Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okolic! - reaktywacja :) | Forum o ciąży

asiula83

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziendobry...
ja jesem jak was nie ma....to sie nazywa szczescie...

mldu mi daje w tylek juz mam dosc tych nocy jak zbliza sie wieczor to mnie od razu glowa budzi sie kilka razy w nocy i raz musze mu dac mleko...bylam w wtorek na szczepieniu powiedziala ze do poltora roku moze tak byc kurna no ja juz w dzien ledwo funkcjonuje co chiwle sie budze bo cumel bo pic bo niewiem co bo jesc bo juz ma dosc teo....wiec zalamka

cos tam podcytalam...apropo prawka pamietam jak ja zdawalm ja jezdzilam jeju...kiedy to bylo...a uwielbiam jezdzic i jedyne czego sie balam to jak mialam pierwszy raz sama jechac z malym ale przezylismyy...balam sie ze zacznie plakac na srdoku drogi czy niewiem kupe zrobi...ale dalsimy rade.;p;p

ja tez pamietam o zdjeciach wrzuce ...niedlugo:]

jeszcze ta pogoda ostatnimi dniami wogole czlowieka dobija

• Mamusia
Hejka 🙂

Nie Asiu nic nie oznacza, będę wiedziała coś za tydzień dopiero.
A tak się uśmiecham, bo już mam dość dołowania się i zastanawiania co to będzie 😞

U nas bardzo miły weekend, wczoraj byliśmy u brata Krzyśka.
Kacper się pobawił z dzieciakami, był tak wykończony, że zasnął w aucie i nawet nie obudził się jak go rozbierałam i w piżamkę ubierałam.
A dzisiaj udało nam się w końcu kupić buty na zimę dla Młodego a potem kulki 🙂

I jutro do roboty 😞
Jak sobie pomyślę, że muszę wstać przed 6 to mi się wszystkiego odechciewa.
Na szczęście już wszystko mam w domu zrobione, pranie powieszone, sterta wyschniętego wyprasowana, także teraz już tylko relaks.
Chociaż i tak pewnie zaraz pójdę już spać.

• Mamusia
dzien dobry:]

fatalny dzien jezu albo mlody jest tak dozarty albo ja mam taki beznadziejny humor ale pewnie to drugie wszystko mnie denerwuje...i odliczam tylko pocichu zeby sie na dziecku nie wyladowac a juz sie zdarzylo ze mialam ochote kilka razy na niego wrzasnac...boshe niewiem jakiegos dola lapie chyba przez ta cholerna pogode....

dzis w koncu do dentysty...niecierpie dentysty ale trzeba tego zeba wstawic ...w koncu zaczal mi sie ruszac ten tymaczasowy..

i goraca polecam ksiazke "stowarzyszenie wkurzonych rodzicow" mink elliot super ksiazka o rodzicach....taka lekka szybko sie czyta:]

• Mamusia
Hej 🙂
Ania u nas tez jakoś nerwowo ale to przez to ze Anka nie może się skopić i zasnąć 😮 a inaczej nie potrafi 😉
Musze się pochwalić ze wczoraj Anulka skończyła 6 miesięcy 😁 😁 😁 czas tak szybko ucieka... 🤪
Tez oglądałam wczoraj MasterChefa i jetem super zadowolona bo Miłosz dostał się do finału 🙂 to mój kierownik z poprzedniej pracy jak studiowałam 🙂 i w życiu nie podejrzewała bym go o takie zdolności 🤪 🤪 🤪 🤪 bardzo roztrzepany człowiek, a co najlepsze to nawet faktur nie umiał naliczyć i robiłam to za niego 😁 😁 😁 😁 potem straciłam prace bo wyjechał własnie z mama do Brazylii.
Daga a mieszkał w sumie z Tobą po " sąsiedzku" bo w tych nowych blokach z mieszkaniami dwupoziomowymi przy orlenie na Witosa.

• Mamusia
witam wieczorkiem 🙂

ufff na reszcie spokój, oj kiepski miałam dziś dzień, Dziewczynki też nie najlepszy więc cieszę się że już wieczór
Rafał się pakuje bo jutro jedzie, a ja zasiadłam przed tv......dzisiaj nie mam siły na nic ambitniejszego 😉
no i jazda dzisiaj to jakaś masakra.....ale już rano czułam że tak będzie i jakoś szczególnie się nie pomyliłam

Ela to bardzo zdolnego szefa miałaś 🙂
jak dla mnie finał prawie idealny, wolałabym zamiast Basi Agnieszkę mimo że straszna z niej panikara no ale jest jak jest, najważniejsze że jest Kinga i Miłosz i mam nadzieję że wygra któreś z nich
zdrówka dla Ani na te 6 miesięcy!!!!!! ale czas szybko leci, jeszcze troszkę i zacznie biegać 🙂

• Mamusia
Hejka 🙂

Widzę, że wszyscy mieli dzisiaj kiepski dzień 😞
U nas tez tak jakoś dziwnie 😞
Ja się kiepsko czuję...
nie wytrzymam do poniedziałku i chyba we czwartek pójdę znów do Marcina, nie wyobrażam sobie znów przesiedzieć cały weekend i zastanawiać się co to będzie.

Kacper nie umie zasnąć 😞
Właśnie zawołał Krzyśka i mu mówi" martwię się tatusiu o Ciebie" 😞
Mój kochany skrzat.

Buziaki dla Ani na pół roczku 😘 😘 😘 😘 😘 😘

I powodzenia dla Rafała 🙂

• Mamusia
Nie testu nie robiłam, we środę po pracy pójdę zrobić betę a we czwartek do gina i zobaczymy co się będzie działo.
Powiem, Wam, że masakra żyć w nieświadomości.
Na pracy nie mogę się skupić, w domu nie potrafię za nic się zabrać....
z jednej strony zastanawiam się nam imieniem a z drugiej panicznie boję, że niestety ale nic z tego nie będzie 😞
Dobra nie będę Wam tu smęcić...

Kacper w końcu zasnął, ale dopiero jak się koło niego położyłam.
Ja też już uciekam do łóżka.
Poczytam książkę to może choć na chwilę nie będę myślała