Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Marta a dlaczego jesteś zła? Przecież bardzo fajnie Wam wyszło.
Kasiu to Grzesiu nie miał jeszcze szczepienia?
A my zaczeliśmy pożadnie naukę samodzielnego zasypiania. Trwała chyba 15 minut i ciągle wychodził mi z łóżka, ale po długich nieowocnych próbach zasnął z misiem 🤪

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ogólnie jakoś ostatnio chodzę przygnębiona, a dzisiaj wkur...się tym filmikiem, że inni oszukują 😞 Niektórzy mają już po 1500 głosów!! Przecież to jest niemożliwe....Ci co mają neostrade lub inny internet ze zmiennym IP mogą głosować wiele razy - wystarczy, że zrobią rozłącz internet i potem z powrotem włącz...no i mogą głosowac tak bez końca.../eh..no ale to tylko konkurs 😉 Tyle, że dzieciaków mi żal, bo się sporo napracowały....

Gabi na szczęście dzisiaj popłakała tylko jakieś 5 min i zasnęła 🙂 NO I JUTRO JEDZIEMY w końcu podpisać umowę kredytową...kurde tyle czasu czekaliśmy na decyzję 😞 Wszystko pod górkę...masakra....

• Mamusia
nasz Kacperek dzisiaj nie plakal, lezal w lozeczku spiewal sobie przytulal sie do swojej zabki i tak spiewal zamknal oczka i zasnal, oj jak sie ciesze 🙂 bardzo 🙂 ale jak tylko sie wyjdzie z pokoju to tak strasznie placze jakby go obdzierali ze skory, ale wystarczy ze sie jest z nim w pokoju to jest super i nie placze, no mam nadzieje ze bedzie juz tak ladnie zasypial.
Kasiu a na jakich szczepieniach bylas?

• Mamusia
Marzena Grzesiek miał podane dodatkowe szczepienie, na ospe wietrzną 🙂

Marta, z tym filmem to tak jak mówisz, zmienne IP i można dowoli głosować. I zauzmy, że30 dzieci w klasie cały czas klika w filmik i uzbierają się te głosy.
Wasz filmik ciekawy, śmieszne maz dzieciaczki w klasie 🙂

Poszłam grzesia uśpić i przyznęło mi się, przed cwilą sie ocknęłam, ale już jakas taka rozbita i zaraz mykam spac..

• Mamusia
Ja już zagłosowałam 😁 Szkoda dzieciaków bo się naprawdę napracowały ale niestety są ludzie i taborety. Mój zasnął dziś o 14 bo byliśmy u przyjaciłóki i jak wracaliśmy to mi wkońcu padł. A teraz na obiad robię szybką zapiekankę bo i ziemniaczki z wczorajszego obiadu zostały 😉

• Mamusia
No trochę nie fair z tymi głosami 😞

niedawno wróciłam ze spacerku, byłam w aptece, po kolejne opakowanie apapu, bo zwykle codziennie boli mnie głowa - czytałam że jest to tzw" ból emocjonalny", czyli jak mam dużo wrażeń, czymś się zdenerwuję czy podekscytuję, zaczyna mnie ćmić.. taki tepy ból.. i średnio cały dzień jest już wyjęty z zycia..

• Mamusia
mój zasnął ok. 16.00, a mi się z nim przysnęło 🤢
chyba muszę jakiś magnez brać bo ostatnio coągle nieprzytomna chodzę

Marta, skrobnęłam Tobie w wątku z prośbą o głosiki, co jakiś czas możemy dziewczyny tam pisać żeby Marty watek był cały czas na przodzie, np."ja juz dziś głosik oddałam i Was równiez zachęcam" . Co Wy na to? 🙂

• Mamusia
ja juz rano glosowalam 🙂
Oli tez pozno dzisiaj zasnal bo o 13.15 dopiero a zawsze ok 10 - 10.30 zasypia i wstal o 13.50 ehh im pozniej sie poozy tym szybciej wstaje:/
teraz juz spi od 20 minut czyli od 19.40 😁
ja juz nie mam sily do tego mojego łobuza... schowal gdzies ta rurke od fridy...calutki dom przeszukalismy, kazdy zakamarek i nie ma jakby rozplynela sie w powietrzu... ;/ musze teraz nowa fride kupic bo katar ma jeszcze i 30zl pojdzie a teraz mi troche nie na reke te 3 dyszki wydawac na darmo ehh :/ a i smoczek tez gdzies zgubil w domu 🙃 to juz 3 smoczek ktory zniknal w domu 🙂 gdzie on ma swoje schowki cholerka hehhehe

• Mamusia
No nie dziwie sie.. mi Nadia kiedys ustnik schowala, ale jakos sobie z tym radzilam...
a teraz o dziwo nauczyla sie sama dmuchac nos i kaszlec w sensie odkaszlnac 🙂 wiec Fridy juz kompletnie nie uzywyamy..Nadia szczesliwa a ja jeszcze bardziej...

a teraz mi schowala gdzies klucze od domu i za cholere znalezc nie moge 😞juz chyba 2 tygodnie szukam..

• Mamusia
Dzięki za głosy 😉 Nam zniknęło 5 tych zatyczek na butelki!! Mieliśmy 5 całych kompletów i nie wiem co się stało z tymi zatyczkami ;/ Podejrzewam, że do śmieci wyrzuciła....
Dzisiaj podpisaliśmy w końcu umowę kredytową ....odetchnęliśmy z ulgą, no ale teraz trochę musimy poczekać zanim przeleją kasiorkę 😉

• Mamusia
No to superowo!!! Gratulacje.. nic tylko sie budowac 🙂

a my sie musimy pochwalic, ze nloda zasypiala dzis tylko 11 minut a plakala moze ze 2 😁 moja coreczka kochana. 🙂 dzis tylko o 4 30 sie bludzila. wzielam na moment do siebie... zasnela i spowrotem do lozeczka wrocila...ale cos jej bylo bo zasnac ie mogla.. sadze ze zabki, bo dzis tez nie bardzo chciala jesc..

• Mamusia
A mój to chyba z 20 minut płakał i to tak bardzo że na początku się zanosił 😞
Mój to też zgubbił już smoczek i kompletnie nie wiem gdzie on jest, a o kluczykach do auta nie wspomnę 😞 Dobrze że wcześniej odpiełam klucz od domu- można powiedzieć że szczęście w nieszczęściu
Matra to grauluję 🤪 Teraz czekanie to raz dwa zleci i budowę można zaczął 😉 A projekt domu zamawiałaś przez internet czy jak?
kasiu ziemniaku kroję w plastry na to wykładam gotowane jajak w plastrach- dziśdałam zwykłą śląską bo jajek mi brakło a żadnego mięsa mie niałam odmrożonego i na to znów ziemniaczki. Póżniej daję szklanke bulionu z kostki i mieszam ją z odrobiną śmietany i mąki i to wszystko zalewam. Mniam... 😉

• Mamusia
Agnieszka, jak zamist gotowanych ziemniaków pokroję surowe to też będzie ok>? chyba tak 🙂 i bulion ze śmietaną? nigdy nie robiłam, ale może spróbuję tak zorbić.. tylko trzeba kupić jajka 😜

Ja parę razy zrobiłam taka zapiekankę z "pomuysłu na zapiekankę serową winiarty. Do prodziża wsypałam surowy makaron, potem surowe ziemniaki, posypałam tartym serem i zalałam pomysłem. Ale do takiej zapiekanki dobre byłyby jeszcze pieczarki i brokuły :")

a Grzesiek zasypiał 1,5h. No masakra jakaś ;/ od 20.30 leżałam z nim przy łóżeczku a ten wiercił się i wiercił.. i o 22.00w końcu poszedł spać. A na mnie notatki do opracowania czekają, jutro mam zalkę 😞 no i na uczelni od 10-18.

dobranoc 🙂

ps. jak wejdziecie na : www.akwa.szczecin.pl na głównej stronie są dwa wielkie okna z filmikami z wystawy :0 zapraszam do obejrzenia 🙂

• Mamusia
Super ze udalo sie Wam wziac ten kredyt 🙂 bo wiem ile ile oni robia przy tym trudnosci:/ teraz to budowa pojdzie raz dwa 😁
Oli naszczescie zasypia w sumie po jakis 15 minutach od polozenia go w lozeczku, bez placzu 🙂spiewa sobie gada i zasypia 🙂
wasnie go przebralam a on w nowego pampersa zrobil kupe ehh codziennie tak robi :/:/ 🙂

• Mamusia
Agniesia parter domu juz stoi więc teraz trzeba tylko czekać na pogodę i wylać strop - potem piętro i dach - to chcieliśmy zrobić jeszcze w tym roku - no ale zobaczymy czy się uda - wszystko zależy od pogody 🙂

My zaraz szykujemy się na basen, potem jedziemy na zakupy, a nnastępnie do znajomych i zostajemy u nich do jutra. tak więc pewni już się dzisiaj nie pojawię 🙂 Pamiętajcie o głosowaniu ;*
Buziaki i do jutra

• Mamusia
Martuś, a masz gdzieś projekt Waszego domku? jestem ciekawa jak będzie wyglądał 🙂

wpadłam tylko się z Wami przywitać, bo niedługo mykam na uczelnię 🙂 nie wiem czy dziś wpadnę tu jeszcze. Mam plan by wczesniej się dziś położyć bo jutro rano pobudka. Dziś wstałam nieprzytomna bo Grzesiek non stop mi przy cycu wisiał w nocy 😮

buziaki 🙂