Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Martus ja mam to samo z usypianiem Oliwierka masakra 😲 dlatego teraz usypiam go dopiero wtedy jak widze ze juz doslownie pada ze zmeczenia czyli po 4-5 godzinach 😲
Gabi taka slodka ze szok 😁 😁 😁 😁 moj tez tak na kolankach czasem stoi ale raczej od razu na stopki staje naszczescie nie krzyczy hehe z kolanek umie sam usiasc ale ze stania jeszcze nie 😁 a te wstazeczki od ochraniaczy to u nas tez najlepsza zabawa 😁 musze przewijak w koncu sciagnac z lozeczka bo nie urzywam go od dawna i tylko miejsce zabiera i maly juz sie raz walnal glowka o niego:/
Kasia wozeczki fajne choc mnie nie przekonuja te trojkolowce...ale zobaczysz w sklepie i sama ocenisz 😁 a jaki chce kolor kupic??
maly spi teraz zaraz idziemy na spacer musze zobaczyc jakie owoce moze jesc oprócz bananow 😁 i chce mu kupic nalesniczki z hippa bo widzialam w gazecie 😁

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
my chyba kupimy druga spacerowke ze wzgledu teraz czestsze wyjazdy do moich rodzicow a tez co mamy jest naprawde dosc duzy i ciezki(niby 8,5 kg ale dla mnie to z 10) choc super wygodny dla malego 😁
http://allegro.pl/item969244685_bebe_confort_viva_ochocolate_promocja_wys_24h_wawa.html
a ten tylko 6,5kg 🙂

• Mamusia
Już jestesmy po szczepieniu nie bylo tak zle i skierowala mnie do neurologa tylko tam mozna dzwonic w srody i czwartki zeby sie zapisac a tez nie wiadomo jakie sa terminy wiec jeszcze musze poczekac.a Kubus wazy 10.700 wiec sporo 🙂
Kasia mi tez wyskakuje ze linki sa uszkodzone.

• Mamusia
Sandra...no ja o 16 otworzyłam drugi słoiczek z bananem i co!!! też nie chce!!!!! Kurde...tyle, że bananka to ja zjem..a tego ziemniaka z dynia to też nie ruszę 🙂
Dobrze, że to tylko przeziębienie u Nadusi 🙂

Ale dzisiaj zmarzłam na spacerze! No i oczywiście Gabi nie śpi już od 13...teraz muszę ją przetrzymać do 19, bo jak mi zaśnie o 18 to potem do 23 będzie wojowala.

• Mamusia
ja właśnie też chciałam zmienić wózek Julce bo ten co teraz ma nie ma skrętnych kółek i doprowadza mnie to do szału.Używam go dopiero 2 miesiące ale mam już dosyć i wystawiłam na allegro i właśnie chciałabym kupić tę fioletową "lira 3"Przed kupnem napewno teraz pojadę do sklepu sprawdzić go na żywo.Jestem ciekawa jaki jest.

• Mamusia
Duzy chlopaczek z Kubusia 🙂
Moj dzisiaj bardzo ladnie zjadl danie mojej roboty to co zamrozilam 😁
chcialam kupic mu te nalesniczki z hippa ale sa tylko z musem jablkowym a moj jablek nie lubi 🤢 a sloiczek prawie 7 zl 😲 😲 😲 kosztowal wiec dalam sonie spokoj ale kupilam mu musli z jogurtem z truskawkami z hippa 😁 jutro dostanie 🙂 🙂):

• Mamusia
hej hej 🙂

ja dopiero z uczelni wróciłam , Grześ był nawet grzeczny z teściową 🙂

Agatka, Kubuś waży bardzo podobnie do Grzesia, mój 11 kg z hakiem.. więc ufff... nie jest to jakoś nienormalne z jego wagą 😉

Marta, dynia z ziemniaczkami pychotka 🙂 jak tam każdy słoiczek dokańczam po Grzesiu 😉 dziś ostał z hippa duży słoiczek makaronu z brokułami i z rybą.. i wsunął cały 🙂 ale co zauważyłam - słoiczek z rybą z bobovity a z hippa to niebo a ziemia, tzn. hipp niebo :P bobovita przy nim "pachnie" jak paprykarz szczeciński 🤢 no i Grześ hippa tego chętniej jadł, więc jak ryba to tylko z hippa 😁

Inka, ta spacerówka Lira 3 fajnie wygląda. Ale póki nie przekonam się na żywo, póty nie kupię 😉 a kolor? coś w chłopięcym stylu, zobaczymy jakie będą 🙂 kolor musi pasowac do wózka 🙂

mykam Laski jutro rano wstaję z małym, jedziemy o mojej mamy i od 8.00 zaczynam zajęcia, cały dzień 😞
buźka 😘

• Mamusia
kasiu super sa te spacerówki ale też mi się nie wydaje aby 3 kołowce były wygodne:/
A my mamy chatkęwolną bo rodzice pojechali na weekend do rodzinki do Zielnej Góry 😉
w niedzielę rocznica... kurcze przyjdą rodzice, teściowei i świadkowie... może jeszcze sąsiedzi wpadną a mi wczoraj spadła misa od robota kuchennego jak piekłam ciasto i sie potrzaskała 😠 😠Nowa na allegro kosztuje 90 zł 😞

• Mamusia
zapomniałam się pochwalić 🙂 małemu parę razy pokazywałam jak podnosi się nogi idąc po schodach i wczoraj jak szłam z nim w stronę schodów to sam zaczął już nóżkę podnosić i praktycznie to sam wszedł po schodach (oczywiście trzymałam jego:P) tylko za moją małą pomocą to znaczy musiałam go trochę podciągnąć aby stanął na stopniu wyżej 😉
A mam takie trochę krępujące pytanie... ☺️ ☺️ ☺️Jak wyglądają wasze sprawy... no wiecie? Bo ja z mężem mało co ostatnimi czasy.... ☺️ 🤨 znaczy w dzień robimy sobie ochotę ale jak mały pójdzie spać to jesteśmy tak wykończeni że odwracamy się (_|_) do siebie i idziemy spać... 🤨

• Mamusia
no prosze jaki spryciarz z Alusia moj nie umie nawet nozek stawiac tak jak sie chodzi tylko stoi jak narazie 😁
Agniesia powiem Ci ze u nas te sprawy 😁sa od jakis 2 miesiecy - rewelacyja 🤪 codziennie wieczorkiem przytulanki ☺️ 😁 😁 w koncu mi wrocila ochota 😁 hihi 🙂

• Mamusia
Ale jestem zła 😠Źle się z mężem zrozumiałam i on chciał abyśmy w 3 szli na spacer a ja miałam na myśli że on weźmie małego a ja sobie odpocznę... On szedł załatwiać jakieś sprawy więc powiedziałam aby małego zostawił u mamy na ten czas bo długo mu to nie miało zająć a on powiedział że nie chce słyszeć nieprzyjemnych komentarzy 😲 kurcze ma czas popilnować cudze dzieci za pieniądze a swojego wnuka nie przypilnuje półgodziny? co za baba 😠 😠 😠
Ale powiedział że za to pójdziemy później w 3 na spacer 🙂
sandra u mnie z chęciami też czasami ciężko bywa a jak są to tak jak pisałam brak sił więc i tak i tak zero 😞 Średnio kochamy się raz na miesiąc czy nawet na półtora ☺️ ☺️ ☺️ Wstyd się do tego przyznać tym bardziej że dopiero jutro pierwsza rocznica a my już jak stare małżeństwo... 🤨 ☺️

• Mamusia
Gosiu Oliwierek to rosnie jak na drozdzach mały przystojniak 😁
Na tesciowa to nie narzekam ale za bardzo kube rozpieszcza a jak przyjedziemy do domu to sobie rady nie moge dac.A co do zycia intymniego to ja bym mogla codziennie az ten moj ode mnie ucieka hehe 😁
dziewczyny a co wy myslicie o tym wózku?
http://www.allegro.pl/item994752119_quick_smart_lekki_zwrotny_idealny_na_spacery.html