Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
chcialam ogolnie mini baby design. ale w sumie nie wiedzialam czy jak adia urosnie bedzie sie w niego miescic...

i jednak kupilam pierre cardin cicada..w szumie 8kg ale i tak o 3 lzejszy niz moj..
mi przede wszystkim codzi o mame, bo nie powinna dzwigac a biega po schodach z tym zelastwem..
?Jutro zrobie jej fotke na spacerku to wrzuce... tylko cholera nie wiem jak 😁

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂
ja juz powoli zaczynam sie martwic bo z tego co czytam to wasze dzieciaczki juz siedza a kuba jeszcze nie i wogole sie do tego nie zabiera 😞.Wiem ze kazde dziecko jest inne ale ja i tak sie martwie. jutro ide z nim na szczepienie i zapytam sie lekarki moze ona cos powie.A nadodatek nie chce pic juz mleka.nawet jak mu chce dac ma sile to wypluwa.A przeciez jeszcze powinien pic mleko.juz nawet probowalam mu zmienic na inne ale i tak nie chce 😞

• Mamusia
Sandra to czekamy na fotke NAduchy w nowym sprzecie 😁 ja na fotosik.pl wklejam zdjecia i stamtad link na stronke na brzuszek 🙂
No i widzisz a martwilas sie 🙂 Nadulka sama sobie ustala co kiedy zrobi heheh
Agatka Kubus moze poprostu leniuszek albo ma slabe miesnie brzuszka dlatego nie moze usiasc ale zapytaj sie pediatry ona napewno cos poradzi 🙂
moj wozek tez ciezki cholerka ale dobrze ze mam winde 😁 ja planuje juz ostatecznie kupic spacerowke jak maly zacznie dobrze chodzic albo jak 1,5 roku skonczy wtedy cos leciutkiego kupie 🙂ten co mamy teraz sprawdza sie rewelacyjnie 😁

• Mamusia
hej Laski 🙂
Gosiu, ja myślę nad takimi wózkami:
http://all...urier_folia_gratis.html
http://all..._24h_okrycie_folia.html

nie wiem, ale naszło m,nie na 3-kołową spacerówkę 🤪muszę podjechac do sklepu i zobaczyć czy jest ona wygodna 🙂

Agatka, nie martw się, każde dziecko rozwija się inaczej 🙂 ale dla pewności zapytaj się lekarza

ps. ale jaja, napisałam ten post w wątku mam ze Szczecina 😁 źle mi się otworzyło 😁: 😁 😁

• Mamusia
Kasiu rzeczywiście te dwa linki są uszkodzone. ta zielona całkiem fajna...ale ja odradzałabym trzy kółka. Słyszałam, że nie za bardzo się prowadzi taki wózek.

Dziewczyny od wczoraj strasznie boli mnie jedna pierś...nie mam pojęcia dlaczego. jak karmię to już w ogóle muszę zęby zaciskać. Nie mam siniaka, ani nic takiego...bo myślałam, że to Gabi mi obiła...lubi się wspinać na mnie i nie raz dostałam głowa w cyca, albo nogami.

Wczoraj kupiłam Małej ciasteczka z hippa i własnie dałam jej żeby zobaczyc czy jej będą smakowały...ale muszę powiedzieć, że mi osobiście bardziej smakują te które miała poprzednio z firmy Hero. No i własnie usmarowała mi ciastkiem podłoge!!!!!!!!

• Mamusia
hehe to teraz masz robotę marta 😁
Kasiu faktycznie te 2 linki są uszkodzone ale tamta spacerówka nad którą myślałaś jest super 😁
Agatka mój też nie chciał mleka więc zaczęłam mu robić inne produkty mleczna jak np kasza manna, budyń, czy dawać serki tak aby było ono zastąpione innymi produktami. wszystko robiłam na leku modyfikowanym bo miał skazę 🙂 koleżanka mi opowiadała że jej znajoma też miała taki przypadek i radziła się pediatry to powiedział że wystarczy w dzień dziecku podawać produkty, które zawierają w sobie mleko i będzie ok 🙂

• Mamusia
Gosiu, czy zanim Twój Oliwierek stanął w łózeczku to też tak próbowała sie najpierw wspinać i płakał, ze mu to nie wychodzi?? Kurczę od wczoraj Gabi nie chce się bawić w łóżeczku tylko klęka przy szczebelkach i próbuje się wspinać...ile ryku przy tym jest!! Maskara...a jak udało jej się w koncu stanąć to ryczała, bo nie wiedziała jak ma z powrotem usiąść 🙂

• Mamusia
Marta, fajnie już się wspina Gabrysia, silna dziewczynka, taki kochany czorcik 😁

co do 3koowej spacerówki - nie wiem czy się sprawdzi 😞 w ciemno na allegro nie zamówię, na pewno będę oglądałam wózki "na żywo" i potem ewentualnie przez neta zamówić. Chciałabym taki wózeczek, żeby też w zimie mi się dobrze prowadziło. Gosi wózek jest fajny bo ma duże kółka, ale jak pisała ciężki. Jak z kolei jest lekka parasolka, to kółeczka ma tak małe, że od razu widać, że po śniegu w tym nie przejadę ( chyba, że zostawię ten obecny wózek na zimę ). Mam jeszcze sporo czasu, dopiero w sierpniu kupimy spacerówkę na coś 😉

• Mamusia
Najlepiej Kasiu jak pójdziesz do sklepu i sobie pooglądasz na żywo 🙂 I przede wszystkim sprawdzisz jak się nim jeździ.

Ja przed chwilą miałam meksyk z gabi...nie chciała iść spac. Na rękach mi zasypiała a jak odkładałam ją do łóżeczka to na od razu na kolana trzymala sie szczebelek i ryczała. Zasnęła po 45 minutach męki.