Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okolic! - reaktywacja :) | Forum o ciąży

asiula83

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no to raczej Dagi ten kurs dla małych i średnich firm - i skoro jeszcze nie założyliście to te informacje odnośnie założenia mogą się przydać bo nie do końca w jednym okienku się to załatwia 😉 ale nie jest to trudne

Rozalka czasem się tak właśnie zawiesza wiesz ale to trwa chwilkę i już, naprawdę nie ma sensu się stresować nie potrzebnie bo i tak jeśli myślisz Broń Boże o autyzmie to to wychodzi dopiero po 2 roku życia, Kacperek musi przemyśleć kilka spraw i tyle 🙂

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nie nie myślę o autyzmie. Ale takie zawszieszanie się jest podobno jednym z objawów padaczki 😞 Nie wiem co o tym myśleć Bo jemu na prawdę często się to zdarza 2 razy dziennie nawet. W poniedziałek pójdziemy do lekarza bo dzisiaj już miejsc nie było

• Mamusia
My już oczywiście nie śpimy po 30 min, ale humorek ciut lepszy od porannego. Ja zdążyłam sobie umyć głowę także i tak spory sukces.

Co do zawieszania to ja nic takiego nie zaobserwowałam no chyba że są reklamy w telewizji to co innego. Ja myślę Daguś że nie masz co się na zapas stresować, pewnie że lepiej to sprawdzić żeby mieć pewność ale i tak myślę że wszystko jest w porządku 🙂

aaa i zaraz zbieramy się na pomidorówkę bo obie bardzo lubimy 😉

• Mamusia
Daga spytam siostry co ona o tych zawieszeniach myśli, w każdym razie jak cokolwiek podejrzewasz nie używaj zabawek migających bo to może padaczkę właśnie wywołać

🙂 u nas też dziś pomidorówka bo Rozi strajkuje z jedzeniem, a pomidorówkę myślę że wsunie 🙂

• Mamusia
Cześć!
U nas kolejny ciężki dzień, Mateuszowi nadal dokuczają ząbki, najgorsze że nie chce nic jeść 😞
Daga u nas też zdarza się że Mati się zawiesi i można wołać, mówić a on na nic nie reaguje ale to trwa tylko chwilke.
Do nas dziś przychodzi ksiądz na kolęde, ciekawe jak Mati zareaguje...

hej laski 🙂
Nadrobiłam Was trochę ale nie mam siły się do postów odnosić 😞
Ja weekend w kielcach na uczelni spędzam więc myślami jestem trochę tu, resztę w domu..
łeb mi pęka i szlag mnie trafia.. czasem mam ochotę rzucić te studia i wreszcie odpocząć 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Ja dopiero teraz bo od rana sprzątam 🙂 Kacper dzisiaj dał mi się wyspać bo obudził się dopiero przed 9 🙂 co prawda 2 pobudki w nocy ale i tak jestem wyspana. Teraz już sobie ucina drzemkę bo się zmęczył przy sprzątaniu bo nawet musi ze mną odkurzać 🙂
Jak się obudzi to pewnie pójdziemy na jakiś spacerek chociaż pogoda kiepskawa, ale może uda się nam zebrać.
Zmykam zjeść w końcu jakieś śniadanie.
A gdzie reszta dziewczyn?????

• Mamusia
my jesteśmy tylko czekamy na gości - Rozi podobnie jak Kacperek musiała odkurzać, ale też zmywać, robić oponki i takie tam - mnóstwo roboty, a najgorsze że żeby się do tego przygotować psychicznie ciągle się budziła w nocy i ja padam - bo oczywiści za każdym razem wołała mamę...

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
My jesteśmy dopiero teraz bo od rana miałam troszkę pracy 🙂
Nocka względna, Paulinka obudziła się przed 8 ale do 9 ładnie bawiła się z tatą także ja się wyspałam.
Potem byliśmy na zakupach a jak wróciliśmy to zaczęłam robić ciasteczka francuskie na specjalne zamówienie mojego męża bo mu bardzo posmakowały a potem pierogi ruskie 🙂 także dopiero skończyłam, zjadłam i padam.
Idę poleżeć a wieczorem się pokażę 🙂

• Mamusia
Hejka 🙂

My po spacerze i zakupach ( Karina przepraszam ale byłam zamyślona i nie słyszałam :silly 🙂
A zaraz przychodzą do nas znajomi więc raczej już nie będę miała jak wejść. Także życzę spokojnej nocki dla wszystkich 😘
U nas Kacper też przesypiał pięknie noce ale niestety już się to skończyło i teraz budzi się raz góra dwa razy. Ale i tak nie narzekam bo wiem ze może być gorzej 🙂
Uciekam już.

hej hej 😁
Ja już po zajęciach dzisiaj;p
Facet co mi wczoraj problemy robił dzisiaj dał mi 4;p przez przypadek 😁 niby mu napisałam prace zaliczeniowe a za kontrolną dał mi 4 ale chciał mnie za te nieobecności pytać.. ale machnął się i zamiast mnie zapytał kolegę 😁
Techniki mediacji zdane na 4 🙂
i ostatnie kolokwium zobaczymy ale wszystko dzielnie przepisałam 🙂
jutro wyniki z podstaw wychowania:P
Marzy mi się poniedziałek 🙂 albo najlepiej jutro po południu.. tęskni mi się za moim i chłopcami..