Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Marta, z oklaskami to można dac tylu osobom ile chcesz, ważne, by dana osoba nie dostałą oklaska w ciągu 120 minut. Więc jak dawać, to hurtowo 😁 inne wątki dają, to my nie możemy? 😉

Gosia, mieliście szczęście że nie przytrafiła się Wam fasolka :P lepiej uważajcie 😉
Ja przestaję brać tabletki, bo często boli mnie po nich głowa 😞 tak było po każdych tabletkach, nie wiem, może mają w sobie coś co ja nie toleruje? zostaną Nam gumki 🤔 no ale w gumce to nie to samo 😞 bu :P

Sandra, rzeczywiście sporo za wodę musicie zapłacić, jak będziecie mieli liczniki to będzie płacić zdecydowanie mniej 🙂

Grześ gdy się bawi ze swoimi kuzynkami to nie zabiera im zabawek.. wyciąga rączkę i ciąga za włosy :P

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale ja mam dobrze.siostra zabrała małego do znajomej a około 14jesteśmy umówieni z 2 koleżanką a ja sobie w tym czasie mogę trochę porobić 🙂
Gosiu jeżeli chcecie zamienić kawalerkę na większe to super bo szczerze ci powiem że ja mam salon o 25m2 i te 30 coś wydaje mi się małe...
Sandra to macie ogromny rachunek 😲 Nam teraz przyszło za wodę w sumie 205 z groszami i dzielimy to na dziadków nas i ciotkę w sumie 41 za osobę (małego jeszcze nie liczymy) więc ja sobie nie wyobrażam jakbym miała zapłacić 1500 😲 😲 😲 Ale dobrze że w końcu założycie licznik to na pewno będą o wiele mniejsze rachunki

• Mamusia
Na forum Cie przepraszam!!! mozesz wyzywac mojego meza...tak mi glupio...Z wildy w ten grad zapierdzielam z buta do domu, bo szwagierka musiala jechac do domu.. 😞

Kurde wszystko sie przedluzylo, bo zadzwonilam na oferte o prace i sie okazalo, ze mam przyjsc na rozmowe za 30 min..zlobek obok mojej chaty...no i z tego calego podnieceia..zapomnialam mezowi zostawic kluczy u sasiadow...wiec po czesci moja wina ☺️

Tak mi glupio...

Kurcze Bułeczka 😞 czym siem tam cieplutko jak ci będą grzebać w nosku 🙂 ale za to fajosko ,że ci Franulek rośnie jak grzyb po deszczu 🙂 ja dopiero mam wizytę 30 to jeszcze musze czekać a już jestem ciekawa ile mój Maxiu urósł i jak mu tak u mamusi 🙂 a wierzga tak ,że cały brzuch mi szarpie skubaniec 🙂

Malutka ja tam nawet nie staram się zrozumieć natury ............jest jak jest może jeszcze przez tez te 3 miesiące urosne tak ze się będę kulać 🙂

• Mamusia
heh, jak wysiadaalam z auta bylo jeszcze kurde slonko...
a poza tym nie dosc, ze mi pomogli z mala, jak pobieglam na rozmowe to przyjechali mi pomoc z ksiegowascia...a Nati ma zagrozona ciaze i powinna z d... lezec w chacie, wiec nie bede narzekac 😁DD

Wiesz, co zadzwonila do mnie mama chrzesniaka, ze szukaja do zlobka.. i okazalo sie, ze zlobek jest praktycznie u mnie pod domem...5 minut pieszo.. 🙂 Super by bylo jakby sie udalo, ale teraz biegam i zalatwiam, bo nie mam prawa wykonywania jeszcze zrobionego, a ona chce zebym juz od 3 przyszla do pracy, a nie mozna bez tego... 😞
ale moze sie uda, chod od godziny szukam dowodu po chacie.. 😞 ja to jestem roztrzepus..:"(

• Mamusia
Okropny ten wypadek 😞 dobrze że mężczyzna zginął na miejscu bo przynajmniej nie cierpiał 😞
Sandra i Marta cieszcie się że macie tak blisko siebie i wasze spotkanie jest realne 🙂
ja próbuję umówic się z Paulą na spotkanie tylko nas dzieli około 400 km i do tego przeprowadza się teraz do Anglii... 😞 Ale mówiła mi że może uda jej się przyjechać z małą i mężem do mnie

• Mamusia
Mnie tez az ciarki przeszly jak zobaczylam ten wypadek matko straszna tragedia 😞
Kasoa mnie wczoraj maly tez tak juz wymeczyl ze poprostu juz mialam dosc.. 🙃 a sasnal dopiero o 22!!!!!!!!!!!!!!! a pobudka dzissiaj o 6 przeciez ehh on coraz bardziej niegrzeczny sie robi msze wprowadzic dyscypline bo wejdzie na glowe nam niedlugo 🙂
Sandra fajnie by bylo jakbys ta prace dostala trzymam kciuki 🙂