Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Ale sie o nas martwie wszystkie..poki co fajno fajno ,smichy chichy ,a teraz musimy bardzo uwazac na siebie i dzidziolki nasze ...bez przegiec dziewczynki 🤨

dokładnie tak pomyślałam ....
oj Iwonko będę leżeć na pewno tak się boje że szok 😞

Mezulek wie?Bedzie Cie teraz strzegl,a my tez swoja droga -internetowa bodaj ale tez 🙂 😘

nie wszystko bo przez kom gadaliśmy jak wyszłam zaraz wróci to pogadamy na spokojnie , chciał sobie urlop wziąć żeby pojechać ze mną to sie uparłam że sama pojade bo szkoda dnia na pół godzinną wizytę ... a potem żalowałam że go nie było bo ledwo się tam dotoczyłam 😮

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Ale sie o nas martwie wszystkie..poki co fajno fajno ,smichy chichy ,a teraz musimy bardzo uwazac na siebie i dzidziolki nasze ...bez przegiec dziewczynki 🤨

dokładnie tak pomyślałam ....
oj Iwonko będę leżeć na pewno tak się boje że szok 😞

Mezulek wie?Bedzie Cie teraz strzegl,a my tez swoja droga -internetowa bodaj ale tez 🙂 😘

nie wszystko bo przez kom gadaliśmy jak wyszłam zaraz wróci to pogadamy na spokojnie , chciał sobie urlop wziąć żeby pojechać ze mną to sie uparłam że sama pojade bo szkoda dnia na pół godzinną wizytę ... a potem żalowałam że go nie było bo ledwo się tam dotoczyłam 😮

Ja nieraz tez narzekam i marudze na chlopa ,ale jak jest przy mnie szczegolnie w trudnych chwilach to jest o niebo lepiej ,zawsze jakos tak bezpieczniej i cieplej w serduszku ..Asiek bedzie dobrze ,mnie sie zdaje ,ze jakby bylo az tak zle to by Cie bez dyskusji skierowal na oddzial ..ale teraz wszystko w Twoich lapkach 🙂Luteinka to nasz podtrzymywacz ,dzieki niej nic sie nie stanie 🙂
Trzymaj sie Kochana i zasnij juz ,nie kombinuj i nie stresuj sie niepotrzebnie ,mudzynek wie co robi ,gdyby cos to ..nie puscil by Cie tak swawolnie do domku ,nie nie 🙂 😉 😘 😘 😘 😘

trzymam kciki ,zeby calutki nasz wrzesien beztrosko sobie trwal 🙂a dzidziolki spokojnie siedzialy w brzuszkach , wyszly kiedy przyjdzie ich czas ,a nie tu sie pchac na swiat ...,jeszcze nie gotowe wyprawki ,remonty w chalupach !!!
,nie ma mowy ! 😉 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
trzymam kciki ,zeby calutki nasz wrzesien beztrosko sobie trwal 🙂a dzidziolki spokojnie siedzialy w brzuszkach , wyszly kiedy przyjdzie ich czas ,a nie tu sie pchac na swiat ...,jeszcze nie gotowe wyprawki ,remonty w chalupach !!!
,nie ma mowy ! 😉 🙂

Dobrze piszesz kochana.....a co do mojego znikniecia ogladałam film na polsacie i wcinałam ogoraski pychotka

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
ja jak go raz zapytałam czy co wizytę mnie będzie badał to powiedział że tak bo potem nie ma zamiaru po sądach łazić jakby się okazało coś nie tak 🥴
ja bym nalegała na badanie , w końcu po to się idzie

dokladnie ,nie mile jest rozkraczanie sie jak żabicha ale jaki spokoj ducha ,kiedy wiemy co i jak ,a nie tak w ciemno ..ja bym oszalala z niepewnosci ...

ponoć taki częste badania nie są dobre, bo mozna wprowadzić bakteri. ja niestety też co wizytę jestem badana. Mojego męza siostra chodziął do gina, u którego tylko na początku była badana. Potem rąk jej do pipki nie wsadzał. Stan szyjki oceniał na usg, miała co wizytę więc i dzidziusia podpatrzyła i szyjkę macicy mogła zobaczyć 🙂

A tak w goóe to znów porody się szykują u mnie w rodzinie. 2 lata temu dwie siostry M były prawie równolegle ze mną w ciązy i urodziłyśmy w odstepie miesiąca od siebie. Teraz okazało się, że oprócz mnie w ciązy jest druga siostra M ( jakoś termin na luty), a pierwsza siostra miała dziś cesarkę 🙂 znów "trojaczki" tyle ze w większych odstepach czasu. Smieje się z tesciów, bo kilka lat temu mieli jdną wnuczkę. Niedługo będą mieli siódemkę wnucząt 🙂

• Mamusia
dzień dobry Kochane
wczoraj pozno wróciłam wiec tylko dzis podczytalam co tam u Was,
wiem co czujesz Asia jak ja zostałam postraszona szpitalem to wyłam cały weekend rozumiem cie,trzeba teraz cierpliwie lezec i tyle
u mnie fajny wieczor maz zrobil super kąpiel pozniej winko (ja polłyczka w kieliszku 😁)-uczcilismy nowe mieszkanko 🙂
trzymajcie sie bede zagladala a tymczasem ide polezec

• Mamusia
Dziewczynki DZIEŃ DOBRY[color=blue][/color] 🙂
U mnie w końcu chłodniej i brak słońca 🤪 🤪 🤪 i chyba padać będzie. I dobrze, bo po ostatnim maratonie z upałem mam dość!!!!!!!
Muszę dziś z Majeczką do weterynarza podjechać, bo jakieś strupki na pyszczku jej się porobiły 😞 jakby jakieś uczulenie... 😞 Mam nadzieję, że to nic złego. Biedna moja dupka ruda!!

• Mamusia
kasia1986 napisał(a):
witam 🙂

u mnie zimno i pada. Przyjemnie, choć wolałabym żeby dzis nie padało bo muszę po mieście bez auta polatać.

Jadę dzis do reala bo klapki za 4 zł w promocji - do szpitala je wezmę 🙂
a pewnie, po co wydawac kupe kasy 🙂 a jak samopoczucie?

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Ale w nocy lało 🤪 zmiana pogody chyba sie równiez udzieliła mojemu malenstwu bo od samego rana buszuje w maminym brzuszku 🙂 🙂 plecy mnie cos troche bola..
Moja Olenia też od rana szaleje, tak sobie mysle ze niedawno w ciążę zaszlysmy a juz niedlogo porod bedzie

• Mamusia
mgrzedzicka napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Ale w nocy lało 🤪 zmiana pogody chyba sie równiez udzieliła mojemu malenstwu bo od samego rana buszuje w maminym brzuszku 🙂 🙂 plecy mnie cos troche bola..
Moja Olenia też od rana szaleje, tak sobie mysle ze niedawno w ciążę zaszlysmy a juz niedlogo porod bedzie

Nooo pamietam te poczatki 4 tydzien,10 a tu juz polowa ciazy i tak na prawde malo czasu zostalo,chwila i juz na porodowce bedziemy lezec 🤪
sniło mi sie ze wszyscy trzymali na rekach moje dziecko a mi nie chcieli dac ;/

• Mamusia
Dzień dobry!!
Fajnie chłodno za oknem, wreszcie można funkcjonować 🙂 Jak wczoraj była burza to moja mała tak szalała, że w końcu tatuś zaczął głaskać brzuch i mówił: "nie bój się, to tylko burza" 🙂 Jakoś tak cno mi się wtedy zrobiło... Dzisiaj od rana też szalała i to tak bardzo, że o 6 rano trzeba było wciągnąć kanapkę by miała siły na dalsze harce. Zjadłam i się uspokoiło no to ja z powrotem w kimę.
Pamiętam jak kilka dni temu wszystkie pisałyśmy, że jakieś nieruchawe te nasze pociechy. Chyba teraz nadrabiają 😁

• Mamusia
hej , co za masakryczna noc , koszmary takie 😮 nawet nie będę powtarzać co mi się śniło 🥴 🥴 🥴 mój aż się przebudził bo się rzucałam po całym wyrze i przegadaliśmy chwilkę w nocy bo i ja co po chwilę się budziłam 🥴
Na dodatek dziś kumpele z roboty przyjeżdżają jak się cieszyłam tak teraz najchętniej bym przełożyła wizytę ehhh... może lepiej niech przyjadą i na kopią mi do dupy żebym się opamiętała ....
Jedziemy do apteki ... będę kukać 😘 😘 😘