Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okolic! - reaktywacja :) | Forum o ciąży

asiula83

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Musi być dobrze, nie widzę innej opcji 🙂
Najbardziej męczy mnie to, że mogło być coś nie tak podczas porodu a ja po prostu nie pamiętam bo jak urodziłam to dostałam drugą dawkę znieczulenia i odjechałam tak ze nie wiedziałam nic co się dzieje 😞 Przy następnym porodzie musi być już Krzysiek nie zostanę sama za cholerę!!!!!

• Mamusia
Ale to ni tylko o takie zawieszanie chodzi 😞 bo takie zawieszanie jest w miarę normalne. A Kacper zawiesił się raz tak bardzo bardzo bardzo - aż nie chce o tym sobie przypominać bo mnie ciarki przechodzą jak o tym pomyśle 😞

Daga będzie dobrze! Zrobicie badania i mam nadzieję okaże się, że jest ok 🙂
Tym bardziej, że jak sama pisałaś Kacper się super rozwija - a to z reguły dobry znak 🙂 Córka mojego kuzyna ma padaczkę i niestety nie można powiedzieć, że rozwija się chociażby przeciętnie.. będzie dobrze!

Mi też chłopcy zasnęli 🙂 o dziwo bez problemu - ale dość późno.. a ja zamiast zająć się sobą biorę się za sprzątanie:/ wrr.. nie chce mi się ale muszę

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
U nas nocka w miarę choć Paulinka obudziła się już przed 7. Teraz szaleje, ale coś mi się zdaje że zaraz pójdzie spać.
Byłyśmy już na zakupach ale pogoda straszna więc z dłuższego spacerku póki co nic nie będzie.
Ja teraz zabieram się za sprzątanie i czekam na pana od internetu, ale oczywiście będę zaglądać.

Miłego dnia

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Młody ucina sobie drzemkę a ja delektuję się w końcu i ciszy i spokoju kawką 🙂
Nocka przespana bardzo ładnie z jedną pobudką ok 6 na mleczko i spanie do 8.30 🙂 Oby było już tak codziennie. K wyjechał już o 6 i wróci późnym wieczorem 😞 Ale za jakieś 2 godziny powinna być już moja mama, szkoda tylko, że taka pogoda bo myślałam ze pójdziemy się poszwendać 😞

Asiu zrób kiedyś Paulince zdjęcie jak tak śpi 🤪 🤪 Musi to słodko wyglądać 🙂

A teraz uciekam bo muszę pranie powiesić i wstawić kolejna ale zaraz będę

• Mamusia
Pogoda dzisiaj okropna, nic tylko spać 😞

Już się czaiłam na nią z aparatem ale musiała mnie usłyszeć i zrobiła wielkie oczy to ją położyłam i o dziwo śpi do teraz, więc też mam ciszę i spokój 🙂 większość rzeczy już zrobiłam więc mogę odpoczywać.

• Mamusia
Cześć!!!
Daga na pewno z Kacperkiem będzie wszystko ok 🙂 dobrze że zrobicie badania bo będziesz spokojniejsza. A Kasperek ma jeszcze jakieś niepokojące objawy oprócz zawieszania się?

Asia sama chciałabym zobaczyć jak Paulinka zasypia na siedząco 🤪 🤪
Anonimosia witamy wśród krakowskich mam 🙂
U nas nocka jak zwykle cała przespana aż do 8:30 🙂 tyle że Mati wieczorem nie mógł zasnąć tylko zabawa była mu w głowie. Teraz miał mała drzemkę 20 min i znowu rozrabia, najgorsze że znowu zaczął ściągać okularki i je gryźć...chyba lepiej smakują niż jakakolwiek zabawka 😮

• Mamusia
Anonimosia Witaj 🙂 Gratulacje synka 🙂 Coraz więcej nas 🙂

U nas z mleczkiem jest tak ze rano zjada ok 210-240 z obrobią kaszki i później na kolacje zjada kaszkę albo na mleku albo na wodzie, czasami jeszcze w nocy dostanie jak nie ma innej możliwości żeby zasnął.
Kacper już wariuje bawi się piłką i biega za nią po całym domu 🙂

• Mamusia
Nic Ci się Karina nie śniło 🙃 🙃 Jak nic nam nie stanie na przeszkodzie to w piątek zapraszam do mnie 🙂

Gosia wydaję mi się, że nie masz się co martwić z tego co wiem dzieciom zdarzają się takie okresy mlekowstrętu - powinno przejść samo ważne żeby jadła inne rzeczy. A jogurty, serki zjada??

• Mamusia
Widać że brzydka pogoda za oknem bo ruch się zrobił na forum 🙂
My już po zupce, ciasteczka upieczone, posprzątane więc chwila oddechu 🙂

Anonimosia witaj na forum 🙂 Mam nadzieję że będziesz tu często do nas zaglądać.

Gosia u nas mleczko póki co jeszcze też jest dobre. My jemy rano ale zupkę mleczną np z płatkami i wieczorem kaszkę na mleku i zdarza się nam w nocy zjeść tak około 150 ml.
Zdrówka dla Nikoli!!! Teraz strasznie zdradliwa ta pogoda, trzeba uważać.

Daga miałam pytać. Jak Kacperkowi pulpeciki smakowały? bo myślę że jutro zrobię Paulince jak były dobre 🙂