Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Paula witamy z powrotem 🙂

Gosiu, nie martw się na pewno będzie wszystko oki z Oliwierkiem...Jestem w szoku jak on super siedzi!!!!!! Masakra...

U nas dzień jak co dzień... w nocy ryk od 23 - ale wzięliśmy ja znowu do siebie;/ ale pomimo tego popłakiwała przez sen...

http://pl.lennylamb.com/#chusty/konkurs/501

• Mamusia
Goshe śliczny chłopczyk z Oliwierka! I zgadzam się z Marta ze łobuziak ślicznie już siedzi,moja tylko jak ja podpieram z każdej strony 😁

Marta też głosuje ale podsyłaj linka codziennie bo ja jestem straszna zapominalska ☺️ a tak to od razu wchodzę i glosuje 🙂 zastanawiałam się też na d chusta,któraś z Was jej używa? bo boje się ze mój grubasek byłby już do niej za ciężki 🙂

• Mamusia
cześć Mamuśki 🙂

smakołyki dla psa poskutkowały, żeby nie zapeszać, wczoraj byliśmy z psem najlepszymi przyjaciółmi :laugh: dostał smakołyk, zaczął merdać ogonem pies był mój 😉 Dziś znów spróbuję. I jestem zadowolona, że przyszedł do nas "fachowiec" od psów, pokazał co i jak o od razu człowiek wie jak ma się zachować. To samo było z położną, kiedy przyszła do mnie na samym początku, to od razu poczułam się przy Grzesiu pewniej 🙂

Paula, widzę, że duże zmiany się szykują 🙂 Obyś była z Nikolką szczęśliwa 🙂

Sandra, może rzeczywiście jabłko Nadii nie służy? lepiej jej teraz nie dawać, żeby znów nic ją nie bolało 😞

Martuś, ja również głosuję na zdjątko 🙂

Gosia, no no, rośnie podrywacz z Oliwierka 🙂 a co do jego wagi, możesz się poradzić pediatry czemu tak mało przybiera, ale jesli ma apetyt i ładnie Ci je, to wydaje mi się że wszystko jest ok 🙂 widocznie Oliwierek będzie drobnym chłopczykiem 🙂
Ja Grzesia ważyłam, ma już 9,5 kg 😲 ręce mi opadają gdy go noszę :P Ale wszyscy mówią, że mały schudł i się "wyciągnął" 🙂

• Mamusia
Gosia, pamiętaj o tym by podawać Oliwierkowi osłonę na żołądek przy tym antybiotyku. Zwalczycie bakterie i będzie już dobrze 🙂

ale dzisiaj się uśmialiśmy, Grzesiek wieczorem zaczął swoje popisy i gadał "FFFFFFF", "WWWWWWW" ( przy tym opluł się cały ) i sepleniąc powiedział "Bezsens" 😁 nie tak dosłownie, ale tak to zrozumieliśmy :laugh:
więc u nas pierwsze słowo za nami hehe 😉

• Mamusia
tak tak daje dicoflor30 🙂 maly wcale nie chce tego antybiotyku pic daje mu na lyzeczke a on wypluwa wszystko ehh ile ja sie nerwow najjem przy tym 😁
Kasia hehe Grzes zaczyna od trudnych slowek hihi "bezsens" dobre 😁 😁
OLiwierek spi mam chwilke dla siebie 🙂

• Mamusia
Kucze Gosiu...szkoda, że Oliwierek ma te 2 bakterie...ja w poniedziałek też zrobię posiew!!Powiedz mi - czy mocz ogólny wyszedł Ci dobrze czy wyniki były też nie za bardzo??

Moja Myszka ma katarek - zastanawiam się czy to nie przez ząbki, bo kiedyś słyszałam że może być, a ona ma taki wodnisty. Kurcze jutro mieliśmy iść na basen i nie wiem co teraz zrobić ;/ Do lekarza już nie zdąże iść, bo będę w domku dopiero po 18 (jeszcze jestem u mamy 🙂)

Kasiu, Grzesiu waży 9 kg!! Maskara...ale dobrze, że tak rośnie 🙂 Moja też pewnie 7 nie przekroczyła...chociaż nie wiem...

Co do pierwszych słów...to nasza ma uznane - niee...ale to już usłyszeliśmy jak była naprawdę malutka 🙂 I do tej pory jak sobie gada to często mówi niee...nieee

• Mamusia
Dziewczyny jakie piekne suwaczki szczerbate macie hehe moj tez jeszcze bezzebny 😁
Marta ogolny wyszedl w sumie dobrze tylko leukocyty mial 4-8 i odczyn zasadowy a nie kwasny...
Ale Grzesiu sie rozgadal 😁 😁 😁
moj to ma takie ciągi sylab: ma-ba-da-zi-gi-ke-me-eł hehe no i ba-ba mowi czesto ma-ma cos zadziej hihi a teraz caly czas robi ustami tak brrr wiecie o co chodzi 😁 i caly zapluty w slince 😁

Kupilam mojemu groszkowi ubranko do chrztu 😁 slodkie hehe jeszcze tylko cos na wierzch jakies biale polarowe spodenki i bluze do kosciola zeby nie zmarzl 🙂 😁

• Mamusia
A mój też ostatnio cały się zapluwa i śmieje się przy tym, a najbardziej to lubi się śmiać do zegara który wisi u Dziaków na ścianie:P Kiedyś jeszcze mówił Aga ale niestety już nie mówi tego 😞 Czasami powie mu się Ala a tak ma na imię moja mama hihi. Ostatnio mu się powiedziało tata ale mojego M przy tym nie było i jak u o tym powiedziałam to chodził cały dumny po domu 😁
Ale numer dał nam dzisiaj rano...mój M przebudził się przed 6 rano i zaczął się tulić do mnie... no wiecie tam tego tam tego:P i my już prawie w trakcie a tu godzina 6 a mały się przebudził i do tego oczy jak pięciozłotówki 🤪 kurcze próbowałam go jeszcze uśpić ale się nie dało więc daliśmy go do łóżeczka i się bawił karuzelą a my szybciutko zajęliśmy się sobą