Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Czesc Mamusie 🙂 Ja na pisanie coś nie mam teraz weny ;/ Mąż mnie tak wkurzył, że szok. Wczoraj pozwolił sobie na małą popijawkę z sąsiadem i dzisiaj CAŁY DZIEŃ UMIERA!!!!! WRRRRR
Musiałam cały cza zajmować się Gabrysią...niedziela spier....a 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzieki Kasia 🙂

Marta współczuje Ci, mój mężuś tez jakiś czas temu tak zrobił ale na szczęście on tak choruje po pijaństwie ze bardzo rzadko pije 🙂

Dziewczyny myślę nad zmiana wózka 🤨 Bo strasznie duży ten Graco i wazy tonę ,myślałam nad jakąś spacerówka... na lato ok by była a na zimę jakby co to zawsze będzie ten stary.

• Mamusia
U nas skończyło się w naszym łóżku 🙂 Gabi znowu była strasznie niespokojna...ogólnie bardzo kombinuje ostatnio z pozycjami w łóżeczku, że zaczynam się ją bać zostawiać samą...odwraca się na brzuch i cała głową przystawia się do tylnego ochraniacza!!

Ale dzisiaj się przynajmniej wyspałam, bo obudziła się dopiero o 8:30 🙂 🙂

http://pl.lennylamb.com/#chusty/konkurs/501

• Mamusia
A powiedzcie mi tylko czy Wasze szkraby też robią takie kołowrotki - tzn odwracają się z brzuszka na plecki, z plecki na brzuszek itd?? Bo ja już nie mogę zostawic Gabrysi leżącej na dywanie na kocu, bo tak się obraca, że ostatnio pod meble zawędrowała...no i zauważyłam wczoraj, że jak lezy na brzuszku to podnosi tyłek i chce "stanąć" jak do raczkowania...kurde jestem ciekawa kiedy zacznie - chociaz wtedy to już w ogóle z pokoju nie bede mogła wyjść 🙂

• Mamusia
hej 😁 😁
Martus nie denerwuj sie mąż mial za swoje popil to za to zle sie czul zaly dzien 😁 szkoda tylko Ciebie to pewnie Gabi dala Ci niezle w kosc przez caly dzien 😁
U nas noc tez niespokojna z 6 razy wstawalam 🙂 ale to przez to ze maly nie mogl kupy zrobic ale juz zrobil i mysle ze ta nocka bedzie juz okej 🙂
Marta moj sie nie przewraca jeszcze i nie robi fikolkow ale jak go poloze na brzuszku to tez podkula nozki do raczkowania i jak mam go na kolanach to sam probuje mi stawac a postrzymany pod paszkami stoi sztywno 🙂

Elasia a kupilam spodenki czarne, golfik szary i kamizelke czarna rajstopy czarne zaloze szpilki i gotowe 😁

• Mamusia
No to super Goshe,laseczka z Ciebie będzie jak nie wiem co!Super ze masz już z głowy szukanie kreacji!
wczoraj Patrycja za nic w świecie nie chciala usnąć dopiero o 22:30 padła ☺️ wstała na jedzonko o 2 a o 5 juz obudziła sie i znowu szaleństwo-spać ani mysli:/ wiec do 6 zabawa a potem jedzonko i znowu zasnela do 8 😁 wiec nawet nawet jestem wyspana,co innego moj meżus-o 6 miał wstawać a od 5 tez nie spal wiec nie był zbytnio zadowolony 😁

• Mamusia
Dziewczyny co tutaj taka cisza????????

U nas dzień zleciał ekspresowo 🙂 Ale maż dał plamę,,,zapomniał o moich imieninkach :P :P :P

Gosiu no to kreacja fajna... 🙂 Kiedy macie chrzciny?? Kurde jakoś nie pamiętam 🙂

Elasia, to ładnie Pati dała Ci popalić!! Oby dzisiejsza noc była lepsza!

• Mamusia
HEJ LASECZKI 🙂
ja jakos nie mam czasu na kompa wsiadac 🙂 mam troche roboty w domu a chrzciny w niedziele 😁

MArtus wszystkiego najlepszego :* 😘

Kasia cos pisalas o urzedzie pracy. To powiem Ci tak ze ja zarejestrowalam sie tam w polowie stycznia, nastepnego dnia po zarejestrowniu mialam rozmowe z pania z posrednictwa pracy a pod koniec stycznia musialam isc do innej pani w sprawie zasilku 😁 no i 15 lutego dostalam pierwsze pieniazki 250zl za styczen czyli polowe miesiaca 🙂15 marca juz bede miala calosc czyli 575zl 🙂

Elasia ja tez wlasnie segreguje zdjecia do wywolania a tez ich duzo wychodzi 😁

• Mamusia
Gosia, dobre i takie pieniążki 🙂 jesli ja też takie będę dostawała, to przynajmniej będzie na jedną ratę za czesne :P

Marta, wszystkiego najlepszego z okazji imienin 😘

ah, wczoraj w gazecie znalazłam ogłoszenie, że od kwietnia do czerwca będzie się odbywał kurs makijazu kosmetycznego i pielęgnacji dłoni http://www.ksztaltujpiekno.pl/ jej, jak ja zawsze chciałam pójśc na taki kurs..
dzwoniłam, kwalifikowałabym się na niego, lecz zajęcia odbywają się o pon-środa 9-15.. no i nie wiem co z Grzesiem w tym czasie 😞 oni oferują opiekunkę, ale ja nie chcę dawać Grzesia obcej osobie.. zagadam jeszcze z mężem, może na ten czas do prababci mały będzie jeździł...

miłego dnia Laski 🙂
ps. u mnie pada mżawka i jest nieciekawie :P

• Mamusia
Dziękuję dziewczynki za życzenia 🙂

Ja coś nie mogę zabrać się za segregację zdjęć - za to wzięłam się za pisanie bloga mojej Gabrysi 🙂 Fajna sprawa - tyle, że bardzo wciągająca 😉 😉

Podajcie mi swoje emaile to Wam prześle stronkę 🙂I będziecie mogły zobaczyć blog Gabi :P

Kasiu, fajny ten kurs...moze uda Ci się załatwić prababcię na ten czas...
Gosiu to chrzciny tuż, tuż ....my w sobotę jedziemy na chrzciny...tylko godzina fatalna, bo na 17 w kościele-trochę późno 😞

• Mamusia
Sandra wiem co musiałaś przeżyć 😞 Biedna Nadulka...może jakieś jedzonko jej zaszkodziło 😞 Oby to było tylko jednorazowe 🙂

Elasia moja Gabi kończy dzisiaj pół roku!! Miesiąc różnicy 🙂Duża z niej babeczka...moja niestety nawet 7 nie ma 😞 Więc ciesz się, że tak zdrowo ta Twoja "kiełbaska" :laugh: rośnie 🙂

• Mamusia
Martus ja tez caly czas glosuje 🙂
tu masz meila [email protected]
Gabi ma pol roczku 100lat 🙂 🙂
Sandra no wlasnie moze jej cos zaszkodzilo?biedactwo malutkie 😞
Elasia ale Pati juz duza jejku 🤪 super 7 miesiecy a moj maly za rowno tydzien skonczy 7 😁 😁 a wazy 7,5kg na naszej wadze 🙂 wiec Oliwierek to mały kabanosik hehe

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂
Martuś ja też głosuje codziennie na Gabi,swoją drogą z tych wszystkich dzieci jest najładniejsza,jakieś wałki muszą być z tym konkursem bo to niemożliwe normalnie.
Sandruś,ucałuj Nadusię,biedactwo malutkie 😞
Moja Julka waży 7,090 i ma 66cm,a jest najmłodsza z Waszych dzieciaczków 🙂
Teraz już sobie słodko śpi więc mam chwilkę.
Wczoraj byłam się zarejestrować na bezrobociu,masakryczne kolejki były ale się udało załatwić wszystko w jeden dzień.
STO LAT!!!! dla Patrysi i Gabrysi,duże dziewczynki już 🙂

• Mamusia
Wypila wieczorne mleko i cale zwymiotowala, a po poludiu zielona sluzowata kupa.. 😞
Mam nadzieje, ze to nie rotawirus...chokerka...
mierzylam temperaure i raz 37 a raz 38'2 o kant dupy z tymi termometrami.. 😞

Spi sobie ze ma dzisiaj, a tata wyrzuc0ony na kanape...

Czw, pt,sb mam jechac do pracy do gniezna.. mam adzije, ze mloda bedzie zdrowiutka

• Mamusia
aa i jeszcze chciałam się Wam pochwalić,że w tą sobotę byłam pierwszy raz w pracy po rocznej przerwie,ale mi było dziwnie.
Tam gdzie pracowałam przed ciążą to już nie pracuję bo skończyła mi się umowa,ale wyobraźcie sobie,że w piątek zadzwoniła do mnie szefowa studia urody w którym pracowałam jakieś 2 lata temu,i zaproponowała mi żebym pracowała w soboty 🙂