Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okolic! - reaktywacja :) | Forum o ciąży

asiula83

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej jeju jak sie robi takw czesnie ciemno to taka zmeczona jestem ze masakra niecierpie tego...w lecie o tej porze bylabym na spacerze.....;;;;;a tu dupa zimno ciemno i ponuro.........mlody tez nie najlepeij znosi......ta ciemnosc:]

niemartwsie...skad ty na taki pomysl wpadlas z tym nikiem..?? a powiedz ile masz lat i wiecej cos o sobie czym sie zajmujes??

• Mamusia
aaa_aniusia napisał(a):

niemartwsie...skad ty na taki pomysl wpadlas z tym nikiem..?? a powiedz ile masz lat i wiecej cos o sobie czym sie zajmujes??

Mój mąż wymyślił taką piosenkę dla Filipka, w której często powtarzają się słowa "nie martw się". Akurat mu ją śpiewał, jak się rejestrowałam na forum 🙂
Mam 26 lat. Teraz zajmuję się tylko Filipkiem. Jak zaszłam w ciążę, to pracowałam w Galerii Krakowskiej, gdzie sprzedawałam garnitury 🙂 Można powiedzieć, że ciągle szukam pomysłu na siebie, bo ciężko o pracę dla ludzi z moim wykształceniem 😉 (skończyłam filozofię)
Też napisz coś o sobie, pracujesz czy też jesteś pełnoetatową mamą?

• Mamusia
Cześć 😉
U nas kataru ciąg dalszy ale na szczęście tylko na tym się skończyło 🙂 Weekend spędziłam na poszukiwaniach butów..nic nie mogłam znaleźć, zjeździliśmy pół Krakowa, a ludzi wszędzie tłumy, tak to jest jak się czeka do ostatniego momentu 🙃 W końcu zakupiłam, dziwię się że moje nogi jeszcze są całe...nigdy w życiu nie miałam tak wysokich obcasów 🤪 🤪
Ola życzę powrotu do zdrowia 😉
Daga wszystkiego najlepszego dla mamy 😉 Też miałabym dylemat co do ciast, może upiecz oba 🙃
Ela zaglądaj do nas częściej i pisz co u was słychać 🙂

• Mamusia
dziendoberek...
niemartwsie--- ja mam 22 lata i jestem pelnoetatowa mamuska:] przed ciaza pracowalam jako niania.....uczylam sie zaocznie wiec mialam tylko weekendy zajete a ze kocham dzieciaki to sie nimi opiekowalam;]:]przyjemne z pozytecznym;]

probuje polozyc malego na drzemke ale to ciezkie zadanie sieedzi w lozeczku juz ledwo na oczy patrzy ale sie nie polozy gamon jeden ...;p

wczoraj zrobilam zupe jarynowa na obaid i jestempelna podziwu na moich chlopcow...mowie tu o mezu i maksiu bo obydwaj zajadali sie brukselka z zupy a moj mezus porpostu nie trawil brukselki i mowie mu patrz zjadles brukselke!! a on na to tak?? myslalem ze to brokuł ..ja mowie takk....prawie to samo:];] a moje dziecie....barfzo lubi ale to dobrze...samo zdrowie:]

• Mamusia
Hej 🙂
Postaram się teraz częściej zaglądać 😁 obiecuje poprawę 😜
u nas wszystko w jak najlepszym porządku 🙂 Bartek do przedszkola śmiga a my z Ania w domu. Jestem mega pozytywnie zadowolona ze sie dostał bo z 2 w domu to oszalała bym, Bartek na maxa zajmował mój czas na różne gry i zabawy czy malowanie, a dla małej nie miałam czasu 🤢 ale teraz odkąd rozpoczął edukacje 😉 jest super i Ania tez zadowolona bo może spokojnie spać 🙂 generalnie Bartek w ogóle nie jest zazdrosny o małą i bardzo się nią cieszy 🙂 Dlatego mamusie jedynaków brać sie do roboty za kolejne maleństwo 🙂

• Mamusia
hej
u nas plany jezdzace hehe czyli jezdzenie po cmentarzach...wprost nie moge sie doczekac nie ma nic wspanialszego.....;/;/;/;/;/masakra

mlody spi....w koncu u mnie wlasnie byla siostra opilysmy w sumie niewiem co.....hehe

no mloda ale sie ciesze bo ja kocham dzieci i zawsze chcialam miec szybko a od 17roku zajmowalam sie dziecmi jako nianai.....

• Mamusia
Dobry wieczór.
Mateusz jeszcze nie śpi, ostatnio późno zasypia, Tomek w pracy, a ja na chwilkę przy kompie 🙂
niemartwsie tak widać Twoje imię na profilu...
Ela dobrze, że Bartek chodzi do przedszkola, wyszaleje się tam i może masz w domu więcej spokoju 🙂 Śliczne zdjęcie i Anulka podobna do mamusi 🙂
Ania do opijania nie musi być okazji 😁

• Mamusia
mama2 - jak miło 🙂 napisz, proszę, jak się mieszka na Bieżanowie. Szczerze mówiąc trochę się boję, bo sporo złych rzeczy słyszałam o tej dzielnicy...

aniusia - dziś tak strasznie wieje, że darowałam sobie wyjście z Młodym na groby. Mam nadzieję, że Was nie zawieje...

• Mamusia
Niemartwsie jako Bieżanów to zależny gdzie się mieszka bo na nowym to faktycznie nie ciekawie ale ja mieszkam na starym w domach jednorodzinnych tu jest spokojna okolica 🙂 a ten twój złocień to zupełnie spokojnie bo to w sumie nowe osiedle i tam jest pełno młodych małżeństw z dziećmi wiec super : )Ty będziesz mieszkać w tych blokach blisko telefoniki???

• Mamusia
dobrywieczor
strasznie rzadko tu sie cos pisze...moze trzeba to zmienic??
u nas dzis spacdrek....po parku kurcze lubie park jeseinia:] te wsytkie liscie super to wyglada...
maksiu juz smacznie spi...a ja zaraz biore ksiazke i bede czytac:]

dzien jak codzien tylko brakuje mi troche pomocy ze strony meza ktory ciagle w pracy jutrro weekend a on znowu w pracy...kurcze chcialabym gdzies wyjsc razem na spacer aeby poagdac a tu calkiem sama (no z maksiem oczywiscie )wrecz brakuje mi towarzystwa....a te wszystkie mamy w parku to albo nie podchodz bo jak ty wogole wygladasz taka w kiecce za nie powiem ile futro i szpile ktore wygladaja jak psu z gardla wyjete przez ta chlape i bloto albo takie matki polski ktore laza obzygane i nic tylko a boj synus albo moja corcia to itamto no maskara.....nie ma normalnych ludzi???

• Mamusia
dobrywieczor
strasznie rzadko tu sie cos pisze...moze trzeba to zmienic??
u nas dzis spacdrek....po parku kurcze lubie park jeseinia:] te wsytkie liscie super to wyglada...
maksiu juz smacznie spi...a ja zaraz biore ksiazke i bede czytac:]

dzien jak codzien tylko brakuje mi troche pomocy ze strony meza ktory ciagle w pracy jutrro weekend a on znowu w pracy...kurcze chcialabym gdzies wyjsc razem na spacer aeby poagdac a tu calkiem sama (no z maksiem oczywiscie )wrecz brakuje mi towarzystwa....a te wszystkie mamy w parku to albo nie podchodz bo jak ty wogole wygladasz taka w kiecce za nie powiem ile futro i szpile ktore wygladaja jak psu z gardla wyjete przez ta chlape i bloto albo takie matki polski ktore laza obzygane i nic tylko a boj synus albo moja corcia to itamto no maskara.....nie ma normalnych ludzi???

• Mamusia
hej my z dziećmi dziś samotna niedziela bo mąż pojechał na grzyby do Czchowa o 5 rano a dopiero koło 14 planują powrót 😉 ja juz po obiadku Bartek tez jeszcze Anke pożywię i idziemy na spacer 🙂
Dziś wielka niedziela bo Anka właśnie opanowywuje przekręcanie się z pleców na brzuch i z powrotem 🙂