Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć dziewczynki. U mnie pogoda brzydka, dołująca i tak się też czuję. Zdecydowanie wolę słoneczko.
Co do gąbki, to Asi siostra jej odradza a moja bratowa mi poleca 😁. Jak ją obserwowałam przy kąpaniu, to faktycznie wygoda i bezpieczeństwo, nie bawiła się w wanienki. W dużej wannie kładła gąbkę i heja. Fakt,że ją często wymieniała bo bała się bakterii. Jak dla mnie super sprawa ale ja raczej nie będę mogła z niej skorzystać bo mam kabinę i mało miejsca dookoła i myślę że byłoby mi niewygodnie.

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
To jesteś po lewej stronie, jeśli chodzi o centrum to jesteś zdecydowanie bliżej niż ja.
Co do porodu to ja Marta bym została na twoim miejscu w Szczecinie, a poprosiłabym mamę jak masz taką możliwość aby do mnie przyjechała.

• Mamusia
Musiałam sie polozyc bo od tej duchoty zle sie czulam,przyszly chumry,zaczyna grzmiec juhuuuu od razu jakos tak na nogi stanełam 🤪
Co do tych wszystkich ciuszkow i innych akcesorii stwierdzilam ze nie bede w te upaly lazic po sklepach,tylko znajde jeden sklep przez internet i tam wszystko zamowie zeby tez nie placic za kazda wysylke osobna,jak mi przyjdzie to od jednej osoby hurtowo 😉

• Mamusia
W Zdrojach, 1. mam najbliżej, 2.w marcu otwarli tam nowy pawilon ginekologia-położnictwo. 3. Do wyboru wiele udogodnień dla rodzących, w tym koło porodowe (koleżanka z niego korzystała i bardzo sobie chwali). 4. Specjalistyczny sprzęt ratujący życie matki mi dziecka. 5. Tam chodzę na specjalistyczne badania 6. Tam pracuje też moja ginekolog 7. I tam mam zamiar chodzić do SR.

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Musiałam sie polozyc bo od tej duchoty zle sie czulam,przyszly chumry,zaczyna grzmiec juhuuuu od razu jakos tak na nogi stanełam 🤪
Co do tych wszystkich ciuszkow i innych akcesorii stwierdzilam ze nie bede w te upaly lazic po sklepach,tylko znajde jeden sklep przez internet i tam wszystko zamowie zeby tez nie placic za kazda wysylke osobna,jak mi przyjdzie to od jednej osoby hurtowo 😉

jak znajdziesz kogoś godnego polecenia daj znać, bo ja chcę zrobić tak samo

• Mamusia
aniulka25 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

jak znajdziesz kogoś godnego polecenia daj znać, bo ja chcę zrobić tak samo

nie ma problemu 😉

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
u mnie jest 100 razy gorzej niż wczoraj 😮 właśnie się wynurzyłam na pole , wczoraj fajny wiaterek był a dziś stoi wszystko w miejscu toż to tropiki istne 🥴

u nas tez upał nie do zniesienia 😞juz jestem zmęczona w nocy mialam rewolucje żoładkowe meczyłam sie okropnie dzis na szczescie lepiej tylko jakas oslabiona jestem,ale to pewnie przez ten upał 😞

• Mamusia
aniulka25 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
u mnie jest 100 razy gorzej niż wczoraj 😮 właśnie się wynurzyłam na pole , wczoraj fajny wiaterek był a dziś stoi wszystko w miejscu toż to tropiki istne 🥴

na pole to znaczy na dwór?????

Tak, tak na dwór. U mnie pole to pole, a dwór to dwór 😁 😁 😁. No cóż cumelka też nie znałam

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):

sa dni gdzie takie upały mi nie przeszkadzają,a dzisiaj źle sie czułam..jak lezalam to porozmawialam z moja Haneczka zeby troche mamusie pokopała to dała pare razy o sobie znac i chyba usnela..czytalam ze malenstwa slysza juz maminy glos i mozna smialo mowic do brzuszka a najlepiej od czasu do czasu wlaczyc jakas kolysanke to ponoc pozniej dzidziaj kojazy juz ta melodie i gdy placze mozna nia uspokoic 🙂

• Mamusia
Witajcie mamuski 🙂 🙂 🙂 🙂
Wszystkim niunią od cioci Agi wielkiego całusa w brzuszki 😘 😘 😘 😘 z okazji Dnia Dziecka.....
Dzisiaj czuje sie super , az chce sie zyc hihi .....i nie jadam zadnych truskawek.....myslałam ze wczoraj zejde ....ale dzisiaj jak zwinna syrenka pomykam ...... 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
ANIA100 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

na pole to znaczy na dwór?????

Tak, tak na dwór. U mnie pole to pole, a dwór to dwór 😁 😁 😁. No cóż cumelka też nie znałam

u mnie pole to też pole, a dwór to dwór :-)

• Mamusia
Agamu napisał(a):
jasna281288 napisał(a):
co dzisiaj na obiad macie bo ja nie mam pomysłU 😞

JA DZIŚ ROBIĘ RACUCHY Z ASI PRZEPISU. u MNIE UPAŁU NIE MA TAKIEGO, WIĘC NIE SPŁONĘ MOŻE W KUCHNI 🙂

u nas dzisiaj obiad bedzie zamowiony z okazji dnia dziecka,szwagier ma 30 lat a moj S 25 to juz nie takie dzieci hehe

• Mamusia
Czesc dziewczynki 🙂wszystkiego najlepszego dla naszych maleństw.Nie odzywałam sie troche bo siedze u męża we Francji i nie mam za bardzo czasu.Tu pogoda nawet w miare,nie ma takich upałow jak piszecie.Wiktor moj zadowolony wyszalał się na kajakach.Ja sama sobie sie dziwie bo tez jeszcze dałam rade wiosłowac 😁Jak u Was z ruchami ,bo mnie tak kopie ze w szoku jestem,najbardziej rano i wieczorem.

• Mamusia
aniawiktor1 napisał(a):
Czesc dziewczynki 🙂wszystkiego najlepszego dla naszych maleństw.Nie odzywałam sie troche bo siedze u męża we Francji i nie mam za bardzo czasu.Tu pogoda nawet w miare,nie ma takich upałow jak piszecie.Wiktor moj zadowolony wyszalał się na kajakach.Ja sama sobie sie dziwie bo tez jeszcze dałam rade wiosłowac 😁Jak u Was z ruchami ,bo mnie tak kopie ze w szoku jestem,najbardziej rano i wieczorem.

NO proszę komu lepiej!!!! NO mnie mały dziś też wali jak szalony. Nie wiem czy mu za gorąco, czy co?

• Mamusia
aniawiktor1 napisał(a):

Moja kopie jak tylko coś zjem 😉 Śmieję się, że te moje dodatkowe kg są stąd że po prostu lubię jak kopie 😁 😁 😁 Mąż wreszcie mógł poczuć kopniaki i teraz się wszystkim chwali jak to jego córcia szaleje 🙂

A co do obiadu to ja już drugi dzień jem bułki na parze z sosem z czereśni, mniam... Jem rano, w południe i wieczorem tak mi posmakowały. Chyba cały kilogram tych bułek zjem sama 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
letka82 napisał(a):
aniawiktor1 napisał(a):

Moja kopie jak tylko coś zjem 😉 Śmieję się, że te moje dodatkowe kg są stąd że po prostu lubię jak kopie 😁 😁 😁 Mąż wreszcie mógł poczuć kopniaki i teraz się wszystkim chwali jak to jego córcia szaleje 🙂

A co do obiadu to ja już drugi dzień jem bułki na parze z sosem z czereśni, mniam... Jem rano, w południe i wieczorem tak mi posmakowały. Chyba cały kilogram tych bułek zjem sama 🙃 🙃 🙃 🙃

a jak to się robi?