest zdrowe:_) trzymajcie kciuki.
p.s sukienka ślubna z wczoraj była przygotowana tylko wstępnie ( normalka) ale moja kuzynka powiedziała że wyglądam pięknie, a ona nie kłamie 😉 wiec źle chyba nie będzie. zostawiam długą do ziemi.
a teraz uciekam czekać na narzeczonego bo o 15 30 jedziemy buźka 😉

ja dzisiaj prawie zawał miałam;pojechałam sobie do sklepu po czym zadzwoniła do mnie pani z administracji mojego mieszkania,żebym szybko wracała bo sąsiadów zalewam;po drodze prześledziłam każdy swój ruch czy dokręciłam wszystko itd,poza tym dopiero co u mnie skończył się remont który dosyć długo trwał no i jeszcze wizja remontu czyjegoś mieszkania więc leciałam jak na skrzydłach;jak otworzyłam to okazało się,że to nie moje jakby pomyśleli to by to wiedzieli bo ja tam nawet pionu nie mam i dopiero u pozostałych zaczęli sprawdzać;a Ci fachowcy to wody nawet nie zakrecili bo chcieli dojsc skad sie leje; no ale najwazniejsze ze to nie ja;powiedzieli zebym zostala w domu na wszelki wypadek jakby cos mi sie zaczelo na glowe lac 🙂

letka82 napisał(a):
achm napisał(a):
letka82 a z jakiej Ty wagi startowałaś,że On tak Cię upomina?

Powiem Ci tak moja normalna waga przed ciążą to 54 kg na samym początku (jak nie wiedziałam, jestem już w ciąży) schudłam do 51kg, ale liczę od 54...A teraz pokazuje 62. Mała waży ok 360 g, wię nie jest bardzo wielka - ja ważyłam 4100 a mój M. 4200 więc się śmiałam, że jest szansa że urodzę słoniątko 😁

no ty chyba ten Twoj lekarz to jakis przewrazliwiony jest;glowa do gory!

• Mamusia
moja znajoma niedlugo bedzie rodzila drugie dziecko i jej mąż pewnego dnia powiedział " no chyba się nie boisz, co to dla ciebie juz mialas jeden porod, przeciez to bulka z masłem", ona niezle sie wkurzyla i mowi: kur... wsadz sobie do dupy parasolke rozłóż ja i wyjmij z powrotem ;-), ale się usmialam jak mi opowiadala, jej mężus oczywiście nic juz sie nie odezwal 😁

Moja kolezanka rodzila 6tyg temu i nie bylo tak zle 🙂To jej 3cie dziecie ...a ponoc przy drugim najgorzej bylo...wiec nie ma tu chyba znaczenia,ze to drugi,czy kolejny porod..a tak sie ludzilam ze moze lzej bedzie hahaa,ale itak sie ludze -co mi pozostaje?haha 🤪

• Mamusia
kalais napisał(a):
moja znajoma niedlugo bedzie rodzila drugie dziecko i jej mąż pewnego dnia powiedział " no chyba się nie boisz, co to dla ciebie juz mialas jeden porod, przeciez to bulka z masłem", ona niezle sie wkurzyla i mowi: kur... wsadz sobie do dupy parasolke rozłóż ja i wyjmij z powrotem ;-), ale się usmialam jak mi opowiadala, jej mężus oczywiście nic juz sie nie odezwal 😁

Zajebisty tekst buhahahahahahahahahah 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Leer napisał(a):
hej laski 🙂
dzis mam wizytę na 3d i dowiem sie płci maleństwa, i czy jest zdrowe:_) trzymajcie kciuki.
p.s sukienka ślubna z wczoraj była przygotowana tylko wstępnie ( normalka) ale moja kuzynka powiedziała że wyglądam pięknie, a ona nie kłamie 😉 wiec źle chyba nie będzie. zostawiam długą do ziemi.
a teraz uciekam czekać na narzeczonego bo o 15 30 jedziemy buźka 😉

Leer napewno bedziesz sliczna panna młodą 🙂i daj znac po lekarzu 🙃 🙃 🙃